Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 128
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Вестерос
И аз в предните печелех, в Дав също все печеля Simple Smileпу пу

# 1 606
  • при късмета
Джени, за да си по-спокойна, ако искаш звънни в НАП. В приложение, с което се декларираха този вид доходи, даже вече графата и кода ги няма, няма как физическо лице да си я декларира. Гооврим за деклариране, това кой плаща данъка е отделен въпрос, но те вече са го платили.  Звънни в НАП и питай само за деклариране. Няма да имаш глоба, ако не подадеш декларация, ти и да искаш, нямаш вариант да я подадеш с тази информация.

Миналата седмица имаше някаква девойка във Фантастико с тениска на либрес и някаква торба държеше пак на тях. Засили се към мен, ама сигурно много лошо съм я погледнала и се отказа да ме занимава Joy Не знам каква беше активността, но може и другаде да се появят

# 1 607
Изтеглени са 6-те късметлии, които печелят бутилка червено вино от BG-Мamma! Wine Glass

Това са:

змия
Графиня фон Вайсвурст
zvаnchе
pars
mmm_
SunshineMery

За жалост до сега в нито една форумна игра не са ме изтеглили. Най-много се надявах да ме изтеглят за Пантен. Оставам с очакване за оставащите игри. Честито на победителите! Simple Smile

# 1 608
Здравейте, знаете ли чий е този номер 0875312410? Звъня, но постоянно дава заето.

# 1 609
  • Пловдив
Одобриха сутринта бележката ми в Либрес, но нямам мейл за печалба, явно и от там греда за дневна награда Rolling Eyes
Нещо голям карък съм последно време.
И в нито една форумна игра ме няма - искрено се надявам и си стискам палци за книга от Сиела ❤️
Пуснах и поръчка от "Сладки времена" - току-що  сина ми ме скастри, че съм взела само 2 кутии халва Simple Smile Благодаря за споделянето!

# 1 610
И аз се надявам поне на книга от форума. Нищо не ми подариха за рождения си ден. Smile

# 1 611
  • Бургас
Здравейте, знаете ли чий е този номер 0875312410? Звъня, но постоянно дава заето.
Ти беше изтеглена от едната форумна игра. Но не са успели да се свържат с теб и е изтеглен нов участник. Може от форума да са ти звънели, но мяй 🤔🙄пък нямат такава практика 🤔

# 1 612
  • София
Аз си получих днес книгата за Кето десертите, много са бързи, книгата е хубава, с твърди корици и гланцирани страници, но, всички рецепти са с еритритол като заместител на захарта. На нас не ни понася много той като сме яли навън, ще пробвам да го замествам с друго.
Исках да ме изтеглят от Либрес, че си харесах неща от сайта с козметиката, ще пробвам още един път и ако не стане, ще ги поръчам.

# 1 613
Спечелете акумулаторен комплект MAKITA CLX224AX3 (DF333D + TD110D)

https://bashmaistora.bg/

За да се включи в томболата за наградата, участникът трябва да премине през следните стъпки: – Да се регистрира с електронна поща в посочената регистрационна форма и да се съгласи с Общите условия.

Краен срок – 28 февруари 2021

# 1 614
В 13:30  са ми пратили мейл,че ми одобряват бележката от Либрес, дали съм участвала в дневното теглене?

# 1 615

Изтеглили са те от играта с парфюмите, обаче не са могли да се свържат с теб и са изтеглили нов печеливш. На предната страница имаше пост точно за теб.

# 1 616
Някой има ли спомен кога ще теглят на Лидл и ФитСпо?

# 1 617
В 13:30  са ми пратили мейл,че ми одобряват бележката от Либрес, дали съм участвала в дневното теглене?

Сигурно. Тегленето е в 17ч.
Разгледах сайта, много неща са изчерпани, ще видя какво ще поръчвам.

# 1 618
Тъкмо и аз мислех да питам същото. Снощи към 23 ч. регистрирах бележка в Либрес и все още нямам имейл, че ми е одобрена бележката. Та се чудех в деня на одобрението ли участвам или в деня на регистрацията.
И да се похваля, че след като тази сутрин се оплаках, че колата ме пропуска, моят мъж решил следобяд да регистрира последната ни капачка и имаме ваучер за Техномаркет. Simple Smile

# 1 619
В деня, в който ми одобриха бележката, в него ден получих мейл, че печеля.

Общи условия

Активация на акаунт