Отговори
# 405
  • Кърджали
Много се наранихте, нямаше пужда
Стана каквото стана защо ме обвиняваш
Не те обвинявам, само се опитвам да поговорим

Хубава книга
Помниш ли я
Не съвсем, чел съм я  в гимназията.

Еда, да седнем ли..Спокойно без да спорим

Ферит: Не подценявай Еда, Селин. А любовта на Серкан към Еда изобщо не подценявай

Серкан: Само ако ставше така. Да е като да си припомниш книга ...
А ти искаш ли да си помниш
кой иска да забрави една година от живота си
Ама ти ме забрави
Н оти помниш...
Понякога ми се иска да забравя...

Доживяхме : Серкан иска от ЕДа да му разкаже един техен общ спомен
Еда му отказа, не искала повече да се опитва да му припомня миналото

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 21:45 от Aлекcандрa

# 406
-Толкова хубави моменти имахме...
-Ще ми припомниш ли поне един от тях?
- Отказах се да се опитвам да те накарам да си спомниш...Broken Heart
Сигурно това е сцената, за която говориха в лайфа. Магична е!

# 407
А можеше така да започне: разкажи ми един наш спомен...

# 408
-Толкова хубави моменти имахме...
-Ще ми припомниш ли поне един от тях?
- Отказах се да се опитвам да те накарам да си спомниш...Broken Heart
Сигурно това е сцената, за която говориха в лайфа. Магична е
ей тук ми разби сърчицето направо...
Очаква ли се фраг да имаме?

# 409
  • Кърджали
След края на серията ще има фрагман...

# 410
  • София
На мен ли така ми се струва или ще събират Селин и Ферит?!

Малко ми дойде прекралено бързо свалянето на гарда от страна на Серкан. До вчера беше толкова враждебен с Еда... Али и Алекс, които говорят езика, ще кажат - но не ви ли се струва някак си прибързано това сближаване??

# 411
Бро, тя Селината ще се постарае пак да ги отдалечи..

# 412
  • Плевен / София
80 Потребители и 135 Гости преглежда(т) тази тема.
Айдан ми е някак гротесктна  с тези напъни да се състезава за Александър....
Селин, ако е толкова сигурна, че Серкан я е избрал, защо толкова я е страх, ако той мисли за тази 1 година....Серкан май наистина този път иска да разбере какво се е случило през забравеното време...

# 413
  • София
Ще се опита, но надали ще успее. Еда сама ще се отдалечи от него, след като забърка годежа с Дениз. Wink Но ми хареса как му отговори. Стига Еда е била жертва и са я разигравали. Вчера не я помнел, значи нищо между тях не е било, днес иска да му припомня спомени. Ай сиктир! И този мъж се побърка тотално.
Бро, тя Селината ще се постарае пак да ги отдалечи..

# 414
Гости, време беше да прояви малко интерес към забравената година.. каквото и да му е наговорила Селин, как с лека ръка ще захвърли 1 година от живота си, независимо кой е главно действащо лице в нея.

# 415
  • Кърджали
Това че Серкан е стоплил отношението все още нищо не значи. Той и първият път бързо почна да изпитва интерес към Еда, но като се усети и се опита дасе отдалечи. Друг въпроса че не успя.
та предполагам и този път е вървят по тази линия. Ще се влюби, после ще си спомня....
Еда се опита да се отдалечи от него и той веднага прояви желание да разбере нещо от изминалата година
Както след годежа когато и се разкрещя, а после ходи да се извинява...А пардон, Сириус беше искал да види ЕДа

# 416
Да се влюби, а после да си спомни е правилният път!

# 417
Бърборанке, не е прибързано. Цяла седмица човекът е подложен и на други влияния,освен Селин. Като се има предвид, че гледаме сериал почти в реално време.

# 418
Много ме разочарова вече този филм. Дори се замислям дали да продължа да го гледам повече. Няма какво повече да измислят и измислят само глупости. Кого ли не вкараха в сериала и не си отиде след някоя и друга серия. Не им се получават вече нещата. Не могат ли да измислят просто един щастлив край и всичко да приключи. Сериите са ми изключително отегчителни вече, а преди ги изглеждах на едни дъх и не усещах.

# 419
Еда и Серкан прекрасен разговор направиха до камината. Сякаш дори несъзнателно той търси някакви обстоятелства да е близо до нея, а и колкото повече се сеща за тази жълта рокля, толкова повече иска да знае техни спомени, може би да разбере дали това, което си спомня са моменти докато са били заедно. Ама не можеше ли разговорът да се случи преди да предложи на Селин да се оженят?
Не знам какво става с Джерен, докато харесваше Ферит и изведнъж вече иска Дениз. Ферит е прав за това, че Селин не трябва да подценява отношенията на Серкан и Еда, а също ще е прав и да остави Джерен, тя сега не знае какво иска. Образът му ми допада, в началото беше малко безличен, но като че ли излиза от черупката.
Редактирам се, за да вмъкна, че имаме 1.62м туита вече Smile

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 22:00 от hopexx

Общи условия

Активация на акаунт