Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 276
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 795
Аз не помня нито на бала, нито на сватбата Simple Smile
Днес си получих Pure Gold Montale , избрах си го от обсъжданите любими Монтал-и Bowtie Харесва ми, много е нежен и интересен.Цветен и елегантен ми е,изискан някак Nerd

# 796
Ох, аз съм от дъртите Simple Smile На бала - Fleur d'Interdit Givenchy, току що беше излязъл, баща ми пътуваше и от някакво летище ми го беше взел, не че имах идея за други по онова време де Simple Smile Преди няколко години намерих едни 5 мл в ибей, явно беше кофти съхраняван и изобщо не миришеше на това, което помня. На свадбата не помня, на последното дело за развода Acqua di Gio, поддържам го наличен от 20 години, много го обичам.

# 797
На сватбата си носех Пи на Живанши.Да, мъжки е, но ми стои невероятно ❤ Имах отвратителна сватба, но за сметка на това любящ и мил съпруг.Ако трябва да опрелича сватбения ми ден на някой аромат, то най- вероятно това ще е някое мухливо, мокро пачули 😊 Сега ако трябва да избирам аромат за сватбата си, може би ще е Герлен Инсоленс едт или Шанс О Вив ❤

# 798
Ох, простете, за Аризона беше ми мисълта и Арабиан Суис...

# 799
Ааа,не мога да помня такива неща...бала беше преди 29г,а сватбата преди 28.Дори нямам спомен какво се е носило тогава.

# 800
Хаха, развеселихте ме , защото се замислих за моята сватба - изобщо не си спомням дали съм се пръскала с нещо, камо ли какво е било( а не беше отдавна няма и 5 години 😀😀😀). За бала пък да не говорим, предполагам че с някой на майка ми, там спомените са доста оскъдни 😂
Мисля че ако сега тепърва се омъжвам щях да си сложа нещо от сорта на L`interdit Givenchy,чак изпаднах в дълбок размисъл🤨

Аз предлагам пък да кажете кой ви е бил най-евтиният и любим аромат 😁
В студентските си години обожавах едно  B.U.- Trendy Simple Smile
Страхотна тоалетна вода с много добра трайност - и до днес го купувам понякога,ей така винаги да присъства по едно шишенце, нищо че рядко го пръскам.Навява ми много приятни спомени Simple Smile

# 801
"Аз предлагам пък да кажете кой ви е бил най-евтиният и любим аромат 😁"

Raghba classic Lataffa - любимото ми развитие на отношение към парфюм - от WTF при проба на отливка до "как да пазарувам от ebay" и появата на "виновната" съфорумка с остатък в бутилчето й Joy

# 802
Преди около 10 г.,на делото за осиновяване на сина ми реших, че няма да се парфюмирам, за да съм абсолютно незабележима и да не дразня никого. Правилна стратегия, прокурорката по делото беше добронамерена жена, изрусена до изгаряне, с лачени ботушки, ярко червило и сладък парфюм на талази. Кандидат-майката през цялото време усещаше всички етапи на образуване на стомашните киселини, а по гърба й се стичаха струйки пот. Всичко мина повече от добре и като излязох първата ми работа беше да се намъкна в бюти зоун, на ъгъла на Витошка и Патриарха, за лечебни парфюмни тестове. Откарах сигурно половин час в тестове, докато се успокоя, после купих един Angel за бъдещата кръстница на младежа и се отправих да го занеса. След това, по обективни причини, се регистрирах в БГ Мама и открих, че всъщност съм била парфюман.

# 803
  • Бургас/Пз
Може ли да споделите кой Мон Герлен усещате като най-траен. Знам, че е субуктивно, но все пак някаква насока??

# 804
Интенз и Флорал при мен.

# 805
  • NE
На моята кожа Guerlain Mon Guerlain EDT  се усеща над 12 часа.

# 806
  • Пловдив
Здравейте.И на мен ще ми е интересно да направите тема за ефтините парфюми от които сте доволни или пък за красивите и интересни парфюмни бутилки.

# 807
Не мога да разбера изискването парфюмът да е да е "траен". Ако трае по 5 дни, значи ли, че не се къпем през това време за си го усещаме!?

# 808
Аз си спомням Евазион, който много харесвах, Кобако ми боядисваше дрехите и Ноа на Кашарел, ама тогава не ми се струваше евтин.
А има ли нова тема за стари и спрени парфюми? Изчетох старата, изринах нета, има един, който само си спомням как изглежа и много искам да го намеря, леля ми го ползваше преди 100 години Simple Smile

# 809
На бала си (преди 12 години) бях с Deseo на Jennifer Lopez. Беше в комплект с лосион за тях, подарък от вуйчо ми. Страшно го харесвах и беше много траен.
На сватбата (преди 6 години) бях със Sexy little things Noir VS, все още не бях луднала по парфюми и имах 4-5 само и този ми беше любим.

Общи условия

Активация на акаунт