Професионални серии за коса 145

• 57 715
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
Бихте ли си купили ( сега ) ваш ЛЮБИМ продукт за коса, чието производство е спряно преди 6 год. ? колко е срока на годност на един балсам ?!?
Никога.

# 466
orchid.xx,
Виж направо това: https://m.youtube.com/watch?v=wS_1nOcKRVw

Концентратът и ампулите са един и същ продукт. По-голямата разфасовка я пласират в салоните, това е разликата.
Аз седя с концентрата като преуош най-много 30 мин, ако не се отнеса повече. Също така редувам балсама с маската.

Може и този ред да спазиш: https://m.youtube.com/watch?v=hg5j6F7IFsw

Кремът е с термо защита, не се измива.
В твоя случай — по-добре редувай концентрата и маската, не ги съчетавай едно след друго. Първо, защото не е нужно и второ, защото може да ти утежни. Зависи каква ти е косата, защото аз така и не разбрах.
Или пробвай концентрата (ампулите) за преуош. И помисли за някакъв финиш, че след маската ще трябва да укротиш косата. За предпочитане е да е по-хидратиращо. А и термо е добре, ако сушиш — също хидратиращо.

# 467
Сега ме зарибихте и ампули да си взема, имам Ш и М. 🌺

# 468
Аз съм пропуснала, че ампулите/концентрата на Про Лонгър може и като преуош. Аз опитах да го ползвам редовно, но нещо взе да ми се пресушава косата от него. Иначе имам К-водата и може да пробвам да я сложа след концентрата, за да видя какво ще стане. Макар че обещавания от нея ефект за копринена мекота при мен го няма. И тя ми пресушава ако я ползвам по-често.

# 469
Косата ми е нетретирана, брюнетка съм, дълга е до дупето. В крайщата е по-суха, като през зимата се омазнява една идея повече от нормалното. Имам сериозен проблем, че не спира да цъфти независимо, че я подстригвам на 2-3 месеца. Не използвам преса и маша. Суша на умерена температура, винаги използвам термозащита.

Благодаря за насоките, ще поръчам в такъв случай и термозащитния крем, за да е от същата серия. В момента използвам Inforcer.

Да, наясно съм, че ампулите и голямата опаковка са с едно и също съдържание, но голямата е доста по-изгодна като цена.

# 470
Здравейте! Момичета, нали това е коментираната нова серия за блондинки:

# 471
Здравейте,

Скоро не съм чела темата и ще помоля за извинение, ако е коментирано. Може ли сравнение на Филип Кингсли крем Бонд билдър за връхчета и серума на Маракеш? Като усещане на косата след това? Втвърдява ли като от Маракеш? В дългосрочен план има ли добър резултат за връхчетата?

# 472
Здравейте,

Скоро не съм чела темата и ще помоля за извинение, ако е коментирано. Може ли сравнение на Филип Кингсли крем Бонд билдър за връхчета и серума на Маракеш? Като усещане на косата след това? Втвърдява ли като от Маракеш? В дългосрочен план има ли добър резултат за връхчетата?
На мен ФК ми е като лепило, оставя ужасно усещане в/у косата. Без значение какви продукти съм ползвала преди това. Като изпръхнала ми седи косата. Маракеш ми е като крем, който попива добре, не утежнява и не променя ефекта от продуктите преди това. Не ми изсушава косата.

# 473
Здравейте,

Позволявам си и аз да ти отговоря, за да чуеш второ мнение. Маракеш ендз ползвах за пръв път преди година и така и не се спогодих с него, пресушаваше ми някак и го размених. След това взех серума на Oway (nurturing drops) и се влюбих в него, но това е друга тема. Бондера на Кингсли взех Септември и го ползвах редовно до скоро. Като консистенция е като лепило, доста е икономично, носи преди и след себе си всякакви продукти, не ми е докарвал пресушени крайчета, не го усещам като продукт може би защото слагам общо 2 помпички за цялата коса (а тя е дълга). Като ефект мога да кажа смело - Има! От Септември не се бях подстригвала, миналата седмица фризьора ми заяви че е изумително как имам само 2-3 цъфнали косъма за толкова месеци без ножица. В момента отново ползвам Маракеш и много ми допада, но го редувам с горните два споменати серума.
*Косата ми е боядисвана в цвят близо до естествения, третирам топлинно със сешоар след всяко миене, не винаги стилизирам с четка обаче. Косъма ми е нито плътен нито тънък, средно гъста.

# 474
Благодаря за мненията. Аз серума на Маракеш не мога да го ползвам от пролетта... Преди мн добре ми действаше, но сега направо заплита косата и в крайна сметка не й слагам нищо за връхчета, а си трябва... Инапе косата на третиране ми е като на Пийч - боя на няколко месеца в моя цвят, сушене на всяко миене с четка обаче...

# 475
  • София

Да, това е, интересно защо при теб излиза с намаление а при мен без... нали в арлен гледаш
?  И с тази връзка някой дали има код за отстъпка в коса.бг?

# 476
На мен, след серума на Маракеш, косата ми изглеждаше матирана и мръсна. Не ми повлия на цъфтежа. Изхвърлих го, тъй като изобщо не ми хареса и до ден днешен не мога да разбера това прехласване.
На ФК, все още не съм ползвала бондера.

# 477

Да, това е, интересно защо при теб излиза с намаление а при мен без... нали в арлен гледаш
?  И с тази връзка някой дали има код за отстъпка в коса.бг?

В Арлен гледам, да. Много странно...

Жалко,че няма балсам. От старите блондински обожавам балсама и чаках да заредят новата серия,за да го поръчам. Ще поръчам маската.

# 478
Дами от notino ми изпратиха подарък, тубичка балсам на Kérastase Resistance Fondant Extentioniste 75ml, този продукт протеинов или хидратиращ е?Не съм се интересувала от тази серия и нямам представа какъв е този продукт.

# 479
vir90,
Балсамът е хидратиращ. Прекрасен е за след маски, а и сам по себе си. На мен ми допада и ми се отразява чудесно. Иначе самата не я харесвам толкова.

Общи условия

Активация на акаунт