Деца на пролетта са МАЙ-чета, обичани, красиви зайчета!

• 19 568
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА МИМОЗКА!СЪХРАНЕТЕ ЛЮБОВТА СИ ОЩЕ МНООООГО ГОДИНИ!
http://media.abv.bg/img.phtml?th=1&id=33480
Бързаме да излизаме та ще се разпишем по-късно.Приятни разходки на всички! smile3531

# 151
                Честита годишнина  Мимозка!

Да си щастлива и обичана още мноооого години !

# 152
  • Варна
МИМОЗКА, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!!! МНОГО СПЕЦИАЛНИ МОМЕНТИ ДА ИМАТЕ, ДА СТИГНЕТЕ ПОНЕ ДО "КОРОННА СВАТБА" И ДЕЦАТА МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!!!

А по повод, за 15-тата година каква сватба е: СТЪКЛЕНА СВАТБА!!!
Ако някой друг го интересува повечко: ето линкче http://www.svatbata.bg/articles/sledsvatbata.html в края на страничката.

Усмихнат ден на всички мами и бебоци и се разходете и заради нас, че аз имам мноооого работа  Sad

# 153
  • София
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА МИМОЗКЕ  bouquet Още дълги години да празнувате, а пък ние да ви честитим Laughing
Точно щях да пиша за 15-тата годишнина, че се води "кристална", ни Виф ме изпревари Wink
Хубав ден на всички. Приятни разходки

# 154
Мимозка, Честита годишнина! Желая ви още дълги години любов и разбирателство и винаги да бъдете едно щастливо и сплотено семейство!
Момичета, много са красиви всички бебоци. И как само ги издокарвате, особено момите... Аз май нямам толкова време за преобличане, само за навън гледам да сме по-представителни. А на мама vessence малкият Ивко (доколкото видях от снимките така му викате) е много фотогеничен, ама и има на кой да се метне. И Димана е много сладка с обичките! Да не изброявам останалите поименно, че ще запълня темата. То са такива красоти!  Hug и целувки на всички бебоци.
Като гледам колко пюрета вече сте въвели, аз май много бавно въвеждам нови неща.Досега сме опитали само 3 вида пюрета. С месото, според това, което DaniStef беше писала, се почва в 6-ия месец. Майчета, давате ли оризова каша и каква? Аз нещо не можах да се ориентирам като гледах тия в магазините. На едни пише след 6-ия месец, на други, че се прави с мляко, а аз не искам да смесвам с АМ (ние още сме си на кърма), а ми е трудно да изцедя за едно хранене с помпата.
За пишлето - аз от втория месец се опитвам малко по малко да забелвам, без особен резултат. На миналата консултация докторката я забели без проблем отведнъж, каза да продължавам така всяка вечер, докато го къпем и че няма нищо страшно в цялата работа. Вече успявам и сама да се справя, отнема ми около минута. Реванол и аз не съм слагала. Процепчето може да изглежда тясно, но кожичката е много еластична. Все пак, за който се съмнява, е хубаво да се консултира с лекар.
Крейзи, сокчето е по-лесно, ако го даваш с биберон. Може да не затваряш шишето, щом даваш по толкова малко, само сипваш няколко лъжички в биберона и бебето си ги изцоква.
А сега да се порадваме на чудното време навън, че май ще е за последно за тази седмица.

# 155
Мимоза 4естита годишнина! Да сте живи и здрави и да се оби4ате както в на4алото!   bouquet
Честито и на вси4ки месе4ковци, да са палави и 6тастливи и по-малко ревливи!

Ние пак сме болни и ушите пак боляяяяяяяяяят! А пък от както можем да се обръщаме по корем нямаме спирка, а и се сърдим.

Аиде 4е и ние бягаме!

Весел и приятен ден на най-красивите мишоци и най-свежите Май-ки!

# 156
Ние се завърнахме от разходка. След малко пак излизам. Еее вече ви казвам с това пюре нищо не става. Реве човека като за световно. Но имам една огромна молба. Кажете с какво пюре започнахте - марка и вид, че днес го гледам като видя лъжицата и отвори устата, но като усети вкуса и се почна панаира. Да пробвам аз още някакво пюре и ако пак не иска, спирам пюретата, направо на пържоли минаваме  Mr. Green
Мимоз, така ме запали с този тоблерон. Аз бях забравила и сега като каза все си взимам. Добре че не ме подсети докато бяхме бременни, че сега по имам задръжки. Стискам палци на Митко - старши. Peace

# 157
  • София
Ами не съм си свършила къщната работа, ама реших да се отчета, че то иначе не остава никакво време. Ние тия дни използваме пълноценно хубавото време и излизаме редовно. По тоя случай аз реших, че ще отказвам Румен от приспиването на гърда, вчера заспа с люшкане и залъгалка в количката, обаче днес определено се изтормозихме и двамата доста дълго време, щом почна по едно време рамото да ми смуче, а не беше гладен и накрая се предадох и ми предложих цицата. Тия телета много упорити бе Shocked Сега спи каталясал, а уж плановете бяха и аз да спя днес, че и през нощта се буди в 3 и в 6. Уж въвеждам някакъв ред, режим и дисциплина ама с тия откази да заспи по друг начин, всичко се разваля Crossing Arms Инат съм и аз ама засега нямаме голям напредък. Почвам да си мисля, че май в повечко ми идваше и четенето на кърмаческия форум и сега си сърбам попарата... Confused
Румката от няколко дни тренира постоянно обръщане, ама засега не можем от корем на гръб.
Мимозка, честита годишнина! Да се обичате още много пъти по толкова и мъжа ти по-често да те изненадва приятно!  bouquet

# 158
Мимозке...честита годишнина и поне още три пъти по толкова Simple Smile да продължавате да се обичате...

За кашата....има една оризова с бифидус....мисля че на блевит...не запичала....ние още не даваме каша...че много бързо наваксахме с килограмите и с педиатърката решихме, че е по-добре да задържим с кашите

Днес ваксината мина много добре.....въобще не плакахме....засега  сме весели и няма изгледи да вдигнем Т ...дано да ни се размине

# 159
  • София
честита годишнина, мимозка Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

бъдете много щастливи заедно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

радвайте се един на друг, от това по - голямо щастие няма!

# 160
Ох,Миа каква е готина-само тя гледа нанякъде Joy.
Мимозке,а честита годишнина!Нека,когато след години вървите хванати за ръка,жените да се обръщат след вас и да казват:еи това е любов,а не като теб,галфон такъв... Simple SmileИ нека,когато другата година забравиш отново,тои те изненада така,че дъъълго да ни се фукаш!
Змеике,змеике,любов е,то се вижда.Няма какво да се оплаква Кабранска,ами да не се цели там,защото сърцето на Елла ще е разбито #Cussing out.Ние вече роклята мислим,те... Heart Eyes
Бабълче,не само вие сте с този навик.Защо не пробваш да го слаагаш в леглото,когато не е съвсем заспал,а вече поунесен.За да разбира,че заспива не съвсем на цица.И постепенно пробваи да му даваш за все по-кратко и по-кратко време.Поне при Елла подеиства.
Тя пак не ще да яде.И носът и е запушен.Мислите ли,че мога да и давам чаи от шипка?

# 161
  • София
irka, незнам за чайчето от шипка....питай във форума бременност и майчинство. но ако е запушен, пробвай със стеримар или физиологичен разтвор, по половин малка спринцовка , ми каза мойто доки, и така правя винаги , дори и при леки запушвания, много бързо се отпушва нослето и дишат съвсем спокойно. доки каза, че бързото запушване при малките се дължи на факта, че са много тесни пътищата в ноздричките. не винаги е настинка, а просто обикновено задръстване на нослето с боклуци от улицата и прочие... редовното практикуване с физио разтвора предотвратява много рев и дърпане от гърдата или шишето, понеже те до 6 месец дишали смао през нослето, каза доки.

поздравления за стаята, и вие сте фенове на дисни, добър избор! ние имаме количка такава и килимче за стена на дисни, много удобна вещ, но съм го сложила на страната ан леглото н амиа, там пъхам козметика и памук и прочие, супер удобно е.
наистина стая отделно си е  голямо удобство, смао дето сега татито ми липсва повече, понеже на нощното кърмене си я вземам при мен и спим заедно в детската с малката. нямаше как да и побера нещата в спалнята ни, понеже тогава имахме и голям аквариум 200 л. и  щепе да е олелия...освен това нашия тати спи на пълен мрак, а при нощните кърмения нямаше как да се оправим , ако бяхме в една стая и в крайна сметка направихме решението да си е отделно бубката. времето минава бързо и като гледам отсега как се трупат вещите й...все повече ще стават... друго си е да си има гардеробче и т.н.

много стана, за това стига толкова, душичката заспа на дивана, а аз ще гледам досаден сериал по тв  Mr. Green

бабъл, само да ти кажа, че миа по едно време беше и тя така, само на цица, но после взе да харесва и биба и издебнах да й яв давам в момент, когато е близо до заспиване и тя инстинктивно го прие и дори си поцоцва в сън и така спи дълго през деня. а преди бързо дремваше и нямах време да свърша нищо, все ме търсеше... опитай и ти. аз се убедих, че всичко при малките е на периоди, няма страшно!

# 162
Ванилка,мерси за съвета.И ме успокои,и ми помогна!  bouquetСъщо благодаря на теб и Сиска за комплимента за стаята.Много искам да видя и вашата!Елла спи при нас/преместихме и леглото/,но само още месец-два.Неината стая е толкова малка,че няма място и за мен.А нашият тати спи като пън,нищо не го смущава.Толкова си права за вещите!Тя има повече дрехи от мен,да не говорим за другите неща.Като казах дрехи...
Хора,аз съм тотално ИЗ-ПЕР-КА-ЛА.Днес прибирах омелелите дрехи и такъв рев му дръпнах!Дори стигнах до там да ги целувам Embarassedи си мислех:ето това беше първата дрешка,която и облякох,с това излязохме за първи път на разходка,това ми беше любимата рокличка...не че не се радвам,че е порастнала,но ми е едно такова...тъжно...не съм в час то се вижда.И ми се свидят дрехите,което е още по-лошо.Преди мислех,че ще раздам 90%,а сега са ми мили и това е.Няма лек срещу моята болест

# 163
  • Варна
Ира, не знам дали ти си изперкала, ама аз, докато ти чета постинга ми се насълзиха очите. На мене пък ми е тъжно, защото имам чувството, че не давам достатъчно от себе си, а времето си минава, децата растат, и никога няма да бъдат пак бебета... абе много е странно, чак не мога да го обясня....

# 164
И аз така!Често се чувствам гузна като е плакал през деня.Дори съм се питала дали е щастлива.Дали се чувства обичана...

Общи условия

Активация на акаунт