Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 138
  • 808
  •   1
Отговори
# 480
Мери, Хера, тихичко се радвам за вас ❤

И аз днес правих тест,даже два. Чисто бели на 29ти ден от МЦ.Утре чакам да ми дойде, вече даже усещам лека болка в корема.
Много ме е яд,защото се успокоявах с това,че ако е отрицателен поне ще се ваксинирам, но предвид липсата на ваксини и това не мога да направя Sad

# 481
Eliz_A за креатинина не се притеснявай. Моя излезна дори над горната референтна стойност сега като пусках изследванията за хистерото. Попитах дали е проблем, но ми обясниха, че е мн непостоянна величина и го интерпретират заедно с уреята, ако тя е наред нямало проблем.

Тихичко честито на Мери и Хера и до финал! Heart

# 482
Благодаря момичета, ама аз някак си още не смея да се зарадвам, защото даже не знам истина ли е или не. И след двете загуби през които преминах, изпитвам такъв страх, че не мога да ви опиша. Цял ден днес в главата ми се прехвърлиха хиляди мисли и сцени.. Едвам чакам да стане утре, и да направя още един.
Дано всичко е наред при всички!Дай боже тази година всяка една от нас постигне мечтата си, и това за което се борим! ❤️🍀
Благодаря ви момичета, че сте толкова оптимистични и любезни.. Наистина намерих голяма упора тук, и на места видях себе си в историите на други.. Стискам палци на всички! 🌹

# 483
Х Е Р А  и Мери, чакаме новини Flowers Four Leaf Clover

# 484
Добро утро 🙂 тъкмо ви изчетох от последните дни и тръпна в очакване на тестове с тлъсти втори черти!
Хубав уикенд на всички! И успешен на бебе-правещите 😇 😘

# 485
Моите са отрицателни. Явно теста нещо не е бил ок. Даже си ми дойде сутринта.Тотално вече се отказвам за известно време да мисля въобще за бременност. Имам лоша черта в характера, че като искам нещо, трябва да е сега-веднага.. Е да, ама това не ми се получава за сега. Явно трябва да си науча уроците първо. Спирам да го мисля, ще се захвана с нещо друго, пък да видим.
Когато му е писано.. Успех на всички останали 🍀❤️

# 486
Мери, много съжелявам,но наистина имаше сянка,дано следващия месец да е вашият ♥️🍀🍀
Желая ви хубав слънчев уикенд и повече бебеправене 🤩🌷

# 487
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Мери, но не се тревожи. Ще стане ❤

# 488
Мери и аз много съжалявам, наистина. Хората така сме устроени повечето, че като искаме нещо, го искаме веднага. Но Господ си знае работата и когато е писано , тогава ще стане.

Аз току-що си направих пак тест с първа урина, има втора чертичка, но отново е бледа , макар и не толкова като предния път, но пак не е наситена. Имам ли повод за притеснение? Кога мислите е удачно пак да направя тест или да не се занимавам. Сега пък това ще ме тормози.

# 489
Мери и аз много съжалявам, наистина. Хората така сме устроени повечето, че като искаме нещо, го искаме веднага. Но Господ си знае работата и когато е писано , тогава ще стане.

Аз току-що си направих пак тест с първа урина, има втора чертичка, но отново е бледа , макар и не толкова като предния път, но пак не е наситена. Имам ли повод за притеснение? Кога мислите е удачно пак да направя тест или да не се занимавам. Сега пък това ще ме тормози.

Аз бих отишла директно на кръвен

# 490
Здравейте, включвам се за една малка консултация с вас.
Изписано ми е като добавки прием на С-ФЕМ, Огестан , неофолик мета и ферохерб. Във всичките има фолиева киселина, като само едното е метилирана форма.Според вас дали са в повече или е нормална комбинацията от всичките по едно на ден?Аз лични се притеснявам основно за фолиевата да не ми дойде в повече, че съм си паника да не го мисля само.
Благодаря предварително.

# 491
  • London
Здравейте, прекрасни 🌹

Вчера за първи път ми се насити здраво ову теста и впрегнах мъжО психически да е подготвен, няколко дни да ми е на разположение 😆  Дано този месец е нашия месец 🙏🏻

Мери, съжалявам и аз. Същия характер съм и те разбирам много добре. Искам ли нещо - на момента трябва да го получа. Което обаче в този случай ми играе много лоша шега, за съжаление. Стискам палци и на теб, и на всички момичета тук 🤞🏻

# 492
Здравейте, включвам се за една малка консултация с вас.
Изписано ми е като добавки прием на С-ФЕМ, Огестан , неофолик мета и ферохерб. Във всичките има фолиева киселина, като само едното е метилирана форма.Според вас дали са в повече или е нормална комбинацията от всичките по едно на ден?Аз лични се притеснявам основно за фолиевата да не ми дойде в повече, че съм си паника да не го мисля само.
Благодаря предварително.
Кейни, за останалите не знам, но Неофолик мета е само фолат (метилирана форма на Б9), не е комбинация с нещо; и едно хапче обикновено дава нужната доза. Ако и в останалите има фолиева киселина (въпреки че не знам по колко), ми се струва множко. Зависи и обаче дали имаш мутация пречеща на усвояването на Б витамини - ако нямаш, не е проблем и би следвало да "изпишкаш" остатъците, ако имаш пак не е фатално, но не е добре големи количества, особено неметилирана. Виж какво е количеството в другите добавки?

# 493
Аз пия по 800 единици фолат на ден, толкова е в моите витамини дневната доза. Аз съм с мутация. Трябва да се пускат всеки месец изследвания за фолиева, за да следя да не се предозирам. 3-5 дена преди изследването спирам витамините.

Мери съжалявам. Ще изгрее слънце и на нашата поляна. 😊Аз съм същата, ако може да е станало и за вчера. Е две години и 5 месеца още нищо...

Хера, честито и успешна бременност.

# 494
  • София
Мери,и аз приличам на теб - тук и сега. Само ще кажа, че след една избледняла чертичка /след загуба и години чакане/ и дошъл цикъл,тоочно в същото настроение като теб......и следващия месец беше мой,въпреки че признавам бях депресирана и нацупена ужасно,и с нагласа няма да мисля пък. Дано и при теб е така🍀

Кейни,относно фолиевата,Русев ми беше казал,че не е ок и да е над норма. Аз не усвоявам обикновена,аг-то ми беше изписал за месец 2 табл. Неофолик Мета,бях я вдигнала доста и даже Русев препоръча да я спра за малко,за да влезе в норма. Послушах го,макар че се тревожех,за месец се оправи и продължих с таблетка дневно. Така,че високи дози не трябва да се приемат или както виждам,че писала Пълнолуние всеки месец следене.

Успех,мили момичета! Следя си ви и ви стискам палци за успех ❤

Общи условия

Активация на акаунт