Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 582
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Минах сутринта набързо да видя спортните панталони. Трябваше ми S размер за детето... Ами те огромни ми се сториха и се отказах.
Взех си от любимите сини сливи и микс сурови ядки. И си открих един последен измивен гел за суха и чуствителна кожа намален с 30%...веднага го грабнах

# 1 996
  • Русе
В нашия филиал в петък такива гелове въобще нямаше. Не, че не ми е половинева тубата на Л'ореал, но като ви четох положителните отзиви, реших да  си купя.
Нямаше и био кокосово масло, а в другия филиал ден преди това беше пълно с него. В събота пътьом реших да вляза и о, чудо - заредили и при нас кокосово масло.

# 1 997
Аз взех последните два в четвъртък, изненадана съм, че някъде е останал и даже са го намалили Simple Smile

# 1 998
  • Пловдив
Пижамките как са?

# 1 999
  • Русе
За тях ше ходя аз сега. Обърках се, като питах по-рано за тениски, щото само горно ще вземам за дъщеря ми. Ако няма бяла, розовата ще е. Пише 100% памук. Дано да са останали.

# 2 000
Струва ми се, че назад писаха, че са тъничко трико пижамките.

# 2 001
  • софия
Пижамите са тъничко трико.

# 2 002
  • Sofia
За мен са летни пижамите, та нормално да са тънки. Макар аз и сега да спя с тънка блуза.

# 2 003
  • софия
Не знам. Лятото не спя с пижама с дълъг крачол.
Купувала съм най-различни във времето (тениска и дълго долнище) и тези ми се струват най-тънки. Прозира трикото.

# 2 004
  • Sofia
Нали има и къси долнища...

# 2 005
  • Варна
E, нали има и с къси крачоли, а горнищата са тениски. Иначе ако е въпросът никога не спя с долнища, нито през зимата, нито през лятото. Тениските с Пинко ми харесаха и на мен, след малко ще ида да ги видя.

# 2 006
  • софия
Моят коментар е за долнището с дълъг крачол и тениската. Късите панталони не съм ги гледала.
Дали е ок или не, всеки преценява за себе си. Просто трикото е тънко.

# 2 007
Ей ужасен сняг - мокро и кишаво, аха и май ще ми се размине Лидъл днес.
Аз имам тънко дълго долнище на пижама, много ми е удобно. Като цяло им харесвам долнищата повече от горните части.
Манури сиренето става да се поръси с риган или друга подправка/и по избор с малко зехтин да се полее, може и сушен домат на ситно да се добави. Да престои известно време и в салата. С нещо още защо не и върху паста.

# 2 008
  • София
Аз взех последните два в четвъртък, изненадана съм, че някъде е останал и даже са го намалили Simple Smile

И аз бях много изненадана...тъкмо се бях раочаровала от долнищата и хоп промо гелче! Да не излизам кисела от магазина понеделнишки Relieved

# 2 009
  • София
Здравейте и аз щях да пиша коментар за цената на Лавацата, но забравих. Беше до скоро на промоция 22 лв. Обикновено го намалят редовно или в Л или в К или в Т маркет на 18-22 лв. Аз след като съм пробвала всички кафета на зърна, само Лаваца купувам, най-много харесвам жълтото, но по-рядко го намалят. Иначе и Крема е густо и Роса взимам като е намалено. Та, много правилно ги редуваш, за един едно е хубаво, за друг друго. Ние в офиса сме 7 кафеджии и един с един няма да харесваме определен вид, за това редуваме. Това, че на мен или на някой друг харесва едно кафе, не значи, че и за вас ще важи. Пижамата от миналото пускане синята е разкошна, яд ме е че не взех две. Дъъъълга, не ми късее както повечето и има долу ластик. Супер приятен цвят и мек памук. И аз ще ходя за зехтин, но първо чакам пср да видим ще мога ли да излизам изобщо 🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт