„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 765
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Този епизод ми хареса, особено това, че имаше нещо странично от основното разследване. От промото не разбрах добре кой разпитваше Вергов за хърватката?

# 256
  • София
Поне стана ясно защо е такава Ралица .
Ама нашите как се справят сами с хора преминали обучение в хърватските военизирани формирования 😜

Малко съм разочарована от играта на актьорите 😉

# 257
Стила на говорене на младата полицайка ми напомня на говора на Снежана Макавеева ( дъщерята на Попов ,в Под прикритие ) .
Не ми е приятен, хашлашки, претенциозно-разговорен...

# 258
Хареса ми епизода.

Telesilla, някакви полицаи от някоя от службите ни, ще обискират сигурно къщата му, за да търсят хърватката.

Алмаджи, да не би да имаш предвид защо е етакава Магдалена- младата полицайка?
Ааа, то и чуждите обучения не са гаранция за отличност, още помня озни случай с френските командоси Joy

# 259
  • София
И на мен ми хареса като цяло. Хубаво е да не се акентира само върху една линия.
Както и предположихме, ще се залюбят Вергов и хърватката, а и си тичат един до друг.

# 260
Много бързо се налазиха, аз очаквах повече време да се мотаят 😁

# 261
В съседния сериал "Братя" има една млада полицайка, която повече ми харесва като образ, визия, говор. Иначе играта на Вергов ми допада.

Само не знам в следващия епизод как ще се обясняват чий са го търсили при хърватите, освен ако не мислят да заравят трупа.

maichetoooo, мерси Smile

# 262
Няма да ви досаждам вече с мнението си за този сериал .
Няма да се мъча повече , просто не успях да го загледам ...
ДГ ми вървеше леко , а този ме затормозява .
Приятно  гледане ! От мен чао !

# 263
  • София
Аха, обърквам имената / то и да запомня някое, след една седмица го забравям - трябва да повтарям епизодите 😜/
Очаквам да се понаместят нещата. Засега е хаотично. Далече е от ДГ.
Прехвалиха го - страхотни актьори, режисура, заснемане като кино... и имах големи очаквания - сега ги снижавам 😉

# 264
От промото не разбрах добре кой разпитваше Вергов за хърватката?

Разпитваше го този от ДАНС, дето спа с Ралица, за да й даде информацията.

Крайно недостатъчен е 1 час. Тъкмо ми стана интересно и то свърши...

Като цяло предния път бях по-заинтригувана. Не знам, не знам.. нещо ми липсва, но не мога да кажа какво...

Всички декламират много неприятно, с изключение на Вергов и младото полицайче, дето е бившия Филип от Забранена любов (просто не мога да му запомня името, ни на актьора, ни на героя).

Честно казано ме издразни историята на Магдалена. То беше ясно още като се спря пред дома и се замисли, но не го изигра добре.

# 265
Мен определено не ме залепва пред екрана. Гледам с едно око, чакам нещо да ме заинтригува... Стига само мрачни, навъсени хора тичат насам - натам и дебнат някой.

# 266
  • София

Отдел Издирване
Сезон 1 Епизод 3

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

отварят се без добавки на МОБИЛНИТЕ

в браузър на КОМПЮТЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
  във VLC player
или в  321 Media Player Classic
[/color] връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

Скрит текст:

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.

# 267
  • Берлин
Аз гледам с удоволствие. Омръзнало ми е от повтаряни хиляди пъти филми по всички телевизии. Не мога да тегля филми от нета, онлайн само когато нещо наистина ми се е приискало да гледам. Та този ми е точно на място и навреме.
Не ме дразни говорът на младата полицайка, може и търсен ефект да е предвид миналото й. По-скоро Петкова ми е неприятна. Не я харесвам нито като персонаж, нито като актьорско можене. Ама то и моженето в бг сериалите е под въпрос-кой брат, кой сват, кой съпруг/а и те така.
Неприятни са ми и предвидимите неща (писах, че хърватката и Петков ще се заиграят, още когато тя спомена за първи път името му), историята на полицайката и момичето от дома...
Вергов прави добра, но не феноменална роля. Не съм разочарована, защото нямах никакви очаквания. Случайно мернах трейлъра, гледам 2-3 неща по бг телевизиите, та така. Дано се разгърне сюжетът

# 268
Аз не съм специалист по този жанр, но определено ми сесщ стори плоско това с татуировката. Уж много професионално и изпипано, ама не скрили татуса.Вярно, че нашите хора трябваше да захапят за нещо, но е наивно някак си.

# 269
  • София
Някаква нова мода ли е актьорите да шептят и да задържат дъха си? Особено при Вергов е много осезаемо. Не разбирам каква е причината да го прави.
Аз се чувствам леко глупава, защото не схващам главната идея. Сюжета ми е разхвърлян, хаотичен. Доколкото разбирам Петков и Петкова ще разследват хърватите, а Маги и другият полицай (забравих името на героя на Хр Петков) ще се занимават с оперативните случаи на отдела.

Общи условия

Активация на акаунт