Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 860
  • 745
  •   2
Отговори
# 315
Здравейте, дами. Следя от доста време темите, но ми е трудно да взема решение за себе си. На 34г съм, нямам естетични корекции до сега. Имам отпускане на контура на лицето, назолабиални и загуба на обем в скулите. Лицето ми е едро. Правих консултация с 2 дерматоложки в София, едната препоръча hifu,    другата точков лифтинг с радиес.  За hifu не намерих достатъчно положителни отзиви, а инвестицията не е малка на фона на несигурния резултат.  Вие какво бихте препоръчали?

# 316
  • в 1001-та нощ
То обичайно е генетично. Но трябва да се види дали е мастна тъкан или отпуснати тъкани (не мастни).

Бях качвала снимки в първите страници на темата. Консултирала съм се с д-р Денкова и Денков и Д-р Михайлов от СкинЛайн, както и с дерматоложката, при която ходя по принцип. Всички казаха, че е генетично и че кожата не е отпусната и ще се прибере сама без допълнителни неща като филъри и тн (под 30г съм).

Денкови ми казаха, че "процедурки" няма да помогнат, а само FaceTite. От него се отказах вече така или иначе.
Mихайлов каза, че е много малък проблема и няма смисъл от FaceTite и ми предложи мезотерапия с Pluryal FaceControl.
Дерматоложката ми предложи StrechCare.

И двата продуктa ми изглеждат с подобен състав, та исках да се допитам отново и до темата, защото имам чувството, че нямам вяра на никого, a и има доста голяма разлика в цената Simple Smile
Вероятно се вглеждаш твърде много и проблемът - най-вече на теб ти боде очите. Това, което аз бих ти препоръчала е да започнеш у дома - всеки ден по малко упражнения, които напрягат тези тъкани там. Както някои го правят за стегнато дупе - така си трябва и там.

Замисли се - дали си виждала спортист - нещо да му виси там Simple Smile Ако стартираш комплексна спортна програма (у дома) - още по-добре. За тази област - гирички ще са ти достатъчни - упражненията за ръце и гърди - напрягат и тази зона - примерно:

# 317
Алена, ти беше споделила, ако не се лъжа за Венус Вива апарата. Струва ли си и ако да, какво постигна?

# 318
  • в 1001-та нощ
При мен имаше добър ефект, аз съм с много тънка кожа. Правих 2 процедури през месец и нещо, преди да започна с инжекционните процеури. Като микронидлинг е, но кожата не се дупчи с метал, а с "енергия". Има скенер, който мери дебелината и качеството на кожата, и за всяко местенце от кожата се дозира нужната енергия, за да е нащракана "равномерно", съотнесено към състоянието на кожата в конкретната зона.

Кожата става на точки - като след CO2 или микронидлинг. Тези точки са като корички, които постепенно започват да падат и до около седмица - всичко се изчиства. После кожата стои леко опъната от изгарянето, а в рамките на месец и половина - следва да се усети регенерирането - кожата е по-свежа, сочна, уплътнена. Ефектът не е видим от самолет, но с регнеративните процеси е така.

За да се подкрепи образуването на колаген - може да се приема и през устата. След процедурата е необходимо пазене от слънце, тъй като кожата става фоточувствителна.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 20:37 от a.l.e.n.a

# 319
Благодаря за изчерпателната информация.

# 320
  • София
Здравейте, дами. Следя от доста време темите, но ми е трудно да взема решение за себе си. На 34г съм, нямам естетични корекции до сега. Имам отпускане на контура на лицето, назолабиални и загуба на обем в скулите. Лицето ми е едро. Правих консултация с 2 дерматоложки в София, едната препоръча hifu,    другата точков лифтинг с радиес.  За hifu не намерих достатъчно положителни отзиви, а инвестицията не е малка на фона на несигурния резултат.  Вие какво бихте препоръчали?

За Хайфу съм чела само негативни отзиви във форума.

По-скоро се огледайте за Ulthera, което май е истинското хайфу...

Аз си взех пакет процедури Forma, като се надявам на стягане на контура, повишаване тонуса на кожата и заглаждане на финни линии. Ще споделя отзиви след като ги направя.

# 321
За Ултера съм чела наистина страшни неща. Пострадала жена пишеше, че лицето и е стопено. Имаше и проблеми с очите. Мисля, че някъде назад отдавна съм давала линк, беше на английски.

# 322
  • София
Трябва тогава да се разучи по-подробно...признавам, че ми попадна като търсех апаратни лифтинг процедури, но реших че не е за мен и не съм се задълбавала.

# 323
Момичета аз в крайна сметка поставих Радиес, за сега нищо не мога да кажа, малко неестествено изглеждам, аз по принцип имам изразена челюст и скули и там поставихме и филтъра и сякаш бузите ми хлънтнаха още повече, но ще изчакам все пак, сега има и оток най - вероятно е от него.

# 324
  • Sofia
Момичета аз в крайна сметка поставих Радиес, за сега нищо не мога да кажа, малко неестествено изглеждам, аз по принцип имам изразена челюст и скули и там поставихме и филтъра и сякаш бузите ми хлънтнаха още повече, но ще изчакам все пак, сега има и оток най - вероятно е от него.
Първите 2-3 дни от отока не може да се прецени реално. А и резултатите проличават истински след 2рия месец приблизително, поне при мен беше така. Дано и при теб има очаквания ефект.

# 325
  • Пловдив
При филърите резултатът е видим веднага, при Радиес трябва време да се разгърне/както обичат да се изразяват дерматолозите/, около 2 месеца. С него се цели синтезиране на собствен колаген, което изисква време. Аз лично съм много доволна от поставянето на Радиес. При мен по 1 амп. от ляво и дясно с цел лифтинг. Много финна и хубава корекция се получи, хареса ми. Месец Май по препоръка на докторката ще поставя още малко, имам нужда, и аз го виждам. При Радиес много ми харесва, че го няма това издуване, което се получава при филърите, и е абсолютно невидим за околните Simple Smile.
Срещала съм споделени мнения на дами недоволни от Радиес. Все си мисля, че там или количеството не е било правилно съобразено или поставянето не е било както трябва.

# 326
Благодаря момичета, наясно съм че резултата ще е видим сле 2 - 3месеца, притесни ме, че това което се виждаше на момента не беше ок,но беше по скоро оток . Но мисля, че ще изчезне, аз по принцип съм склонна към подуване и посиняване та днес не съм особено приятна гледка🙂 Др. ме предупреди, че след Радиес може да има посиняване, имам леко на едната буза, но едва забележимо, но устните, който не вещаеха оток днес са като човка и с доста хематомчета и всичко това с 0.55 филър. но аз винаги съм така тъй че не се шашкам.😂😂😂Странно, но докторската ми каза, че имам много сраствания и явно съм прекалявала с филърите, обясних и че това ми е първи, като изключим поставяните в устните, и тя каза, че явно съм имала тежко акне преди, но аз и с акнето не съм имала проблем никога, странно от какво са тези сраствания🤔

# 327
Здравейте, моля за отзиви и мнения относно контуриране на устни в Бургас. Никога не бих си го причинила, но устните ми са мноооооого тънки, та взех да се позамислям! Кои са надеждите дерматолози в Бургас, на които може да се доверя за тази процедура?
Голям ли е оттока след интервенцията?
Има ли много синини?
Благодаря предварително!😘

# 328
Здравейте, аз в крайна сметка сложих Pluryal FaceContour 5ml за двойната гушка. Процедурата се води мезотерапия. Засега отокът не е малък, би трябвало да спадне до 10-15 дни максимално.

След 3 седмици ще е втората процедура, а при нужда може и трета. Ще пиша пак като се види някакъв ефект.

В клиниката ме посъветваха да правя масажи, само че мястото все още ми е чувствително и не мога да посмея да ги започна..

# 329
В другата тема писах, да се цопна и тук.
Вчера слагах Аптос и ботокс при Валянова. От едната страна ми е по -подуто.

Общи условия

Активация на акаунт