Докоснете се до изтънчения и ароматен свят на марковите парфюми!

• 16 109
  • 909
  •   1
Отговори
# 555
Обожавам мед в парфюмите, а най-любимият ми е JPG-Scandal.

# 556
обичам леки,свежи цветни или цитрусови аромати! Любимият ми аромат е Dolce&Gabbana D&G Anthology L´imperatrice 3 и  Dolce & Gabbana Light blue!

# 557
Любим парфюм Екстраваганс на Живанши.

# 558
  • София
Харесвам 5-то авеню на Елизабет Арден

# 559
Най-най-любим ми е "The One" на Dolce&Gabbana - ванилия, мускусни нотки...

# 560
Харесвам жасмин, роза, фрезия. Любимият ми парфюм е Alien - Thierry Mugler.

# 561
  • от Луната
Харесвам лек аромат и да не е сладникав. Любимия ми аромат е Versace BRIGHT CRYSTA

# 562
Харесвам леки и свежи парфюми. Едни от любимите ми са Chanel Chance Fraiche и Lanvin Éclat.

# 563
Харесва  ми парфюми, които не са твърде натрапчиви, усещат се, но не дразнят носа с прекален аромат.
Моя люжимец е Lancome La vie ets Belle, някои от ароматите на Dolce&Gabanna и на Bvlgari.

# 564
Любимите ми парфюмни съставки са белите цветя, нектарина, цитруси и като цяло пудрени аромати.
Актуалният ми любимец е Modern Princess Eau Sensuelle by Lanvin.

# 565
Любимите ми парфюмни нотки са флорални, плодови и цитрусови. Такива парфюми обикновено са подходящи за лятото и за през деня. Simple Smile
Много обичам Adidas Fun Sensations и съм го купувала вече няколко пъти. Gift Heart

# 566
  • София
Харесвам свежи морски и флорални аромати. Обожавам DKNY ""Energizing, Roberto Cavalli "Paradisso Azurro"...

# 567
  • Пловдив
Много харесвам леки ,флорални аромати. Жасмин,люляк, момина сълза. Нямам любим парфюм. В момента съм с Calvin Klein- Eternity

# 568
Мускус, дървесни и плодови аромати
Armani Emporio

# 569
Харесвам чисти, свежи парфюми, любим ми е UN JARDIN SUR LE TOIT - Hermes.

Общи условия

Активация на акаунт