Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 227
  • 684
  •   1
Отговори
# 525
Обичам Мерло, донякъде спазвам етикета.

# 526
  • София
Обичам всякакви вина, за любим вид ще посоча шумящите вина и по-конкретно италианското просеко. Wine GlassWine GlassWine Glass

Също така обичам виното да е съчетано с храната, поднесено на подходяща температура и според сезона. Hug
И определено е по-вкусно, когато е поднесено в правилната чаша и с подходящата компания! Blush

# 527
Харесвам бяло вино и розе за лятото и червено вино през всеки сезон. Невинаги спазвам правилата на поднасяне.

# 528
Любимото ми вино е розе, но не спазвам винаги етикета за сервирането му. Особено, когато си го пия сама вкъщи...Smile

# 529
Обичам бели вина с плато от сирена в красива чаша

# 530
  • Бургас
Обожавам червеното вино! Чакам с нетърпение месец ноември,тогава откривам сезона.Виното за мен трябва да е плътно,тежко,сухо.Имам чаши за червено вино и обичам целият ритуал-с отварянето на бутилката,дървената подложка на масата на която има нарязани сирена ,каквито има, или нещо месно, и бавното отпиване.Обичам зимата само заради червеното вино.Сега съм открила едно невероятно,прекрасно вино,купаж между Каберне Совиньон и Мерло на винпром близо да Бургас  и чакам с нетърпение вечерта да си седнем на масата и да си го  консумирам. И така до март месец.Зъбите са ми белички,но след сезона потъмняват.Правя се домашна паста за зъби,поизбеля ги и така до следващият ноември!

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 12:08 от Daramira

# 531
  • БГ
Обичам червено вино, етикета който спазвам е да го пия в компанията на любим човек.

# 532
Обичам Рубин и Сира от червените, а от белите  Мускат, Шардоне и Совинън блан. Единственият етикет, който спазвам е да е споделно в добра компания.

# 533
Харесвам розе поднесено в специална, красива чаша за вино.

# 534
Обожавам плътно червено вино в красива чаша!

# 535
Любимите ми вина са сухи. Лятото - Траминер и Шардоне, а през останалото време- Каберне Совиньон. От протокола спазвам температурата за поднасяне и подходящи чаши.

# 536
Пия предимно вино. През лятото - бяло и розе, през зимата червено. Харесвам червено вино Кюве, както и мерло, сира. Не винаги спазвам стриктно етикета.

# 537
Предпочитаното ми вино е розе, но често пия и бяло. Червеното вино ми е малко силно, но ако спечеля, ще споделя подаръка с приятели.

# 538
Просто кратко и ясно - Просеко.

# 539
  • Варна
Плътното червено вино с надитен аромат и вкус!

Общи условия

Активация на акаунт