СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 169
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте бихте ли ми препоръчали лаборатория във Варна за изследване на ЧХГ- утре, събота?

Без Статус, препоръчаха ми да сменя лабораторията.

# 646
Здравейте бихте ли ми препоръчали лаборатория във Варна за изследване на ЧХГ- утре, събота?

Без Статус, препоръчаха ми да сменя лабораторията.
Аз съм доволна от Ситилаб

# 647
Здравейте, малко съм объркана. Може ли мнения по моя казус.
ПРМ: 05.06.
Дължина на МЦ: около 30 дни
ОВУ: 19-20.06.
02.06 - 41.32 mlU/ml
05.06 - 269.53 mlU/ml

Реших днес да посетя АГ, може би сглупих, защото реалното закъснение е само 5 дни. Много се наплаших, защото с коремния ехограф не видя нищо, освен нещо като киста до десния яйчник.
После погледна с вагинален и видя една точка 4.2 мм. Но нищо повече. Изрази съмнение за ИМБ, тъй като не може да каже това в дясно жълто тяло ли е, киста ли е, бременност ли е. Препоръча да пускам ЧХГ през ден.
Пуснах веднага (но в различна лаб. от първата, тъй като днес не работи) и хормона е 2274.00 mIU/mL.
Имате ли представа за такава стойност какво би трябвало да се види?

# 648
Вече би трябвало да може да се види къде е плодният сак. Всичко засега изглежда наред с нарастването. Абсолютно нормално е да не се види нищо на 5 дена закъснение, още по-малко с коремен ехограф. Според мен лекарят излишно ви е наплашил. Успех!

# 649
Да допълня, че това 4.2 мм което вижда е в матката. Но все пак не можеда каже какво е.
Едит: Благодаря Пистачио! Надявам се да е така.
Наистина не трябваше да ходя толкова рано, хем знам от предходната бременност, че се ходи поне 10 дни закъснение......

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 13:47 от Bubbless

# 650
Понеже тази седмица търсех всякаква информация, но не намерих. Един малък отчет да направя, ако други като мен се терзаят.
 ЕТ на два ембриона тридневни
На 8ми ден след трансфера спряха да ме болят  гърдите и омекнаха.
редакция: От трансфера до осми ден запек. Ходех през 3 и 4 дена. На 8-ят когато ми омекнаха гърдите, ми стана леко на стомаха. В продължение на три дни от тогава имах разстройство ( извинявам се).
От трансфера:
11 ден ЧХГ 12.18
12 ден ЧХГ 11.73
16 ден ЧХГ  2.34

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 16:39 от Кris_80

# 651
Мен също че е било страх от внезапно омекване на гърдите или изчезване на други симптоми които съм имала.
При мен това е било сигурен знак, че бремеността няма да продължи.

# 652
При мен гърдите омекнаха и спаднаха 2 дена преди спонтанния аборт.
При успешната ми бременност бяха болезнени и чувствителни до към 3ти месец, а до края си бяха тежки и големи. Simple Smile

# 653
Понеже тази седмица търсех всякаква информация, но не намерих. Един малък отчет да направя, ако други като мен се терзаят.
 ЕТ на два ембриона тридневни
На 8ми ден след трансфера спряха да ме болят  гърдите и омекнаха.
редакция: От трансфера до осми ден запек. Ходех през 3 и 4 дена. На 8-ят когато ми омекнаха гърдите, ми стана леко на стомаха. В продължение на три дни от тогава имах разстройство ( извинявам се).
От трансфера:
11 ден ЧХГ 12.18
12 ден ЧХГ 11.73
16 ден ЧХГ  2.34
За съжаление, стойностите не вещаят нищо хубаво 😢

# 654
При мен също няколко дни след трансфера внезапно спряха да ме болят гърдите и бремеността ми приключи 3 - 4 дни по-късно . Явно си е сигурен знак.

# 655
Ако не се лъжа 1:45 жени нямат никакви симптоми.
И дори някои "разбирали в 5 месец" чак....статията беше чуждестранна. Flushed
Нормално било симптомите да изчезнат след 12 седмица.

Надявах се да съм от тези една на 45 жени, но явно е важно въобще да не са били корави и болезнени гърдите, защото болят ли и омекнат след това .... не води  до нищо добро....

# 656
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, няма да спра да повтарям да не се вглеждате в симптоми. Гърдите ми са били на камък, с толкова чувствителни зърна, че не съм си търпяла сутиена. Не съм била бременна. Първите 3 месеца от бременността гърдите грам не са ме боляли, нито са били надути. Зърната започнаха да стават чувствителни преди няколко седмици и самите гърди да се вплътняват.
Една от приятелките ми повръщаше целодневно от зачеване до родилна зала и така с двете й бременности, другата не знаеше какво е да й се гади дори.
Някои чувстват страхотен апетит от началото още и качват много кг, аз отслабнах 10 кг за първите 3 месеца и нямам никакъв апетит, ям насила.
Така че, всеки организъм си е за него си. Дали ще е гадене, гърди, менструални болки, запек, глад, отвращение към храна, температура, за всеки е строго индивидуално. Знам, че докато не си гушнем бебетата, всяка ще се вглежда в тялото си, но се старайте да не го правите често. Силата на положителното мислене е най-важна. Мислете позитивно и вярвайте, че ще забременеете, износите и родите най-прекрасните бебета. И ще стане.

# 657
Тук говорим за съвсем различни неща. Говорим за внезапно изчезване на симптоми в много ранна бременост. От моя опит и други жени около мен знам, че изчезнат ли ми симптомите още в 7-8 седмица, обикновено я кухо яйце, или мисед.

# 658
  • USA
Аз си мисля, че е индивидуално това с изчезващите симптоми.

# 659
  • София
Когато тази бременност е от ин витро или каквато и да е стимулация, симптомите са от самата стимулация в началото. Изчезването им се дължи на изчезване на ефекта от лекарствата.
Разбира се, в конкретния случай е ясно какво се случва, но при такива ниски стойности дори може и имплантация да е нямало, а ЧХГ да е от лекарствата (често се ползват такива с високо съдържание на ЧХГ, за да подпомогнат организма на жената).

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 22:50 от Fever Ray

Общи условия

Активация на акаунт