Частни училища-информативно-дискусионна тема 45

• 41 926
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • София
В Дорис Тенеди сложиха пречистватели на въздуха Филипс през есента на 2019г., когато бяха високите нива на замърсяване на въздуха. Не съм чула да имало искане от страна на родителите, може би си беше решение на собствениците, защото ни информираха на мейла и детето потвърди, че имат пречиствател в класната стая. Направи ми впечатление, че същата зима болните деца в класа рязко намаляха, в сравнение с предходната.
Сега имат УВЕ лампа в стаята, която включват, когато излязат и термокамера на входа на училището.

# 541
В Образователни технологии също има пречистватели на въздуха.
https://www.facebook.com/edutechmidleschool/posts/1828760673929797

# 542

UVто не е за финни прахови частици. Тези са за вирусите, но замърсяването не чистят.

# 543
  • в страната на чудесата
В Пчмг - при нас има Филипс с хепа
Абе Роджър какво те прихвана? Тая тема не я ли бистрихме мин година? Да не си от МОН?

# 544

UVто не е за финни прахови частици. Тези са за вирусите, но замърсяването не чистят.
Бих препоръчал противогаз и тежко противохимическо облекло.

# 545
  • Пловдив/София
Дори не ми в хрумнало да питам дали има пречистватели... не ми е важно. Ако проветряват и има филтър сутрин, с малко късмет и по-осъзнати родители, е достатъчно. И преди съм казвала, че като страничен ефект от ковид мерките боледуваме по-рядко от редовните вируси. Дано стане редовна практика зимните месеци носенето на маски в пространства с много хора

# 546
# 547
  • София
Направо ще отида да запаля една свещ и да се прекръстя три пъти след това пожелание на Пипи. Scream Нищо от ковидното настояще не искам да се превръща в редовна практика.

# 548
  • София

Пу-пу, Да не дава Господ и да не чува Дявол Joy

# 549
  • София
БШ - събрахме пари и купихме за класната стая. Същото и в съседните класове.

# 550
  • в страната на чудесата
Роджър да каже децата му в ЧУ ли са? Че е подозрителен Simple Smile

# 551
Аз пък съм съгласен с Пипи.

# 552
  • София
Затва теб на соарето ще те държим в една от детските стаи или опакован с няколко слоя на поне шест метра от нас, дет ще сме на масата с пиенето Stuck Out Tongue

# 553
  • София
При нас пречиствателите ги сложиха заради мръсния въздух през зимата, сега с с двойна полза, защото въздухът продължава да е зле.

# 554
  • София
Аз пък съм съгласен с Пипи.
Който иска да си ходи с маска и през летните месеци и насаме със себе си дори. Айде няма нужда да превръщаме екстремностите в правило

Общи условия

Активация на акаунт