Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 615
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Къв Великден, бе? Къде е 2-ри май...тия не са у ред.
Както и всяка Коледа, края на октомври се почват.
Без майтап, чакам с нетърпение козунаците от пекарната, малкият ми извади душата за тях. Само лидълските яде, заради коричката от захар. 😂

# 2 221
  • Sofia
... Така и така ще съм там, ще взема брашно за козунаци, ...
Ако за козунак ще го взимаш, по-добре "за баница" си вземи. Simple Smile

Аз си взех блендер, един червеничък имаше, мен чакаше.
Взех от светлите чорапи за мен и щерката и боксерки за ММ.
Долче, това ли имаше предвид... гледам ново е, взех да пробваме.

# 2 222
Има някаква промяна в сайта, преди на упътвания и софтуер си търсех инструкциите сега не мога да намеря менюто. В търсачката въведох ИАН номера излезна продукта, но упътването не виждам.

# 2 223
  • На брега на реката
Моренка, лидълското брашно за баница, хубаво ли е?
Аз до сега съм ползвала, само на София мел.

# 2 224
Има някаква промяна в сайта, преди на упътвания и софтуер си търсех инструкциите сега не мога да намеря менюто. В търсачката въведох ИАН номера излезна продукта, но упътването не виждам.

Пипано е, да. Аз писах когато търсих инфо за ..някой беше питал май за прахосмукачка, и тогава рових и го забелязах.

# 2 225
И на това посегнаха, беше ми много удобно.

# 2 226
  • Sofia
Моренка, лидълското брашно за баница, хубаво ли е?
Аз до сега съм ползвала, само на София мел.
Жената писа в козуначената тема - пробвала - добро е. Simple Smile
Аз още не съм го пробвала, за сега ми е рано за козунаци.

# 2 227
Morenа, благодаря за препоръката! Така ще направя значи.

Иначе в сръбския Лидл великденските неща почнаха поне преди седмица. Та не ме изненадва, че при нас идват през март, даже и по-рано ги очаквах Joy

# 2 228
  • Русе
Къв Великден, бе? Къде е 2-ри май...тия не са у ред.
А малките формички за мъфинки на тая цена ли бяха...? Скоро ги имаше...

Лидл е немска верига, техния великден е другата седмица. Пак късно ги пускат нещата, друг път поне 2 седмици по-рано от техния са тук.
И у нас има доста хора, които другата седмица ще празнуват Великден.

Пратих сутринта ММ за пасатора и за портокали в мрежа по 4 кг. Предния път бяха много хубави.

Миксера - имам го същия от миналата година. Ама, защо така много пръска, като разбивам?

Нахут на Фамилекс ще си взема, че докато дочакам ходене до Турция... По Коледа си бях взела 3 кутии и беше много хубав.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 09:30 от viki_1974

# 2 229
Екструдираният овес го гледах сутринта, за мен съставът не е добър, не бих заменила овесените ядки с това нещо, пропускам.

Сутринта в 8:30 имаше една едничка кутия червени чинии и то изровени от склада! Ако нямаше, щях да пиша на КЗП, специално за чиниите се бях вдигнала до Лидл. И сьомга нямаше, дано им докарат по-късно, нямах време да се разправям и за нея. Лошо, Лидл, лошо.

# 2 230
Предимно храни си харесах от новата брошура. Това пилешко в буркан изглежда интересно - не съм взимала до сега.

Изненадана съм, че пускат Барбита в Лидл, до сега не съм виждала. Жалко за куклите - през 90-те бяха красиви, сега не приличат на нищо...

Днес ще ходя за бонбони с узо - дано да има останали Simple Smile

# 2 231
  • Sofia
Екструдираният овес го гледах сутринта, за мен съставът не е добър, не бих заменила овесените ядки с това нещо, пропускам. ...
Аз не да заменям овесните ядки, а като още една съставка за мюслито го мислех, но няма да повторя.
Прилича ми на онези корнфлейкси, който никога не съм харесвала. И картинката на пакета лъже. Иначе не е сладко едва едва сладни.... да не кажа никак. Точно като корнфлейкса им - със захар, ама не е сладък.

# 2 232
И на вкус ли не става?🙄 Още по-зле! Спретнали са продукт с огромна въглехидратна натовареност (по хранителна таблица), тотално помита позитивите на овеса. По-зле от кексовете, а те са сладки, та от тях не можеш да изядеш количество.

# 2 233
  • в кукувиче гнездо
Делукс започва, супер! Ще се разорявам другата седмица. Аншоа, балсамико, чедър, дипове, горчица, пастата от люти чушки, капоната, топинг, ризото... Всичко това съм го сложила в списъка за пазаруване.

# 2 234
Момичета, знам че е коментирано, но пак да помоля за мнение за ръчната прахосмукачка, дали става за кола? Прочетох мнение, че има и по мощни, ама хич не разбирам. Например това- Тип батерия: NiMH battery 7.2V (6x 1400 mAh)

Мощност (W): 45, като параметри по - добро ли е ?
Силата на засмукване - 2.8 kPa е по-малка в сравнение с подобни прахосмукачки, които гледах.
Вярно, че е 50лв, но за 80-100лв може да се купи нещо по-добро, което реално да върши работа.

Аз също бях хвърлила око, но след кратко проучване се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт