Мами в арабски страни -10

• 20 818
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Elip,ще ме умориш от смях. JoyТака ли се подритва чеиза,цяло стадо камили... rotfImao rotfImboДай Боже,Д.Т. да е заможен,да задържи и двете принцеси. Laughing Hug

Миленче,и Дилън пита за Дима и като му кажа,че сте заминали започва една серия с "Why"на всяка моя дума.Явно влиза в тази фаза,днес ме побърка.Иначе удоволствието беше изцяло наше. Heart Eyes

Креми,много сте хубави и двамата на снимките,пу-пу,да ви нааакат всякакви кокошки.  bouquet

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 15:49 от Noia

# 181
леле колко сте забавни днес елип с това стадо камили  Joy Joy
А ноя с кокошките направо сълзи ми излезнаха от смях!
МЕрси много, тои е ного активен, сега като го сложа в стола за кола и като си надигне дупето извива се на дъга и е навън по корем и се сме опасен е!А как му се играе, с глас се смее!

# 182
  • O.A.E./ Пазарджик
Миле, пускай снимки, не се стискай Laughing
дано да не е лошо болна Диима. много духа в Бахрейн, нали е остров. цунки от ден-ден и мен.
ти искаш Алейн ами шопинга Laughing много на оживено място живеете в Дубай Sad какво стана  ще строите ли? ако се забавите 1-2 години верно си намерете къща някъде. като гледам Зайед колко е щастлив в големия двор на баба му....
нашия тате замина Cry
за ифтар ходим у свекървата. днес се разходихме и на корнич. малкия бяга и пищя през цялото време и иска да дава файв на всички Joy
Креми , малкия много е пораснал, пу,пу машаалла. внимавай с баща му , да не те нарани пак. Praynig за вас всичко да е наред.

# 183
        Привет мили мами,
И аз съм притеснена от трафика в Дубай-раждането ми наближава,та незнам...Да не се наложи да напишат в паспорта на бебето-място на раждане:,,по пътя за Дубай,, Mr. Green
А софиянци се оплакват,4е имало задръствания-елате в Дубай,да видите какво 4удо е!!!
Щте трябва да по4акаме да направят метрото,дано се пооправят нещата.
Като про4етох,4е не са могли да закарат Дима до болницата,се рзстроих...

# 184
  • O.A.E./ Пазарджик
най-вече поради тая причина раждах в GMC. на 10-15 мин е от нас.пак си помисли и ако искаш смени болницата.

# 185
Решила съм ве4е в Дубай щте е.Ама нали ве4е имам опит,мисля,4е ще позная когато имам контракции,не като преди.Искам да питам жените с нормални раждания-тресеше ли ви след самото раждане и ако да защо е така?

# 186
Здравейте момичета  Hug Аз пак съм не на място.Вие си говорите за раждания,еми съжалявам,но в тази област не мога да бъда полезна  Rolling Eyes.Иначе се надявам,че сте добре  Praynig
 Миленка и Нойчето ни държат под напрежение и не ни показват снимчици от тяхното преживяване.Ами ще чакаме,какво да се прави newsm03
  Миме,не се натъжавай сега,че си без мъж.Нали няма  да стои много време там.Ще ходите двамата с малкия да давате файв на всички и ще ви е весело  Joy
 Water Lily все пак не се притеснявай,всичко ще е нормално.Стискам палци  newsm17
  Е май е време да се отправям към леглото  newsm46.Лека нощ мамчета,сладки сънища и целувки  Kissing Heart

# 187
добро утро

Не ме яжде за тези снимки де,нямах никакво време в4ера.Слава богу, добрахме се до болницата въпреки трафика.дима е на антибиотик,защото дясното ушенце е възпалено от настинката.отказва да яде и да си пие лекарството.дне с е по-добре,но пак няма да е на градинка.

Миме писна ми в Дубаи.Трафика и лудницата.За шопинга не се притеснявам,аз по-всяко време мога да доида да си пазаря.А и в Ал аин имат шопинг центрове.Надяваме се да строим тази години,Мубарак има и някои други идеи така,4е трябва да се преместим.ПО-добре и за децата,4е дима ве4е вси4ко разбира.не знам.има още доста време,ще решим като му доиде времето.

Лилиа на мен не ме трерсяло,нямала съм проблеми и при 2-те раждания.Не се притесняваи.Ще стигнеш на време,ти ве4е знаеш,нали имаш опит с първото раждане

Елип,бих се радвала да наглеждаш зетя,така поне ще се видим. Hug

после ще пусна снимки

# 188
Добро утро от нас!  bouquet

Миленче,бързо оздравяване на Димето и никакви болести вече. Hug

Water Lily,и аз не съм имала никакви проблеми с (и след) трите раждания,и ти няма да имаш. Peace

Камелчо,може само да се радваш,че не си компетентна по тези въпроси,няма да ти избягат,сега се наслаждавай на "ергенските"години. Hug

Миме,не вдигаш телефона,да не си го ударила на живот сега като замина Бути. Twisted Evil

Ели,как са Рая и Тарек,много целувки от зетя и сватята. Heart Eyes

# 189
Здравейте !

Креми, много е пораснал Сами, пу-пу. И е толкова лъчезарно детенце!   bouquet

Миме,  добре завърнала се ! Нямах представа, че толкова много се пътува до Дубай  newsm78 Леле, цели 9 часа ! Как си издържала сама ? А нашият тати иска да ни води скоро в Йемен  Sick Представям си за колко време ще се дотътрим...  ooooh!А и нашия сладур вече разбира и не може много-много да седи на едно място.

Чакаме снимки от Миленка и Ноя, когато успеят, че с този разказ ни хвърлихте в 1001 нощ  Hug

Марси, оправяй настроението и идвай.Чакаме те! Heart Eyes

А къде се изгуби amal ?

# 190
Привет и от мен момичета!
Катенце,добре дошла  при нас!Сега лично можеш да се увериш какви симпатяги са момичетата в темичката.Вече информацията ще идва до теб от първа ръка  bouquet
Миме,радвам се че всичко е минало добре при вас и вече сте си у дома.Зайхед е голям герой щом е издържал на това дъло пътуване Hug
Креми,голям мушморок ти е Самито/пу пу/расте като гъбка.
Миленка и Ноя от разказите ви си личи колко добре е преминала срещата.Дано само по скоро се оправи Дима,че другарчетата на дома я чакат за игри Hug
Манел,успешно вземане на всички изпити  bouquet

Лека и спорна седмица момичета!

# 191
ето ви малко снимки.надявам се,4е се отварят Embarassed

пускам ги за малко,после ги изтривам.

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 06:35 от mln

# 192
Миленка,снимките се отварят без проблем.
Направо съм възхитена.Големи красоти в този Бахреин.Браво на фоторепортера  bouquet

# 193
Здравейте, мили момичета, от около две седмици следя темата, дори се върнах на първата и сега ви чувствам като приятелки, които познавам от години.
Две думи за мен – имам дъщеря на 10 години, двете с нея засега сме в София, мъжът ми работи в Дубай, но му предстои да се мести в Бахрейн декември месец – сега търси къща под наем, а аз ровя нет-а за училище за детето. Чух, че St.Christofer е много добро, но тъй като тя почти не говори английски (в момента взима уроци, но не знам докъде ще стигне)  съм се спряла на The British School of Bahrain.
Моля да помогнете с информация или други предложения (особено много разчитам на Ноя, която е в Бахрейн)
Пожелавам на всички много слънце, усмихнати деца и здраве!!!

# 194
Здравей Anna_m,добре си дошла и в темичката и в Бахрейн  :bouquet Искам подкрепления,че само аз съм самичка тук,Дидка М нещо никаква не се обажда. Crossing Arms Кога пристигате с дъщеря ти,през декември също?Ще ти помогна с всичко, с  което мога. HugНаистина най-доброто е St.Christopher,там учи дъщеря ми,която е на 12,и по-големият ми син,който е 2г.и 10 м.Училището ,мисля е създадено преди 40 години и е с традиции в образованието,GCSE и A levels.Преподавателите са от UK и всичките имат голям стаж.Изискванията са по-големи отколкото в British School of Bahrain.Когато дойдохме,записахме дъщеря ми първо там,защото ни се струваше,че като по-малко е по-елитарно откъм професионални успехи.Обаче,нямат почти никаква база в сравнение с другото училище,има по 2 паралелки от ниво и малко дисциплината никаква я няма.А ние си падаме по училища тип с монахини,които размахват пръчката, вдигат те в 4 часа за молитва. Joy и не ти остава време да мислиш за глупости. JoyШегувам се,разбира се. Grinning PeaceКакто и да е,и двете училища са много добри,най-добрите в Бахрейн,но и за двете ще се явява на изпит по езика,математика и обща култура.Ще се справи детето,не се тревожи,но да заляга здраво над английския. PeaceПитай ако имаш други въпроси и непременно да се обадиш като тръгвате.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт