Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 731
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, маската за обем на Ревюел, може ли да се използва като преуош?
Скрит текст:
Взех и Ш и Б на Тресеме за фина коса, придаващи плътност и обем, ще ги пробвам днес.

# 316
Всяка маска може да се ползва като преуош. Дали ще видиш по-добър ефект от това вече е друг въпрос.

# 317
За преуош използвам маски, които не са ми допаднали. Така или иначе после се отмиват с шампоан.
Често си забърквам домашни маски с масла и по-лесно ги отмивам, ако преди шампоана слагам купешка маска. За целта ползвам или такива, които не са ми допаднали, или възможно най-евтината в магазина.

# 318
Да, и аз ползвам маски и балсами за коса като преуош, защото моя космарлак упорито отхвърля всякакви маски и балсами и ползвайки ги по предназначение ми се отплаща зловещо със слепнал вид и липса на живот и блясък в косъма. Храни куче, да те лае, са нашите отношения - Джаста и нейния тънък косъм. Joy Инак косата ми е нормална, нито суха, нито мазна, количеството косъм все още е на ниво, фризьорките дори споделят, че косата ми е гъста, ама аз не споделям много тяхното мнение, в смисъл, че може и по добре да е, ама те пък викат, че каре на рядка коса не се навиват, та коя съм аз да споря, щом ме подстригват на желаната прическа. Joy Обаче косата ми си има мнение и поне откъм маски и балсами ми спестява бая пари. Макар аз да купувам разни такива в опит да я "нахраня", но се оказа злояда пущинката и... ами слушам я. Joy

# 319
От много години насам реших да пробвам продукти на Агива, измиващ гел 3в1за проблемна кожа, 3в1 маска за лице и детокс мицеларна вода.... Дано си вършат работата, но и да не са топ поне няма да ме е яд, че съм се набутала със скъпи продукти.

# 320
  • София
От много години насам реших да пробвам продукти на Агива, измиващ гел 3в1за проблемна кожа, 3в1 маска за лице и детокс мицеларна вода.... Дано си вършат работата, но и да не са топ поне няма да ме е яд, че съм се набутала със скъпи продукти.

Аз тотално спирам с покупките на тази фирма ( нищо незаменимо нямат в този ценови клас ). Последното нещо, което взех след отзив във форума, е захарния пилинг ... уж аналогичен състав, уж същото действие, но за мен е пълен боклук - пени се, изсушава, плодът вътре е колкото плод в турска близалка - цвят и химия. Директно замина в кофата. Панделките им за баня също са ужасни - разплитат се много бързо.

# 321
Да, и аз ползвам маски и балсами за коса като преуош, защото моя космарлак упорито отхвърля всякакви маски и балсами и ползвайки ги по предназначение ми се отплаща зловещо със слепнал вид и липса на живот и блясък в косъма. Храни куче, да те лае, са нашите отношения - Джаста и нейния тънък косъм. Joy Инак косата ми е нормална, нито суха, нито мазна, количеството косъм все още е на ниво, фризьорките дори споделят, че косата ми е гъста, ама аз не споделям много тяхното мнение, в смисъл, че може и по добре да е, ама те пък викат, че каре на рядка коса не се навиват, та коя съм аз да споря, щом ме подстригват на желаната прическа. Joy Обаче косата ми си има мнение и поне откъм маски и балсами ми спестява бая пари. Макар аз да купувам разни такива в опит да я "нахраня", но се оказа злояда пущинката и... ами слушам я. Joy

Джаста, това ти ли си на аватара? Ако не, точно така си те представям като ти гледам ноктите в темата за лакове и като чета за карето Smiley

За преуошовете: при мен зависи. Принципно съм за, но с уговорки.
Първата уговорка е косата да има нужда от тази протекция-примерно блондираните, супер изсушени ,,слами" ще профитират. Нормалните или само леко сухи коси могат да се изсушат още повече от преуош (не е задължително, ето, че на Джаста й е добре от това, но според мен не е сигурен резултат за всички), защото той предпазва от почистващите сулфати в шампоаните, образува един вид предпазен слой. А целта на измиването е баш да се махне билд ъп-а от продукти и косъма да се подхрани с протеини, хидратация и т.н.

За мен преуошовете работеха докато бях на безсиликонова козметика. Сега съм изцяло с професионална или поне не следя силикони, дори умишлено търся силиконови продукти и за мен е важно шампоанът на всяко измиване да сваля наслагванията от продукти, а не да предотвратявам това с преуош.

С много гъста коса съм, но масла преди шампоан в комби с профи козметика ми утежнява някак или дори изсушава косата. Маски преди ш. не ползвам, защото според мен по-ефективно влизат съставките в косъма, ако той преди това е почистен от билд ъп.

# 322
Snowwhite, благодаря за милите думи! Не, не съм аз на аватара, но избрах такъв, който се доближава до моя стил - черна коса на каре и лакирани нокти. Wink

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 23:47 от Джаста Праста

# 323
Много съм доволна от тази маска

# 324
Аз също съм доволна от маските за еднократна употреба на Sien.

# 325
Ето още един продукт от Лидл,приятно изненадана съм от него

# 326
И аз го взех,но не е пробван.

# 327
  • Mediterraneo
Аз ползвам мицеларната вода от тази серия на Лидл, страхотна е

# 328
Не съм я виждала тук.Така мисля де,имах една тяхна в прозрачно шише,нещо не се разбрахме.Ама лютеше ли ми,какво беше,не помня.
Явно тази серия има и други продукти,я ги видим,я не.

# 329
Четох назад, че има доволни от продукти на Revuele. Може ли да се включите кое е добро от техните неща, в Пинк панда има доста техни

Общи условия

Активация на акаунт