Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 679
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, пробвали ли сте някоя от тези спирали на МФБ? Коя бихте препоръчали?

# 451
  • София
И на мен тъкмо ми излезе реклама на Fancy box във фейсбук и влязох да питам дали някой има отзиви за продуктите.

# 452
Околоочния на Мажи-мажи го имам от Кибрит. Беше коментиран няколко страници по-назад. Ползвам го от Ноември, няма свършване. Силно ароматизиран е. За ефект не мога да кажа - нямам проблеми с околоочната зона, никога преди кутиите не съм ползвала такъв продукт, не съм забелязала осезаема разлика от преди/след ползването 😁 Сапун с активен въглен на марката също имаше в Кибрит. Много ми харесва и той е много ароматен. Мисля, че скраба във FancyBox също ще е хубав.

# 453
  • Стара Загора
Околоочния на мажи-мажи е със срок 3м след отварянето и отдавна го изхвърлих. Имам ужасно чувствителна кожа и постоянно излизащи пъпки и реших да не се тествам и да ползвам нещо с изтекъл срок.

# 454
Здравейте момичета, опитвам се да направя поръчка от my full box с кутия по избор, но не ми стана ясно как да заменя продуктите. Четох че с коментар, но никъде не ми излиза такава опция.

# 455
В последната стъпка, след като посочите адрес за доставка, има опция за кометар. Може да напишете и имейл с номера на поръчката и замените.

# 456
Благодаря,  до колкото ми стана ясно може да се поръчат два еднакви продукта от категория? Или трябва да са различни?

# 457
Доколкото знам трябва да са различни.

# 458
Благодаря за отговора

# 459
Момичета, пробвали ли сте някоя от тези спирали на МФБ? Коя бихте препоръчали?

Ползвала съм двете сприали на Кико, харесаха ми. Златната беше с голяма четка и придаваше голям обем, по-малката се чистеше лесно, това си спомням. И двете са били част от редовни кутии преди година-две някъде.

# 460
# 461
Знаете ли кога пристига Lady Box за април?

# 462
  • София
Знаете ли кога пристига Lady Box за април?

Съвсем наскоро отговорих на този въпрос. Кутиите се изпращат всяка първа седмица от месеца

# 463
🥳 5 години My Full Box  🥳
Празнувайте с нас!
Насладете се на луксозни пълноразмерни продукти в кутията през месец АПРИЛ.
Благодарим ви за приятелството и доверието. Вече цели 5 години откриваме красотата заедно!
❣Безплатна доставка до офис на Спиди с код FREESPEEDY
❣Честит рожден ден: 5 години My Full Box
❣Стойност, която значително надхвърля цената на кутията
❣100% оригинални и качествени продукти
❣Специални отстъпки за всички клиенти с абонамент
❣Само пълноразмерни продукти в кутията през месец АПРИЛ
❣ZOEVA, Manuka Doctor, TONYMOLY и други топ марки в My Full Box

# 464
Здравейте, идвам отново с въпрос. Не намерих никъде да е коментирана кутията на Pick n Dazzle с кремове на Ecooking и нощна маска на Avant? Някой има ли мнения за нея и дали си заслужава?

Общи условия

Активация на акаунт