Отговори
# 195

И Испания не остава назад! 😁😜

# 196
Пробихме в САЩ Wink
Грузия също е наша ...

# 197
Лелеее, браво, бравооо! Ще сме счупили рекорда още преди да започне епизода! Много се радвамм, трябва да им покажем максимална любов на нашия екип ❤🥰 и да докажем, че Sen çal kapımı трябва да си продължи ❤

# 198
  • Кърджали
Бройката расте съа скороста на свелината

# 199
500к за един час Wink
Добри сме ...

# 200
Представям си колко подготвени са всички, имайки предвид, че се организира от няколко дни тази акция. 🔥 до колкото знам след определена бройка ги блокират, но явно те имат много акаунти

# 201
В момента

Скрит текст:

# 202
  • София
Фандомът вярно е тръгнал на война! 👊🏼 Газим всичко по пътя. Ей това е!!! 💪🏼 Много се радвам на феновете на сериала, че са толкова обединени. По този начин показваме не само колко е харесван сериалът, ами и подкрепата си към екипа, който стои зад този проект - актьори, сценаристи, режисьор и т.н. Да си правят сметката Фокс и останалите сериали. 😉 Не знам на какво се дължи тази любов към сериала, дали е само на ХанКер, но този сериал предизвиква истински фурор. Аз такова чудо относно турски сериал не помня да е имало. 🤘🏼

# 203
533к Wink
Още малко и ще подобрим рекорда от миналата седмица

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 16:18 от mi_si

# 204
Момичета благодаря за прекрасните пожелания.Пожелавам на всички здраве и още много щастие ,любов и емоции в нашата къщичка.Благодаря ви ,че ви има и ,че така усмихнах те деня ми❤❤❤❤
Гости чакам....а съм застанала и туитвам сериалче то ни.Обажавам целия екип ,но на сърце са ми ХанКер.Днес ще счупим всички рекорди......🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Много сме...силни сме🤗🤗🤗

# 205
Не знам какво и на кого има да се доказват. Те се състезават със самите себе си. На конкуренцията и на мърморещите фенове на други сериали трябва да им стане много неудобно в момента и тактично да се изнесат.

Ние сме друго ниво. Trollface

637 K

# 206
  • Кърджали
637 хиляди. Няма майтап в тая работа.

# 207
Елинор, честита да си - много здраве и късмет.
На работа съм, но през всяка свободна минута туитвам. Мисля че ще надскочим обещания милион:heart_eyes:

# 208
Aз казвам - преди старта на епизода сме минали рекорда, а може и преди озета! Смачкахме всички наред!

# 209
Някой може ли да провери дали Керем наистина е реагирал на 600к - така:

Днес от сета

Общи условия

Активация на акаунт