Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 225
  • 684
  •   1
Отговори
# 555
Мерси, да спазвам

# 556
Харесвам бяло. Nature Sparkles

# 557
С възрастта позагубих вкусовите си рецептори и за това вече се наслаждавам само на шампанското.
Хич и не спазвам традициите и протокола при пиенето му.

# 558
  • София
Обичам мерло и ползвам подходяща чаша.

# 559
Обичам бяло вино Шардоне,  а от червените Мавруд  или домашно вино. Винаги в подходяща чаша

# 560
Харесвам червено,десертно вино.

# 561
Предпочитам бяло и се старая да спазвам етикета.

# 562
  • Русе / Банско
вината са любимо удоволствие и наслаждение Smirk независимо от сезона . Любима са Совиньон Блан, розе , Каберне Совиньон , и любимото Просеко . Винаги спазвам температурата на сервиране , чашите и подходящата храна Wine Glass

# 563
обичам червено , мавруд . Не спазвам етикети ... Според настроението мога да го консумирам по различен начин ,,,😊

# 564
Червено вино , понякога спазвам!

# 565
  • Варна
Обичам да консумирам бяло и червено вино,  десертни и полудесертни.  Понякога спазвам етикета.

# 566
Любимото ми вино е Совиньон Блан. Харесвам го охладено и ми е приятно да спазвам етикета! Допадат ми и малиновите вина на Трастена, както и Неро Давало от Сицилия.

# 567
  • Пазарджик
Не съм по вината. Но пък ако спечеля ще го подаря на приятел.

# 568
Сухо бяло Совиньон Блан - имам едно конкретно любимо от българска изба, но винаги пробвам нещо ново.🍷

# 569
  • Варна
консумирам само домашно вино , предимно червено ;  първата чаша я пия  с чисто вино , а втората - вино  смесено с лимонада ....

Общи условия

Активация на акаунт