Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 31

• 35 561
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
На мен Олга и производните ми звучат много грозно. Не бих променила Оса, въпреки че за другите ще е странно, докато свикнат. И все пак е чуждо име, със значение, различно от насекомото Simple Smile

# 616
Вероятно и аз не бих го променила. Казват, че със смяната на името се променя и съдбата на човек. Оса си е Оса, близките до нея хора, приятели и т.н. ще свикнат, надали някой ще се подиграва, а ако го прави, значи би трябвало да е човек без никакво значение и стойност за нея.

# 617
Томия
Геомил
Христалина
Елмир (мъж)
Сърмен
Зерина
Марая-Калина
Наделин
Дилада
Славия
Галинула

# 618
Марая-Калина звучи като претенциозна и неблагозвучна комбинация.
Мария-Калина, обаче, ми звучи нежно и красиво, дори величествено.
Или с други думи, как една буква променя много неща 😂

# 619
Грозда
Анжел - мъж
Йолина

# 620
Анжел се среща като мъжко име сред евреите. Сещам се за Анжел Вагенщайн.

А името Оса наистина звучи доста неприятно на български. Децата може да се обръщат към нея с "Осичке, Осичке"... Ето защо е важно, когато се избира име за дете от смесен брак, името да звучи приемливо за нациите, към които детето принадлежи. Дори да не се върне в България - детето си е наполовина българче. Защо трябва името да звучи обидно на майчиния му език?!

С "О" се сещам за имената: Оливия, Олимпия, Орнела... Може да ви харесат.

# 621
А, един с един Анжело се засякох на студентски купон преди години. Прекалено... нежен младеж.

# 622
  • САЩ
Като интересно предложение с О, Огнезара, май в тази тема го бях видяла и някак ме грабна, но не на всеки би се харесало...

# 623
В друга тема стана дума за Златозар/а, каквото име не бях чувала, но преди малко едни познати се похвалиха, че им се е родил син с това име. Сякаш в повече ми идват двете З в едно име. Simple Smile

# 624
  • Най-красивата страна
Анжел се среща като мъжко име сред евреите. Сещам се за Анжел Вагенщайн.

А името Оса наистина звучи доста неприятно на български. Децата може да се обръщат към нея с "Осичке, Осичке"... Ето защо е важно, когато се избира име за дете от смесен брак, името да звучи приемливо за нациите, към които детето принадлежи. Дори да не се върне в България - детето си е наполовина българче. Защо трябва името да звучи обидно на майчиния му език?!

С "О" се сещам за имената: Оливия, Олимпия, Орнела... Може да ви харесат.
Хареса и Олив.
Да,детето е от смесен брак.Майката е мислила,че ще живеят в Швеция,а там името е съвсем нормално.
Обаче се случи така,че майката се прибра с детето в България и ще остане тук.
А тук Оса е точно насекомо.
Пак добре,че не е Ебба-има такова скандинавско име.

Артемис-момиче
Анкина
Брейдън
Мария Бояна-това ми хареса
Витомира
Георги Виталий
Денизар
Ена
Жива-малко дете
Звездица-бебе
Иринея
Илинда
Констанца-също ми харесва
Кино
Леонела
Маринел
Нена Мария
Стефанида

# 625
  • София
С О,Оксиана

# 626
Или Оксана като астроложката, съдържа нейните букви, но от скандинавско минаваме на руско име.

# 627
  • София
Елизабелла 👀

# 628
ЛАчезара!

# 629
Ей това ме разсмя! 😂
То така се губи идеята на хубавото име - идва от слънчев лъч, озаряване... Много тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт