Отговори
# 1 140
  • София
Жените, чието единствено оръжие в завоевателните начинания е мусаката... ами не са от великите завоевателки, ако мога така да се изразя...
Прав си. За съжаление малко го разбират, много се юрват да поемат мамин златен.
Но пък са си лика- прилика.
Отвъд мусаката не могат да видят, ако ме разбираш.

# 1 141
Проблема е в разликата между ценностните системи.
Нещо като бг-мамата - тъкмо чета една друга тема - темата на специалистките, определящи кое е нормално Simple Smile

# 1 142
луната ли е виновна за това, че нито ми се спи, нито ми се яде, нито секс ми се прави? сигурно съм умряла

# 1 143
Добро утро !
Време е за кафе Simple Smile

# 1 144
аз ям само чиа и киноа. понякога но много рядко лимец

# 1 145
луната ли е виновна за това, че нито ми се спи, нито ми се яде, нито секс ми се прави? сигурно съм умряла

Викаш секса си е същия, ама прането почна да се натрупва...

# 1 146
Стига де. Заради вас ми се яде мусака. Именно сега, в 9 часа. Или поне топли принцески. Relaxed

# 1 147
Е, аз днес ще я готвя, а ми се ядат морски дарове. Всеки с дертовете си.

# 1 148
Който се нада само на 1 мусака, да се опраа. И мусаката, и киноата за мен, моля. Който не ги владее и двете, и той да се оправя.

Джемс, на тебе май няма кой да ти извърти една мусака с дебела пухкава заливка и затуй си тъй скептичен.

Бубе, подготвяш се за посрещането на топлия сезон. Концентрация и дзен.

# 1 149
  • Агент под прикритие
Снощи и аз се събудих по ранните часове. Сега съм като парцал. Пълнолуние ли беше, пълнолудие ли...

Днес ще я карам на пост и кафета. Grinning

ПП: легендата за мОсаката силно се преувеличава. Grinning

# 1 150
аз лично предпочитам свински пържоли с картоф морков и лук

# 1 151
Добро утро, мемс енд джентс!
Аз мисля да си сипя второ малко...
... кафенце.

# 1 152
Хубавата храна си е хубава храна и е грехота да бъде делена на мусака и друга. Насладата за сетивата има всякакви измерения.
Как ги ядете тези морски дарове, тотална гъба са, не понасям, и суши не обичам, като се запревземат по тия сушита. Бе дай ми едно хубаво парче риба и отстрани ориз.
Трето кафе затворих, ще взема да поработя.

# 1 153
Аз смятам да си намеря агнешка плешка тия дни, да я омажа добре с масло и червен пипер, некое друго зарзаватче и картофче в тавата, да я покрия за некой час и да се разтопя от кеф изпосле.
Па който ще да се мори с медузи и секва подобна морска гад.

# 1 154
  • Варна
Някакви кюфтенца с пълнеж от гъби ми се мотаят на мен в хладилника, ще ги оползотворя тия дни.

Общи условия

Активация на акаунт