Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 420
  • 576
  •   1
Отговори
# 225
Какво е заболяването?

# 226
Ами ММ е давал пари на майка си, не съм избягала с 300. Ако се дават пари за развлечения на родителите, а младите гладуват е едно, но ако се дават за здраве или за да вържат двата края е друго.
ММ редовно смесва прането, като реши да пере, жив е още. Как ли пък не за един парцал ще се караме. Като го е съсипал, отива в коша и толкова. Този мъж нали е богат, не вярвам дрехите да са му проблем.

# 227
  • Тра-ла-ла
А това, че изнася пари от същия този семеен бюджет, за да поддържа родата?
Той пък заделя пари от същия този семеен бюджет за нова къща, която обаче ще е само на негово име.

Или иначе казано...тя стъпва на пръсти, за нищо не го закача, с детето търпят емоционални лишения, тя търпи и словестни нападки само и само той да има времето да изкара неговите пари за лично неговата къща.

# 228
НСЧ, четеш като дявола евангелието и правиш внушения/обвинения, които не присъстват в разказа на авторката.
Както и да е, пак стигаме дотук- за мен, прословутата приказка "На мъж, ако видиш че червата му се влачат, викай че поясът му се е разпасъл" не е меродавна.
Аз съм на принципа на Левски- за доброто дело всеки помага според способностите си- богатият с ума, бедняка с ръцете си, а не седи с тефтера да отбелязва "киртици", та да не се мине и да измие една паница повече с миялната.
Всичко, което съм написала е от нейни постове. И казвам точно обратното на това с червата. На нито един от двамата не трябва да се влачат. Но в момента нейните са точно в това положение.

Човекът си намира оправдание да седи пред компютъра, не е са пари, просто го мързи. Цъка си и се занимава, бас ловя, че в половината време не с неща по работа, докато види, че всичко е свършено и реши да седне на масата.

Просто питам, ако ролите бяха обърнати, работеха и двамата, деляха всички разходи и стриктно си връщаха "заемите" един на друг, но тя само седеше пред компютъра, дали щяхме да ѝ кажем на мъжа ѝ, че всичко е наред?

П.П. Не останах с впечатление, че е богат и дава парите в семейството си. Дава, колкото нея, да не би да се мине с някой лев. Ако даде повече, после ги иска до стотинка, все едно не са били за детето и жена му, а за чужд човек. 
Т.е. хем уж изкарва пари за семейството и затова тя трябва да се оправя сама, хем тези пари никой не ги вижда.

# 229
В която ще живее моето дете?
Не са съпруг и съпруга?
Тази жена влачи заеми и гледа са заделя родителите си.
Ами не знам дали реално ролите могат да се сменят.
Според мен го е взела по-възрастничък с идеята, че като роди дете и шапка на тояга. Решила е, че е достатъчно подгрят и с дете вече ще си живее живота. Хубаво това с детето, но това е само началото.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 16:37 от Марияна5

# 230
  • София
А това, че изнася пари от същия този семеен бюджет, за да поддържа родата?
Той пък заделя пари от същия този семеен бюджет за нова къща, която обаче ще е само на негово име.

Или иначе казано...тя стъпва на пръсти, за нищо не го закача, с детето търпят емоционални лишения, тя търпи и словестни нападки само и само той да има времето да изкара неговите пари за лично неговата къща.
А кой я кара да му се натиска с години и да го увещава да й направи дете? Да е отишла при друг, дето ще й плаща всичко, а тя ще стои по цял ден с детето и черпака, ама и такъв ще иска секс вероятно и пак ще е крив.

# 231
Затова казват, че любовта е сляпа. Била е млада и глупава, вече е пораснала и е осъзнала грешката си. Ако беше за пари, досега отдавна да е избягала, нямаше да работи и да се развива.
Имат шанс да запазят семейството си, въпросът е той дали иска да порасне и излезе от ролята на залепен за екрана тийн.

# 232
  • Тра-ла-ла
В която ще живее моето дете?
Не са съпруг и съпруга?
Той това дете колко да го има за негово?!
Цитат
нямаме брак. Много пъти ми е казвал, че никоя друга няма да му търпи характера. Че един вид съм търпелива и затова ме е взел

# 233
  • София
Няма любов в цялата работа. Тя му се е лепнала, заради парите, и така 10 години. Той е всякакъв, ама и тя не е по-долу.

Съответно, грам не я привлича като мъж, и не ѝ се *** от него. По-добре да лъска с парцала по 5 пъти на ден. Намира се на работа.
А мъжът още по-дълбоко си набучва главата в монитора, белким избяга от тоя ужас. Толкова е и неговият капацитет.
Тя била млада и заблудена, като го хванала.
А той какъв бил!? Не по-малко заблуден, според мен.
А и със всичкото това готвене, си представям цялото семейство да са 120 кила. Ще кажеш, че животът започва и завършва с лъжицата.

Къщата на негово име щяла да остане, мискининът. Да вземе да да купи още 2-3 къщи, да има за цялата рода на жената. Все пак, и те са хора. Къде се намира!?

# 234
Танграта, къде видя пари? Делят всичко, а ако случайно ѝ даде нещо отгоре, се пише като заем.

# 235
  • София
Това е лъжа, очевидно.
Знам какво значи жена да не иска секс от мъж. Тя е с него само за пари. Точка! Независимо какво е написано.

# 236
Е ще каже човек, че целия форум кара на кетъринг, имате домашни помощници, нищо не пипвате вкъщи и само чакате мъжа да поиска секс и сте готови на минутата. Не вярвам. Аз готвя почти всеки ден, минала съм се. На всичкото отгоре не сме по 120 кг, само хабим продукти явно

# 237

Ето докъде сте стигнали да копаете, значи. Пари и имоти - ясно, ама в генетиката и болестите на хората  да се заравяте, толкова ли нямате друга работа?

# 238
Заболяването не казахте какво е?

Защото ако е някаква шизофрения
Да, Дренка важно е.
Щото претенции всяка може да има.

# 239
Това е лъжа, очевидно.
Знам какво значи жена да не иска секс от мъж. Тя е с него само за пари. Точка! Независимо какво е написано.
Тя не е казала, че не иска да прави секс с него. А че не иска да е всеки ден. Предвид, че тя се оправя с всичко, просто физически не издържа.
Ако я остави да си поеме дъх, ще ѝ дойдат сили.

А за парите, въобще не оставам с впечатление да е заможен.

Общи условия

Активация на акаунт