Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 392
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 630
Ах, ще го видя и аз този нов Ла Ви Е Бел, много искам аромат на кокос и плажно мляко да намеря Simple Smile))
За мен точно такъв е Crystal Noir Versace – мек лосионест кокос, нищо синтетично, като крем за тяло.
Иначе типично летен кокос разносвам една мостра на Bronze Goddess Eau Fraiche 2019 Estée Lauder и за лятото мисля ще бъде чудничък. Цитусов и свеж е кокоса тук, но си има кремавостта на кокоса.

Лизиа, аз не мога да кажа конкретно за Руж, но установих, че с изключение на бялото кубче на Нарцисо, всички останали варианти предпочитам ЕДТ. В ЕДП винаги твърде силно доминира "нарцисо мускуса" и заглушава останалите нотки, което мен ме дразни. А в ЕДТ версиите е по-загладен и приглушен, което позволява да се усетят и другите съставки.

# 631
И аз реших да се напръскам днес с новият Кристал Ла ви е бел. Студено му е още. При мен има страшно много косос, изсипали са цял чувал. Кремест е доста.

# 632
Този Bronze Goddess Eau Fraiche беше най-голямата ми греда на сляпо миналата година, да не кажа единствената. Пак се присетих, че трябва да се отърва от нея. Нищо бронзово, хеле пък божествено не ми навя като асоциации.

# 633
Много благодаря и аз за мненията за парфюмните влогове! Страхотни сте, супер обосновка! Довечера ще ги нацъкам всичките абонаменти. Радвам се, че не съм сама в мнението си за Джереми, направо сбъркана се почувствах. Grinning

Ах, ще го видя и аз този нов Ла Ви Е Бел, много искам аромат на кокос и плажно мляко да намеря Simple Smile))

Имам един доста кокосов Ariana Grande - Thank u next.При него си е връхната нотка   Simple Smile Не е скъп, сравнително траен Simple Smile

# 634
На мен ми лек летен свежак и ужасно ми напомня на Tommy Girl Citrus Brights Tommy Hilfiger. Дори реших отначало, че са ми объркали нещо избора на мостра от Нотино. Но ми харесва на мен, за пролет / лято обаче. Сега не бих го носила. Заради цитрусите сигурно, tuali. Simple Smile

# 635
Tо поне цитруси да имаше. При мен е един измит и застоял изкуствен кокос и туйто.

# 636
  • София
Аз харесвам плажно и тропическо, но не точно кокосовия тип. Повече с тропически цветя, като франджипани, или миризмата на Piz Buin лосионите, една от версиите на Elie Saab Le parfum точно на тях мирише (in white ако не се лъжа, а синята беше с франджипани и смокиня, ммм).

# 637
Много благодаря и аз за мненията за парфюмните влогове! Страхотни сте, супер обосновка! Довечера ще ги нацъкам всичките абонаменти. Радвам се, че не съм сама в мнението си за Джереми, направо сбъркана се почувствах. Grinning

Точното описание на soleil blanc е кокос и луксозен слънцезащитен крем. Любимият ми ваканционен парфюм.

# 638
И аз го обичам страстно, но само в топло време.

# 639
  • NE
Кой аромат предпочитате
Paco Rabanne Olympia EDP
Paro Rabanne Olympia Aqua EDP?

# 640
Имам въпрос, който може би се свързва с темата. Какви парфюми си представяте да носят героини от сериали или филми? Гледам "Отчаяни съпруги", заради носталгията и се замислих по темата Simple Smile Някой друг фен на сериала може ли да си представи определен парфюм за някоя от героините?

# 641
  • виртуално
Пробвах Mon Guerlain Sparkling, ужасен е върху мен.
Гадни цитруси с тонове и една горчива нотка на гнило...нищо друго няма. Три пъти си мих ръцете.

Alive Boss EDT също вече е наличен, приятен летен разхлаждащ, не бих го отказала ако вече нямах доста други подобни. Махнали са нещото, което поне за мен правеше EDP уникален

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 16:24 от Рапунцел.

# 642
  • Виена
Има нов Moschino toy 2 bubble gum, розово мече, първоначално миришше наистина на дъвка и шампоан, после свежо уляга, страхотен

# 643
Къде може да се тества новият Moschino toy ?

# 644
И на мен днес в пловдивския Дъглас ми казаха ,че май са пред затваряне...хм,Денси,и аз се чудех дали на новият ЛВЕБ не му е студено и се е  “свил” в черупката си....ще го пробвам по-натам....но определено вече на сляпо не купувам нищо,може и след вируса проблемът да е в моя нос,но определено се разминавам с доста от мненията😀

Общи условия

Активация на акаунт