Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 068
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 1 440

Вчера са имали годишнина от годежа.

# 1 441
  • София
Мери в конюшните, тренира за обездка (dressage)

Матилда и нейните маски

Отвратителен цвят палто и обувки...и чанта като гледам.

Бившата люксембургска снаха и принцеса Теси също е бременна, а също и сгодена

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 12:21 от Lana

# 1 442
Този шейх голямо "цвете" щом две дъщепи, една жена и още две деца избяха от него и май една съпруга в неизвестност...

# 1 443
Тук често говорим за женски бижута и аксесоари и сега ми попадна един аксесоар, който за моя изненада е мъжки Joy Първоначално си помислих, че е клътч или нещо от сорта.
Златната кутийка за цигари на цар Николай II:

Златна кутийка за цигари, с диамант и сапфир на Николай II, която се счита за една от любимите му, направена около 1900г. Семейство Романови са били пушачи, особено Николай, който е бил тежък пушач. Всички мъже са пушили и се считало да нездравословно, ако не пушиш. Определено, колкото повече се пуши- толкова по-добре. В началото на века жените също са пушили, но не публично. Жената на Николай и петте им деца също са пушили, дори най- малкото им дете, Алексей. В началото на 20в. пушенето не е имало такава стигма като днес. Чак през 50-те се прави връзка м/у пушенето и рак на белите дробове.

# 1 444
24.02.1981
Даяна и Чарлс обявяват годежа

# 1 445
Винаги съм учудила на привлекателността на Дубай като туристическа дестинация. Като чета отношението към принцесите им, съвсем пък ми се отщява да ходя там.

# 1 446
Едното какво общо има с другото Simple Smile
Не, че съм ходила в Дубай или въобще имам интерес към него като туристическа дестинация, но ако имах, отношението им към жените, хеле пък към принцесите им, нямаше съвсем да ми повлияе. Ходят заради лукса, магазините, екзотиката. Аз, ако все пак се наканя, ще е заради новите им строежи.

Сладурана Simple Smile

Ето и роклята от друг ракурс:
https://i.pinimg.com/564x/cd/34/47/cd3447a29d5a0db1e3442b1059fea92e.jpg
Хубава е.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 15:10 от птица

# 1 447
  • Варна
Саудитският престолонаследник принц Мохамед бин Салман претърпя успешна хирургическа операция за отстраняване на апендикса и малко по-късно беше изписан от болницата, съобщи кралският двор, цитиран от Асошиейтед прес.

Операцията на 35-годишният принц, извършена в специализираната болница "Крал Фейсал" в Рияд, е била лапароскопска, тоест безкръвна.

Мохамед, син на крал Салман, съсредоточи в ръцете си огромни правомощия в кралството, след като през 2017 г. беше определен за престолонаследник. Оттогава той извърши множество реформи за либерализиране на дълбоко консервативното общество, както и за модернизиране на зависещата от петрола икономика.

# 1 448
Това ли беше същият престолонаследник, заподозрян за убийството на Хашоги, който критикуваше режима в страната? Защото чух, че САЩ подновяват разследването и изглежда, че този път на престолонаследника ще му припари. Дано.

# 1 449
Саудитците май са по-големи консерви от Дубай относно жените.

Хашоги за първи път чувам.  Поредната съпруга или дъщеря?

Скрит текст:
В Дубай колко разголени труженички съм виждала... чак онемях от дръзкото облекло.
Иначе златото и диамантите са на едни от най-добрите цени, които съм срещала. Удоволствие е да пазаруваш там.
Скрит текст:

# 1 450
Хашоги не беше ли журналиста, който беше убит в посолство? Или бъркам?

# 1 451
  • Някъде там
Саудитска арабия
Пакистан
Йемен
Афганистан
Сомалия
Сирия
Това са едни от най опасните мюсюлмански страни за жените.
В Сомалия все още убиват с камъни...

Тоя е страшен. Освен за Хашоги
има  иобвинение за хакерска атака срещу личния мобилен телефон на изпълнителния директор на Amazon Джеф Безос.

# 1 452
Хакерска атака срещу тел. На Безо? Какво делят или не се знае?

# 1 453
Хашоги е саудитски журналист убит в посолството на СА в Турция.

# 1 454
Снимки от миналото

Общи условия

Активация на акаунт