ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 13

• 46 950
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Çukur tüm kategorilerde birinci!
Чукур първи във всички категории! Trophy Stuck Out Tongue Winking Eye

===============
 selfie е как няма да сме първи та това е сериала на сериалите ....Благодаря! чакам с нетърпения превода с буквички

# 166
Много хубав епизод. Ама с каква ненавист се изгледаха накрая, тц, тц.

# 167
  • на брега
Скрит текст:
новини от инстаграм:
в следващия епизод Еф излиза от клетката.
сцената със смъртта на Кукла вече е заснета.

# 168
  • Манчестър

💑 ис дис лов🤣

# 169
Скрит текст:
💑 ис дис лов🤣
Под шипковия храст. /повръщащо човече/

Арас и Ръза с едно от децата
от кампанията Çukur'da Umut Var!

# 170
# 171
Понеже е пуснат преводът и сигурно всички са гледали вече, исках да споделя, нещо което прочетох при рускините, защото на мен изобщо ми направи впечатление, когато Ямач попита Акън, дали Ясмин спи. Теорията на рускините е, че Сена също не е можела да спи (вече не помня) и явно Ясмин я тровят със същото като Сена. Аз гледам малко отгоре-отгоре и чак такива неща не ми идват на ум.

# 172
Синан Благодаря за превода ,който го чакам винаги с  патос... но нали съм блонди снощи късно ,щом видях че има превод веднага заседнах да го гледам и ооооооо на две цигари и половин чашка ракийка ми  свърши епизода ...бах к'во е туй си казвам....влизам и пускам друг линк и гледам ,че започва от обрязването...връщам се и какво остановявам ,че съм гледала 2-рата част първо  ..е после изгледах и първата ,но за първи път ми се случва да съм ......................

# 173
  • Ruse, Bulgaria
Дамла и Масал Heart🆕

# 174

#çukur 4.Sezon 30. Bölüm Ön izleme sahnesi birazdan!

Скоро ще има сцена от 30. Popcorn

# 175
# 176
...Чичо Идрис обеща на Аличо... <•••> Heart Eyes

# 177
  • Ruse, Bulgaria
122. Епизод - Sneak Peek - Бг Субтитри

# 178
Отлична актьорска игра 👏🏼👏🏼👏🏼Сърцето ми изгоря, докато Аличо говореше 💔

# 179
  • Ruse, Bulgaria
122. Епизод / Резюме и Снимки

Напрежението между Ямач и Вартолу ще се отрази на всички. Чичо ще устрои игра, за да открие кой помага на Ямач, и един от заподозрените ще попадне в този капан. Докато Ямач научава, че един негов стар враг е жив, и тръгва по петите му, Чичо ще организира нова операция, за да разчисти сметките си с Билал. Вартолу застава начело на тази операция, за да изпълни даденото обещание на Чичо, и когато се изправи пред една неочаквана изненада, екшън сцените ще ни спрат дъха.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 19:21 от Sinan Mustafov_397437

Общи условия

Активация на акаунт