Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 243
  • 684
  •   1
Отговори
# 195
Обичам тежки вина, любим ми е асеновградския Мавруд. Слагам виното в декантер и сервирам в чаша 200 мл. С филе Елена и смядовска луканка.

# 196
Любимото ми вино е розе .Задължително  охладено в чаша за бяло вино.

# 197
"Розе" ми е целогодишният фаворит, а малиновото Розе е повече от вино. Бяло и Червено пия според сезона. Съобразявам се с температурата на вината, храната и чашите (когато имаме гости).  Когато не сме в компания, пия виното във възможно най-голямата винена чаша, която имаме, без значение от вида му .

# 198
У дома обичаме каберне совиньон и мавруд. Не спазваме строго етикета, но винаги го поднасяме в красиви чаши. Simple Smile

# 199
  • Варна
Мерло и сира в комбинация. Старая се да спазвам етикета за поднасянето и консумацията, като чашите са ми особено важни Simple Smile

# 200
Лятото пия бяло вино ,зимата червено ,а целогодишно -най-любимото ми розе.Не спазвам етикета на сервиране ,освен чашата ,но задължително държа на мезето към виното .

# 201
  • Sofia
Обичам всички видове червени вина, напоследък предпочитам Сира и мерло, сервирам с добре аранжирани плата със сирена.

# 202
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Обичам бяло вино, всяка вечер пия по една чаша. Наздраве! Heart

# 203
Харесвам сухи вина. Не държа на мезето, но винаги в подходяща чаша.

# 204
Харесвам бяло сухо вино и  спазвам етикета за сервиране. Държа да е изстудено и да е в красива чаша!

# 205
  • Sofia
Предпочитам червените плътни вина - сира, мерло, мавруд, широка мелнишка.
Винаги с подходяща температура и чаша, за да е пълно удоволствието!

# 206
  • София
Любимото ми вино е розе сухо, с хубаво мезе и компания разбира се .

# 207
Каберне совиньон. Висока с тънко столче и широко дъно чаша. Телешки суджук и панирано топено сирене.Simple Smile

# 208
Любимо ми е червеното вино- мавруд. Винаги в подходяща чаша и мезета. През лятото предпочитам розе.

# 209
Обичам най-вече бяло вина и не бих казала,че спазвам строго етикета, но винаги е поднесено в прекрасни чаши

Общи условия

Активация на акаунт