Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 463
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Sofia
.постоянно ли са в асортимента или са били от седмична акция?
Не, бяха миналата седмица в промоция.
При нас гледах  вчера или онзи ден, че има 4-5 останали - 1 розово и останлите зелените.

# 2 296
Има останали единични бройки, видях днес на -30%.

# 2 297
Имам Лидълска везна от много години - работи безотказно (само батериите сменям). За малките грамажи имам лъжица, пак Лидл - от нея също съм много доволна.

Има ли везната опция нулиране когато е с тежест отгоре? Да кажем трябва ми 200 гр брашно и 200 грама овесени ядки в един съд. Слагам съда - нулирам, добавям брашното, отмервам колкото ми трябва и после нулирам, накрая слагам овесените ядки, пак отмервайки нужното количество.

# 2 298
Моите везни и двете имат- функцията е TARA. Simple Smile

# 2 299
Здравейте дами. От давна ви чета, много ви харесвам и страшно много сте ми помагали до сега. Не смея много да пиша, но много ми се иска да си купя фритюрник с горещ въздух с по-големия обем. Страшно ме е яд, че го изпуснах в началото на декември. Моля кажете дали скоро може да се появи пак или го пускат веднъж годишно?

# 2 300
И аз го ползвам това, но не знаех, че може да се натисне повече от веднъж на една сесия.

# 2 301
Pppqqq, може, може Grinning Много удобна функция. Аз поне не съм виждала лидълска (кухненска) везна без тази функция. Blush

# 2 302
  • Варна
_re_ge, виждам, че момичетата са ти отговорили. Да- функцията е TARA (при мен е заедно с бутона за включване на везната). Понякога не реагира на момента, но при второто докосване занулява. Понякога си спестявам зануляването на празен съд като го слагам първо отгоре, а след това включвам везната - тя се занулява автоматично при стартиране.

# 2 303
Вещица, и аз правя така често. Simple Smile И при мен е заедно с onn/off бутона. Simple Smile
Има ли от подправката бифтеки (ако не бъркам, че сега е гръцка седмица)?

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 18:52 от dolce miele

# 2 304
Аз имам една везна от поне 10 години. Също има опция за зануляване. Много я ползвам и я харесвам. По принцип става за закачане на стена ама аз си я разнасям Wink

# 2 305
Има ли от подправката бифтеки (ако не бъркам, че сега е гръцка седмица)?
Има подправка Bifteki, днес купих.

# 2 306
Пак ще заредя значи, че я харесвам. Heart Eyes

# 2 307
Здравейте, пиша ви с една огромна молба. Ако някой си е купил от тези купички на лидъл и иска да се раздели с тях ще се радвам да ми изпрати за моя сметка. Трябват ми 2 или 4 бройки може и да са друг цвят. Навсякъде са се изчерпали затова се обръщам с тази молба към вас

# 2 308
Аз имам лидлска везна с копчета вече 8 години, специално дебнах да е с копченца, а не тъч, защото тъча нещо не зацепва на везната на майка ми. Моята е железна, много я използвам и е супер, има и тара.

# 2 309
Моите са с touch и двете и няма проблем. Според мен, не е редно да не зацепва тази функция (вероятно е фабричен дефект). Thinking
Морена, можеш ли да ми кажеш кухненския робот Силвъркрест с колко вата мощност е (онзи беличкия на цена 35-39 лв)? Искам да сравня мощността с "пластмасовия" чопър.

Общи условия

Активация на акаунт