Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 116 744
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 1 425
Densi,  има ли осезаема разлика с този от 2019-та?

# 1 426
Tamarindo изчезна, имат Eight&Bob на добри цени в Елинор.

# 1 427
Много странно. За този парфюм пише очаквана доставка 11 Март. Това практика ли е или продават нещо което още нямат? Или ще проимат при интерес? 🤔
Това е датата на която ще пристигне при купувача си!
И аз сутринта получих вайбърче от спиди,че  круиза е завършил в техния офис и ме чака Simple Smile Реших да изхитря с него и да го подаря за 8.03 на 13 годишната ми дъщеря,хем няма да ме пита като всеки път “А за мен нещо поръча ли?” ,хем има повод,хем аз ще го ползвам също Wink
Само ще е зор да изчакам седмица за да го подуша.

# 1 428
  • Пловдив
И аз имам известие от Спиди за Круизния Ангел, но ще мога да го взема чак във вторник. Нямам търпение!

# 1 429
  • Стара Загора
И моето Круизче е при мен вече. Heart Eyes
Страшен бонбон е флакона. Така красиво преливат цветовете един в друг. Като морските вълни, които ту са ярки и прозрачни, ту хладни и с дълбоки сини нюанси.

Аромата върху мен е едновременно и солен, и сладък. На моменти се показва леко Уоманити, след това пък ванилов намек, че е Ангелче. Но категорично това си е лято в бутилка. Не е задушливо, не е лепнещо сладко.... Ухае ми на лятото в Гърция. На солената морска вода, на горещите следобеди и натежалите от плодове смокинови дръвчета, на млякото капещо от клонките.... На заровените в пясъка крачета. В началото при мен е тръпчив, зелен и леко остър. След няколко минути обаче сякаш го огрява слънце и си представям писмо в бутилка... с пясък, мидички. Сладостта е като пухкав Мильфьой. Направо ме върна в малката сладкарничка, когато се насладих в късен следобед на този десерт с леко топъл крем. 🏜️

Има си батч код кутията от вътрешната страна на капака. Произведен е на 18.11.2019 г.

Ако обичате солени аромати, смокини и мляко, с привкус на ванилия и пралина - go for it. 💙🏝️🥥

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 11:40 от iv4enceto_91

# 1 430
Ехх, защо ги нямаше преди 2 седмици! Бих забърсала един сет Annicke. Имам трички от Нотино и много ме изкушават и другите. Страхотни са!
Кодът на Елинор за два продукта ли се прилага?

# 1 431
  • Sofia
За ненамален.

# 1 432
Densi,  има ли осезаема разлика с този от 2019-та?
Да, определено.

# 1 433
  • Чукарландия
И моето Croisière-че е вече в Спиди, но ще го взема в понеделник! Браво на Парфимо, изненадаха ме с бързина този път! Предишни поръчки съм ги чакала повече. Разбраха, че много го искаме и се разбързаха! 😉
Честит да е на всички, които го пожелаха и получиха! 🌹

# 1 434
Ехх, защо ги нямаше преди 2 седмици! Бих забърсала един сет Annicke. Имам трички от Нотино и много ме изкушават и другите. Страхотни са!
Не за 1 може.lovelinor
Tuali  кажи нещо за ароматите на марката, ако искаш на лични..Аз като четох май 2 най ми допада..

# 1 435
  • Чукарландия
Кодът в Елинор за един продукт в кошницата ли се прилага? 🙄
Аз мислех, че сваля 14% от общата сума в количката на ненамалени продукти.

# 1 436
Кодът в Елинор за един продукт в кошницата ли се прилага? 🙄
Аз мислех, че сваля 14% от общата сума в количката на ненамалени продукти.
И за двата, но не и ако единия е намален.

# 1 437
Не за 1 може.lovelinor
Tuali  кажи нещо за ароматите на марката, ако искаш на лични..Аз като четох май 2 най ми допада..
Имам 3, 4 и 6, но ги взех след няколко дни проби... 2 и мен ме привлича по описание, но не съм го тествала. Ще напиша тия дни в другата тема.
Сега видях, че сетът се води намален и затова явно не го лови код. Но и без код е много изгоден, спрямо единичната им цена.

# 1 438
  • София
И аз благодаря на дамата, която сподели за безплатните мостри на Orlov. Напоследък ме е обзела неутолима жажда за тестване на много нови неща, което много ме радва, защото за дълго бях загубила интерес. Поръчах на 14.02, вчера пристигнаха.
https://img321.com/view/image/d37f5c35-e050-4248-9c5b-25fca14a36fa

За една седмица ми пристигна и поръчка от flaconi.de с превозвач. И на мен ми бяха добавили три мострички подарък.

# 1 439
  • Стара Загора
Коя е най-добрата цена, на която сте виждали Coco Vanille на Маncera? Гледам в Нотино струва 230 лв. Посмъртно няма да дам толкова. По другите сайтове около 120 върви. Лошото е, че има само 120 мл бутилки. 🙄🤔

Става ли за покупка насляпо, че много се изкушавам. Нещо съм на лятна вълна. 🥥🏝️😊

Общи условия

Активация на акаунт