Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 124
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
За чашата от Нескафе обаждат ли се?
Да, аз спечелих първата седмица и ми се обадиха няколко дни след това, а днес вече е пристигнала. Обаче в правилата пише, че се свързват по имейл или телефон.

# 1 516
В пиринското и на мен не ми пуска нищо още... а имам над 50 кода.... в колата само 1 път пробвах и нищо, но не пия кола и нз дали пак ще се пробвам.

# 1 517
Колата не ми пуска ваучер за Тефал, но ето че получих кана на тефал от иг игра също и спирулина  Blush

# 1 518
  • София
Наградата от Неопак. Това ще ми остане най-шантавото участие откакто играя изобщо. Почвам да се чудя, дали не е станало грешка 🤣

# 1 519
  • при късмета
И моите участия в кола за сега са неуспешни.
Търсих молпет днес и в Елитис и в Лили, не можах да купя. На едното място имаше само ежедневни и с тези цени трябваше да взема цели 3 кутии, а на другото имаха само превръзки за 2.49 и никакъв друг вид. Добре, че има време до края на играта, да реша какво да правя.
В събота, в Кауфланд ще има тигани за палачинки на тефал, като тези от Капи. От офертите, дето са само за събота, ако изобщо се добереш до продукта

# 1 520
Търся ваучер за преживяване от кока кола. ДАВАМ 2 ВАУЧЕРА НА ТЕФАЛ ОТ КОКА КОЛА.

# 1 521
  • София
На мен колата най-накрая ми пусна ваучер от 7мия опит. Първата награда за годината 😁

# 1 522
Разменям ваучер за Преоткрий България за 100 лв.

# 1 523
  • Пловдив
Разменям ваучер за Преоткрий България за 100 лв.
Във фейсбук групата разменя за ваучерите на Тефал.

# 1 524
Много съм доволна от играта на Либрес. В понеделник спечелих дневен награда, днес ми се обадиха да потвърдя и вече ваучера е при мен и е оползотворен.

# 1 525

от 3тият код съм с ваучер за Технополис, поне е валиден до 23.5, дано има някакво намаление дотогава на тигани.

# 1 526
Тичай си оползотвори ваучера по-скоро, защото има по едно-две от вид в магазин, а и имам опит от предната промоция, нищо не дозаредиха и към края на срока нямаше почти нищо, какво да се купи без сериозно доплащане!

# 1 527
Тичай си оползотвори ваучера по-скоро, защото има по едно-две от вид в магазин, а и имам опит от предната промоция, нищо не дозаредиха и към края на срока нямаше почти нищо, какво да се купи без сериозно доплащане!
Леле, а аз чакам намаление Simple Smile Ще ида освен тези дни, имаме Технополис в града ни, дано има стока

# 1 528
  • София
Е, миналата година все пак имаше локдаун. Аз отидох в последния ден от валидността на ваучерите, който съвпада с отваряне на моловете. И намерих търсеното. Тази година вярвам, че няма да оставят магазините без стока.

Имам мейл, че съм спечелила дневна награда от Либрес. Много приятно ми стана.

# 1 529
  • Пловдив
Много съм доволна от играта на Либрес. В понеделник спечелих дневен награда, днес ми се обадиха да потвърдя и вече ваучера е при мен и е оползотворен.
Да ,много са точни.Моите продукти даже вече са при мен.

Общи условия

Активация на акаунт