ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 494
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
Привет мами в новата темичка!
Камбанска страшни клипчета си направила на Ивчо  Peace
Честита годишнина на Люта чушка
Дали и нашето киснене не е зъбки? Thinking
Мари Анна може да пробваш със свещички Ефералган 80мг пожелавам ви бързо оздравяване
Нашия тати преди малко измери момчето/докато си мереше меда/ кантара чукна 7800  ooooh! след малко ще кача снимка да покажем.
Лека нощ на всички красиви мами и послушни бебоци  smile3524

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 20:34 от sonka

# 16
predi da napi6a na6to,kajtete mi kak s postinga da sloja snimka i na babo?
thanks  bouquet!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101606.0   Peace

# 17
  • на брега на Дунав
За днес последно се разписвам, че се олях. Пиша само заради дългия си постинг за Реглана, защото vesseluchka е права, че на листовката пише да не се кърми при приемане на Деган, а те са едно и също нещо (ей сега го намерих). Притесних се някой да не се провукира от написаното от мен и да почне на своя глава да пие Деган, защото е по-добре консулт с лекар въпреки всичко изписано. Иначе цитираното в постинга ми било от ето тук http://www.bg-mamma.com/site/content/view/997/0/. Ей, и аз сега незнам какво да прая с тоя Деган. Аз и без това го спирам вече ама мислех поне няколко дни да продължа  newsm78. Отново се извинявам и лека вечер на всички.

# 18
# 19
Eхооо , вижте и аз какво си имам Laughing

Чакам и още една...
 Пепинка lovekiss lovekiss lovekiss

# 20
  • Варна
Ей здравейте!
Пепита супер си! newsm51 Бурни аплодисменти за страхотното оформление на темичката  newsm44. Ама и колажите ти са върха!  bouquet
Камбанска как успя да дресираш детето да прави така с бибата! Умрях от смях, а Дари като видя друго бебе зяпна и не смееше да мръдне. Определено си го хареса...пък като дойдем ще ги запознаем /надявама се/  newsm03
Много искам да се похваля - ВЕЧЕ АКАМЕ В ГЪРНЕ. Да не вземете сега да ме линчувате, че мъча детето. Щото мъжо вече се исказа в тази насока - било й неудобно, мъча я и опитите ми били напразни. Да ама не - сам се увери, че още преди да каже "аз мисля, че й е неудобно" и детето си свърши работата. И сега в памперса само пишкаме. Не я слагам седнала, а я придържам в полухоризонтално положение. Много се гордея с това постижение на Дари. Да кажа, че това е след дълги наблюдения върху поведението й.
Най-накрая и ние да се изтипосаме. Виж тук http://snimka.bg/album.php?album_id=62079
То детето ще проходи преди майка й да качи снимки.

# 21
  • Варна
Пак съм аз.
Още не мога да пусна снимка на нас двете, но обещавам, че скоро ще се науча и веднага пускам.
Сега правя една салата на татито и после пак се включвам

# 22
Кабранска, аз за болка (много ме болят зъбите) пия Нурофен и Тиленол Peace
Дано по-бързо те отпусне Hug

# 23
Аз докато изчета старата и тъкмо почнах да пиша, тока спря и постинга ми отиде на кино. И сег акат осе добрах до компа вече нова тема, за което благодарим на Пепитка!

Днес бяхме на консултация и вече сме 6850 кг и 60 см., което е +1250 кг и + 3 см. bowuu

Таталинка и аз луднах по тази песен и докато не ми я свали мъжо не мирясах. Покрай нея свали и малко народна музика и тропнахме вкъщи едно Дайчево хорце. Луда работа! Crazy

За Пентаксима ни казаха да се обадим отново след 5-ти октомври. 

И понеже се занимавам с едни домакински работи, да ви питам дали не е на халос труда ми. Обелих и пасирах круши и сливи. Замразих ги и въпоса ми е, дали ще стават за папане като му дойде времето. Не намерих подходящо инфо по въпроса.

# 24
Ох най после да се докопам до компа.Здравейте момичета newsm51Благодарности на Пепитка за темичката smile3525Моите дечица спят и аз на спокойствие да се поровя какво ново  има в нета и при вас.Ние сме добре,обаче с това време днес не можахме да излезем навън и бяхме криви ,май и аз ще трябва да си купувам калгела,като й гледам венците...лошото е че така може да се мъчи детето с месеци докато се покаже първото зъбче,така беше с баткото чак на осем месеца му се показа първото зъбче.
z  eneva  smile3525,баткото има ооогромно желание да помага обаче милия е малко грубичък не може още да прецени че тя е мъничка и трябва внимателно да се държи с нея,накратко когато я взема на ръце ни преследва за да й удари няколко лепкави целувки Mr. Greenно тя вече свикна и не се стряска толкова много от тия нападения,иначе когато имам работа и я оставя в кошарата,той внимателно я наблюдава,пъха й бибата в устата,пуска й въртележката и докладва когато има рев.
мамо Саси много сте сладки и каква блуза с качулка имате Joyпу-пу да не ви е уроки.
Момичета тази вечер по случайност гледах новините по бнт,двумесечно бебе в Пловдив е починало поради лекарска некадърност отново #Cussing out #2gunfire newsm61Питам се докога ще продължава тая безучастност и варващина спрямо децата ни.Бебето внезапно пребледняло и родителите извикали позната баячка newsm78,след това го завели при личната лекарка,тя казала че бебето има анемия и написала направление за спешно приемане
в болница,следва разиграване между две болници  бебето било прието във ВМИ но починало след три часа.Сега патоанатомите щели да правят изследвания дали баячката не е направила нещо,направо ужас newsm45 newsm45

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 23:45 от Ива78

# 25
  • София
Здравейте момичета! Отново си имаме хубава тема Simple Smile

Ива78, много ми стана мъчно за бебчето. Ей за това не гледам новини. Аман от неуредици в здравеопазването ни, които водят до такива тъжни моменти. Освен да се молим Бог да пази децата ни от болести и от лекари!

emsy, браво за хорцето. Аз така и не се научих, дори като бяхме кумуве много ми се искаше да сме първи на хората, но нямах време да се науча... Като се видим обещай да даваш уроци  Wink

Кабранска, от болкоуспокояващите знам само за парацетамола, че става за кърмачки.

Mari-Anna, тея дни се чудех какво стана с теб и защо не пишеш. Дано всичко при вас е ок и да сте здрави!  Hug

# 26
Обещах снимки от кръщенката...
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=65905

Таталинка, , аз точно научих мъжонямаш грижи! Hug
Само, където така се запъхтяхме от едно нищо и никакво хоро, че чувствахме като сем. Мечки. А, толково много играехме допреди година, направо ни се прииска пак да си спретнем сватба.  Party

Е, опитвам се да постна снимка, ама не съм много сигурна как. Embarassed

# 27
# 28
стана, стана.... newsm44

# 29
Емси,страхотни снимки...и на Димитър на Сонка , и на Дарито...и колажите на моята слабост Цецко....абе чудни дечица си имаме...
Мари-Анна радвам се ,че се появи,но ще се радвам ако скоро ни се похвалиш и че сте здрави...
Ива78, и нашия батко е така-само,че той е още по-неконтралируим и направо на моменти откачам...но вече свикнах да имам очи и на гърба/ и навсякъде другада/и във всеки момент да съм нащрек...а Ивчо вече попретръпна и поне не мига толкова стреснато,като го доближи батко му...А за бебенцето се радвам,че не съм чула....че направо настръхвам при такива новини/то затова вече гледам да ги пропускам,щото само такива страхотии в тях/..

Аз така и не пих нищо обезболяващо-четох,четох,мислих и накрая или болката не беше чак толкова страшна,или просто свикнах с нея...Но пак ви благодаря за помощта-Страхотни сте...винаги знам,че мога да разчитам на вас... Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт