Професионални серии за коса 145

• 57 664
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
В този ред на мисли вие обливате ли си накрая косата със студена вода отново с цел да затвори кутикулите на косъма но доста места съм го срещала . Чувала съм го и от различни блогърки че го правят но трябва постоянство.

# 556
При мен до като дойде ред да отмия маската или балсама, топлата вода вече е свършила, така че да 😂😂

# 557
  • София
Супер, благодаря.
А шампоана лесно ли го разпенваш? (Този в китийка блондинският на Керастаз)?
Иначе и аз си обливам косата със студена вода

# 558
Подариха ми шампоан Kerastase elixir ultime le bain, той хидратиращ ли е или протеинов? И може ли след него да се ползва маската от новата блондинска серия на  Kerastase и тя протеинова ли е или хидратираща?

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 22:51 от ✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿

# 559
Здравейте, от доста време Ви чета и най накрая реших да се включа Simple Smile . След  раждането нямах много време за полагане на грижа за косата и в комбинация със следродилния косопад положението е изтъняла, суха и безжизнена коса.
Четейки Ви реших да си поръчам и аз профи продукти. Ето ги

Какво ще кажете, според Вас подходящи ли са?

# 560
Тониращия ш-н на Керастаз блондинския самостоятелно ли го ползвате? Или първо някакъв друг и втори тониращ?

# 561
  • София
Тониращия ш-н на Керастаз блондинския самостоятелно ли го ползвате? Или първо някакъв друг и втори тониращ?
Аз го ползвам само него два пъти .

# 562
  • Някъде там
Здравейте, от доста време Ви чета и най накрая реших да се включа Simple Smile . След  раждането нямах много време за полагане на грижа за косата и в комбинация със следродилния косопад положението е изтъняла, суха и безжизнена коса.
Четейки Ви реших да си поръчам и аз профи продукти. Ето ги

Какво ще кажете, според Вас подходящи ли са?
Не знам дали са подходящи, ще очаквам отзиви от теб за серията.

# 563
Момичета моля ви кажете ми тези шампоани какви са хидратиращи, балансирани или протеинови. Мисля че Напура и алтерна са балансирани както и керастасе, но другите не знам

# 564
  • София
След няколко пъти употреба идвам да дам мнение за капките на Oway nutring drops.

Взех ги понеже чета че всички са много доволни от тях, а косата ми има нужда от такъв финиш,  но при мен уау ефекта го няма за съжаление.
Единственото, което получих като “ефект”  е яко омазняване на косата.
Определено не ги препоръчвам за дами с фин косъм, като моя.
Моята коса е изсветлена и леко изгорена и носи на финиши и досега нито едно олио не е могло да ми утежни по този начин, а понякога слагам и по няколко финиша.
Не знам, косата ми издържа комбинации от преуош еластисайзър с ячмр и терапевтична преса, шампоан терапист и маската с кафявата капачка на марокан + финиши нектар термик и дарк ойл на себастиан + нощния серум на керастаз и грам не се утежнава но с тези капки ударих греда. Ще ги помъча още малко и после отиват в размените, просто споделям мнение.

Сиг съч в автентичността им понеже ги поръчах от Арлен края на февруари, но телстурата е мн гъста и неприятна, като много гъст сироп за кашлица и също така миризмата ми е отвратителна

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 20:29 от Мélisande

# 565
Аз няколко пъти съм писала. С Oway nutring drops не се разбрах. Едно, че утежняваха, второ пресушаваха. И не ми помогнаха в борбата с цъфтежа. Мъчих ги с всякакви протоколи и резултатът винаги беше кофти.

# 566
И аз не мога да кажа ,че имам ефекта уау с Oway nutring drops но се надявам в дългосрочен план да ми покажат действието си, затова и поръчах 2ра бутилчица вчера.
Аз не съм доволна от маслото на Moroccanoil,много утежнява, мазна ми стои. Косата ми е с нормален косъм,боядисвам само корени,права е.

За серията на Nugella&Sule имам шампоана, серума и ампули за растеж на косата. Доволна съм. Ефект има. Не ми харесва аромата. И в началото незнаех, че трябва да разтрия Ш в ръце и после да го нанеса на косата нищо не се пенеше,изхабих половината опаковка докато не се загледах в упътването 😄 Вчера си поръчах Ш за възстановяване на косата и маската. Имам и термозащитата им,от която не съм много очарована.

# 567
И аз не мога да кажа ,че имам ефекта уау с Oway nutring drops .... не съм доволна от маслото на Moroccanoil,много утежнява, мазна ми стои. Косата ми е с нормален косъм,боядисвам само корени,права е.
Flushed  а oway drops не ти утежнява !?!?
Как различно възприемат различните коси !
За мен този продукт и дарколиото на Себастиан са най -тежките продукти от този тип.
Много харесвам Мароканското олио ползвам го по дължините, но за краищата имам нужда от по плътно олио.
Моята коса обаче е с омбре, изсветлена.
И като съм на тази тема - Взех на ФК бондера за краища, 3 ползвания с различни протоколи, на сух, влажен , мокър косъм .... не се разбрахме. Все едно мед си бях намазала на косата - постоянно лепнене, което предразполагаше и да се заплита косата ( и без това не мога да се спася от този проблем, стане ли студено забравям за пусната коса Disappointed Relieved )
Но явно се харесва защото веднага си намери друг собственик ( който го потретва )
Аз пък с Еласти-стайлъра съм на 3та бройка. Чак се изумявам че НектарТермика който е неизменен мой спътник откакто е на пазара, остана малко за заден план.

# 568
  • Варна
Мélisande сипваш в ръката кремообразен финиш,който си ползваш по принцип/примерно термото за блондинки/ и при него капваш буквално две капки nutring drops. Смесваш хубаво и нанасяш. Хем убиваш смърдела хем гарантирам,че няма да ти утежни. Капките се ползват изключително пестеливо. Аз ги слагам предимно на полусуха коса. Капвам две капки на ръката,размазвам по двете длани и намачквам косата-толкова. В интерес на истината съм слагала и повече и на влажна и на суха коса и не ми е утежнявало-косата го попива и става супер.

# 569
Много се изненадвам, като ви чета. Моята коса е с тънък към нормален косъм и я третирам единствено с четка и сешоар. Капките Оуей ми понасят чудесно, никога не ми утежняват, преди време с тях си оправих цъфтежа. Единствено миризмата им не ми е приятна, но пък не е трайна за радост. Явно наистина на различните коси им трябват различни продукти...

Общи условия

Активация на акаунт