Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 721
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • При елфите ...
Който ползва такъв органайзер... моля, да ми измери колко е широко мястото, което се закачва на рамката?!? Може ли да се регулира за по-широки или по-тесни рамки?!?

# 302
  • софия
Имам предходен модел. Различава се по джобовете. Това е парче плат, което от едната страна е с джобове, а от другата е пръчка, за да тежи. Може да се сложи върху всякакъв размер рамка.
Скрит текст:

# 303
  • Стара Загора
С метална пластина е под плата. На рамка  3 см го ползваме. 4 см го измервам.

# 304
За по-широки не може.
За по тесни става- просто малко виси
Скрит текст:

# 305
Много си харесах системата platsa, но ще ни дойде над бюджета. Обаче така вече ми хареса идеята, че много държа да направим нещо подобно. Става въпрос за шкафове над спалнята + еднокрилен гардероб, защото стаята е много малка. Среща ли ли сте в някой мебелен магазин по- евтина алтернатива. Замислих се не могат ли да се наредят и надстройки за гардероб, които просто да са окачени на стената? :/

# 306
  • При елфите ...
second, tanya_p, zvаnchе... много ви благодаря... Simple Smile

# 307
Това висящото за легло го имаме от седмица. При нас пада като му сложа една книга вътре. Отзад има само две метални неща като куки, останалото е от плат. Много ме ядосва, накрая ще му ударя два пирона.

# 308
  • При елфите ...
Това висящото за легло го имаме от седмица. При нас пада като му сложа една книга вътре. Отзад има само две метални неща като куки, останалото е от плат. Много ме ядосва, накрая ще му ударя два пирона.
А може ли едно фото как изглежда отзад?!?

# 309
  • софия
Моето е метална пръчка (тежичка) в подгъва.
Скрит текст:

# 310
И моето е метална скоба

# 311
  • При елфите ...
И моето е метална скоба
И на мен така ми се вижда от картинката... благодаря...

# 312
Някой да е прал и сушил в сушилня такива възглавнички? Пише пране до 40 градуса, сушене до 60 градуса. Дали възглавничките ще се разпухат или ще станат пляскя?
https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/chair-pads/m … -za-stol/10331014

# 313
  • In transit
Някой да е прал и сушил в сушилня такива възглавнички? Пише пране до 40 градуса, сушене до 60 градуса. Дали възглавничките ще се разпухат или ще станат пляскя?
https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/chair-pads/m … -za-stol/10331014

Мари, редовно ги пера и суша в пералнята/сушилнята. Никаква грижа. Само като ги изпереш ги набухни, че плънката отива в единия край. По две ги слагам наведнъж.

# 314
Който ползва такъв органайзер... моля, да ми измери колко е широко мястото, което се закачва на рамката?!? Може ли да се регулира за по-широки или по-тесни рамки?!?

Имаме и от малкия и от големия модел. Малкото като това е широко горе около 4 см, 2 пръста и половина. Стои стабилно, ако е на по-плътна табла, не просто една тръба. В двойното има поне 6 книги, някои от 300 страница и не е мръднало.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт