Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 568
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 025
При нас има бройки от тези лампи в кошовете - мисля, че по 7 лв, но сигурно им липсват части.

# 2 026
  • Варна
Мнения за пенливото вино 0,2л , което пускат от петък?

# 2 027
Лозовите сармички люти ли са? Взех в бързината една кутийка, уж хвърлих око на състава, но чак сега виждам, че пише и люти чушки 😵...направо ми призля. 🙄

# 2 028
  • София-Младост
Мнения за пенливото вино 0,2л , което пускат от петък?

Ми екстра си е, има го много отдавна, просто сега е в промоциа 2+1 безплатно.

# 2 029
Да чакам ли приложението да се оправи, или да преинсталирам? С Моторола съм, не знам кое е по-правилно в случая.

# 2 030
Здравейте! Да сте виждали останал в някой лидл от високите шкафове за баня? Мисля, че ги имаше есента в брошурата и бяха около 95 лв. И преди са ги пускали също.
Много благодаря

# 2 031
  • София
Натурално халуми няма. Има с мента/босилек/чили.
Не е вярно, има си и натурално халуми, купувам го от гръцките магазини.

# 2 032
Лозовите сармички люти ли са? Взех в бързината една кутийка, уж хвърлих око на състава, но чак сега виждам, че пише и люти чушки 😵...направо ми призля. 🙄
Любими са ми, винаги взимам и досега не съм случвала на люти.

# 2 033
  • Бургас
Питаше се дали има в Лидл, защото е упоменато уж, но в действителност се оказва че нямало.

# 2 034
  • софия
Марчева, коментираме продуктите от тематичната седмица в Лидл, а не асортимента на други магазини. Обсъждаше се дали има в гръцката седмица в Лидл.
Натурално халуми има и във всеки гръцки супермаркет, но не виждам това какво общо има с темата за магазин Лидл.

# 2 035
  • София
Марчева, коментираме продуктите от тематичната седмица в Лидл, а не асортимента на други магазини. Обсъждаше се дали има в гръцката седмица в Лидл.
Натурално халуми има и във всеки гръцки супермаркет, но не виждам това какво общо има с темата за магазин Лидл.
Добре zvanche, предложих че го пишеш по принцип, вярно е, натурално до момента не е имало, но за сметка на това и с допълнителните добавки е много хубаво.

# 2 036
Мъжките тениски как са? Материята ок ли е?
Дамските пижамени къси гащи трико ли са или неразтеглива материя? А от сайта са махнали тениските и дългите пижамени гащи, дано мъжа ми намери довечера, защото много искам тениска поне Grinning

# 2 037
  • София
Това кафе взех в петък за 34.99 лв.

Похвалам и тези турски маслини за 4.50 лв. Леко солени, дребни, с деляща костилка.

# 2 038
  • Бг-мама
Мъжките тениски как са? Материята ок ли е?
Дамските пижамени къси гащи трико ли са или неразтеглива материя? А от сайта са махнали тениските и дългите пижамени гащи, дано мъжа ми намери довечера, защото много искам тениска поне Grinning
Мъжките тениски много ми харесаха като материя за разлика от дамските. Взех две мъжки ХЛ, дано да станат на мъжа ми. Дамската ми се стори лигава материя.

# 2 039
Брада, или някой друг който има мини прахосмукачката- КАК точно се почиства вътре??? Отделих прозрачната част, но това което трябва да е филтър не помръдва... Някакъв чалъм ли има, защото имам чувството, че ще си счупя я някой пръст, я китка... Flushed Наложи ми се да изсмуча течност с прахосмукачката и искам да я почистя хубаво... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт