Отговори
# 1 335
  • BG
Добро утро!
Щом черпиш кафе, Тони, мерси, вземам. Може ли моето да е акомпанирано от боксерки, не от бикини. Свежестта може да е същата.
Може, но не мога да я накарам да обуе боксерки...

# 1 336
Лори, би трябвало да има, защото уж така казаха за бързите влакове за морето, но не съм обикаляла днес.
Миналия път минах през него, изглежда добре.
Холдън, предлагам да се оплачем. През прозореца се вижда, че и не трака. Съсипаха БДЖ...

# 1 337
сигурно и осветление е имало. безобразие

# 1 338
Добро утро!
Щом черпиш кафе, Тони, мерси, вземам. Може ли моето да е акомпанирано от боксерки, не от бикини. Свежестта може да е същата.
Може, но не мога да я накарам да обуе боксерки...
Затова пък ти можеш 😆

В Пловдив не съм ходила отдавна. Хубав град. Лори, ти отскочи ли до Стария град? От там с празни ръце не можеш да се прибереш.
Тай, весело и забавно днес!

# 1 339
колко е грижовна Еуифчето. да не му настинат чарковете на момчето

# 1 340
Има осветление, да.... Което ме подсеща за едно пътуване на тъмно в купе с 4-5 баби, влюбени в Бойко Борисов Grinning
Мерси, Елиф, отивам на работа.

# 1 341
обичам да гавря бабички. вербално. особено герберастки

# 1 342
Ами то нямаше време, Ели. Този път не съм стигала до Стария град.

# 1 343
# 1 344
  • Варна
Бг пощи нали нямат практика да пращат мейли за пратки?

# 1 345
  • Агент под прикритие
Не. Ако си получила такова, вероятноста за спам е голяма.  Simple Smile
Пращаха съобщения на телефоните по едно време, но тази услуга изчезна, както се и появи.

# 1 346
  • Варна
Нещастници. Имала съм пратка от Австралия и трябвало да заплатя 2,99. Трънки и глогинки.

# 1 347
Пиши им, че ако са ти доставили австралийски пожарникар само по коала, ще им дадеш и 1лв. башкиш

# 1 348
  • Варна
Учудва ме, че сумата е кокошкарска. Имам приятелка там и сме си пращали разни неща, та знам отлично как са тарифите и как се плаща.

# 1 349
  • Агент под прикритие
Гледат стикера с митническата декларация на пакета и:
1. Ако идва извън Еврозоната.
2. Е на обявена стойност над 30 лева.
друсат ДДС и грам не им пука.

Някой беше пуснал слухове, че от средата на тази година искат минималната необлагаема ставка за ДДС при внос от извън Еврозоната да отпадне, но по този начин рискуват да си създадат много работа. И на тях, и на тези, които поръчват дреболии от Китай. Ако процента, който е минавал транзитно митница поради пренебрежимо малка обявена стойност, е бил 55-65%, сега ще стане 100%.
Няма да се случи обаче, поне не и докато някой не инициира промяна в Закона за ДДС. Дотогава всичко по тази тема са празни приказки

Общи условия

Активация на акаунт