Спечелете награди от MIXA и открийте рецептата за своята чувствителна кожа

• 12 611
  • 889
  •   1
Отговори
# 765
Какъв тип е вашата кожа и кой е любимият ви продукт на Mixa?
кожата на ръцете ми през зимата е суха, заради студова алергия, а вече и заради дезинфектантите, затова много използвам MIXA Intense Nourishment крем за ръце за много суха кожа. Уникален е, попива бързо и не се отмива лесно. Поддържа ръцете ми меки, доколкото това е възможно.

# 766
Имам суха и чувствителна кожа, харесвам Mixa Hyalurogel Rich Intensive Hydration Cream.

# 767
Кожата ми е мазна към смесена. Харесвам Mixa Anti-Imperfection.

# 768
  • Стара Загора
Имам нормална ,към чувствителна кожа !

# 769
Нормална кожа. Двуфазна мицеларна вода.

# 770
Кожата ми е суха. Ползвам Hyalurogel и мицеларната вода за лице. Но най-приятно изненадана съм от крема за ръце Mixa Regenerating Surgras - 30% glycerine+oat milk.

# 771
  • там, където ми харесва
Кожата ми е към смесена до нормална. Използвала съм Мицеларна вода и крем за лице.

# 772
  • Плевен
Какъв тип е вашата кожа и кой е любимият ви продукт на Mixa?Млякото за тяло ми е фаворит от години, не купувам друг продукт.

# 773
Със суха кожа съм;ползвам серията hyalurogel:нощна крем-маска със силен овлажняващ ефект и дневен овлажняващ крем.

# 774
Кожата ми е нормална към чувствителна, любим продукт ми е мицеларна вода Mixa Optimal Tolerance.

# 775
Кожата ми е суха и чувствителна. Любимият ми продукт на Mixa е крема за лице Extreme nutrition.

# 776
  • София
Кожата на лицето ми зависи от сезона. В момента е нормална и има нужда от хидратация. През лятото е комбинирана. Като продукт мога да посоча мицеларната вода Optimal Tolerance. От години ползвам мицеларни води за почистване на лицето сутрин и вечер преди нанасяне на друг продукт.

# 777
Кожата ми е суха. Изпозвам измиващия гел и хидтатиращия крем на Микса.

# 778
Кожата на лицето ми е суха,любимият крем на Mixa е крема Extreme nutrition.

# 779
  • София
На тялото - суха, на лицето - смесена, мазна в Т-зоната. Любим - MIXA
Anti-Redness хидратиращият крем за чувствителна кожа със склонност към почервеняване.

Общи условия

Активация на акаунт