Отговори
# 705
Еда се спъна и си изпусна колието! 🥺 😭

# 706
Е тази е супер гнусна. Селин де

# 707
Фраг ще имаме ли?

# 708
Е, нали много ви хареса епизода ? Толкова беше хубав ,че чак се чудя защо го гледах Rage
Керем и Ханде бяха много хубави на дефилето

# 709
Е Селин все пак. Вие серизоно ли очаквате, че ще повика помощ.

На мен епизодът ми хареса. И по-точно втората половина. Първата не беше лоша, но по-скоро средно ниво.

# 710
Ах, мислех, че Селин ще я бутне... Дано поне реагира адекватно сега и вдигне аларма!

# 711
# 712
  • София
С усещането съм, че сценаристите се подиграват с нас, зрителите! Сега още 5-6 епизода с Еда с амнезия.....
Минути след финала на епизода 47,786 watching now, много показателно според мен!

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 22:56 от nrgmama

# 713
Е, значи ще чакам, да видим какво са подготвили..

# 714
ще има фраг...

да им имам бомбата...добре, че момичето ни може да плува...и дано момчето ни я спаси...

# 715
Мммм, бих казала, че е хладнокръвна убийца Селината и ще се кефи, че няма вече конкуренция, която да й пречи... , не че е победител, но се чувства като такава.

# 716
Еда падна, Серкан ударен, Селин не ми се коментира,и сега какво Почукай на главата си май ще се казва продължението, ако и Еда си загуби ума

# 717
Ей Еда сама падна , щеше да е по-ефектно Селин да я бутне уж случайно Grinning
Серкан като говори по телефона беше до прозорците , сигурно ще я види и ще я извади , макар че Еда може да плува , освен ако сценаристите са го забравили това Joy

# 718
  • София
Според мен Селин не разбра, че Еда е паднала. Wink

# 719
Не искам да коментирам още този епизод.
Едва вчера изгледах 32-ри с превод и ми се стори....глупав. Няколко смислени сцени, а останалото скубане и пощипване като в първи клас. Такова държание не подхожда на един робот!

И сега заради това падане зад борда епизода е бомба?! Естествено, че ще Серкан ще спаси Еда, нали гледаме ромком! Какво му е изненадващото?
Доста са зле новите сценаристи, не знам как ги избират.
Да видим сега фрага....

Общи условия

Активация на акаунт