Отговори
# 660
снимките май бяха три, а пернатото гледа в колата две...дали едната не е останала на пода в кафенето на Дениз...

айде, Ферит пусна на Серкан, че Джерен не е наред и все си измисля разни неща...

# 661
Селината как гледа снимките с Дениз, жално, жално..

# 662
  • София
Тя май вече харем иска да има - според мен и Серкан, и Дениз, и Ферит, всичките ги иска. Joy
Селината как гледа снимките с Дениз, жално, жално..

# 663
Ферит разказа на Серкан за проблемите с психиката на Джерен и той започна да се съмнява в думите ѝ за любовната игра
Енгин предлага да отидат и да попитат брачните служители дали датата 20 март е заета

# 664
Алекс, да. Като за "Мерси, че ме целуна"..
Не се слагат такива "шорти" на жена, боксьорка, с такива дълги крака... И нашата левичарка го нокаутира с дясна ръка. Фу 🤯

Значи смятай , ако беше ударила с лявата хахах

# 665
Още в началото се изненадах как Серкан повярва с такава лекота на Джерен.. той не я познава, а и се довери.

# 666
Дениз: не говорете глупости, не можем да се откажем, тези ревниви игри и спорове показват, че сме на прав път...
Еда: какво да правя? Наистина съм много уморена, искам да го прегърна и да му кажа, че го обичам и да му извикам, че съм влюбена в него

# 667
Дали Серкан няма да се разтревожи, че това ,което му е казала Джерен е лъжа , защото има психични проблеми и да му се върне паметта?

# 668
  • София
Милата ми. Heart
Дениз: не говорете глупости, не можем да се откажем, тези ревниви игри и спорове показват, че сме на прав път...
Еда: какво да правя? Наистина съм много уморена, искам да го прегърна и да му кажа, че го обичам и да му извикам, че съм влюбена в него

# 669
Не разбрах?
Енгин изневерява на Пъръл и тя разбра за това ли?

# 670
Струва ми се, че в разбрано грешно това с изневярата, ама знам ли..

# 671
Значи смятай , ако беше ударила с лявата хахах
Ще правим нови зъби, какво друго 😆😆😆

# 672
Мело и Ердем го видяха как говори с йога инструктурката и искаха да ѝ кажат, но не успяха. После Пъръл получи анонимно съобщение, че мъжът ѝ и изневерява, но не разбрах дали Ердем и Мело го пратиха. За да я успокои, Мело ѝ каза, че може да е изпратено погрешка

# 673
Еда ще обере точките, ще избие рибата, ще им стопи лагерите както винаги.

Давай Еда блести. Nature Star

# 674
Ама как ще се стигне до там Еда и Серкан да дефилират заедно? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт