Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 343
  • 784
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз вчера  се стреснах, че ще затворят моловете и ходихме с малкия да му пазаруваме костюм за бала. Купихме всичко, сега съм спокойна, когато и да е балът.

# 136
О,интересно! Според мен човек трябва да е много мотивиран,за да е up to date с разпоредбите. Последно мисля вчера четох,че Бойко обясняваше (или Фандъкова), че повече нищо няма да затворят. И много се чудих защо са толкова категорични....

# 137
  • София
Но ресторантите остават,нали? (Пу пу,плюя си в пазвата)
Викаш, щом децата не могат да ходят на училище, поне на ресторант да можем да ходим. Joy Аз съм "за". Е, предпочитам децата ми да ходят на училище, отколкото аз на ресторант, но никой не ми е дал такъв избор. Та, адаптираме се според предложеното. Laughing

# 138
Ами нали се разбрахме,че ако оставят ресторантите отворени,децата имат къде да продължат занятия-в ресторанта.
Санака,не съм сигурна дали разбра позицията ми,но здраве да е

# 139
  • София
Ееее, нее, стига, хора, ужас!
Трябва явно да се метна да си напазарувам шампоаните от Lush, ако пак ще затварят моловете.

# 140
Голдева, идеята е всичко да се затвори - напълно. Вчера от Фандъковица се чу: "Към момента не се налага въвеждането на нови мерки в София, обяви кметът на Столична община Йорданка Фандъкова днес."
Днес вече се говори за пълен локдаун... Казва се, че не се предвиждат КПП-та. Дали им вярвам?
Но аз седя и си се чудя на себе си защо се възмущавам. Направиха деца, родители и всички хора на пумпали!

# 141
  • София
Ами нали се разбрахме,че ако оставят ресторантите отворени,децата имат къде да продължат занятия-в ресторанта.
Санака,не съм сигурна дали разбра позицията ми,но здраве да е
Разбрах я, бе! И съм съгласна. Коментарът ми е точно в унисон с нея. Подчертава абсурдността на ситуацията, но от друг ъгъл.

# 142
Пулиташ,ето я статията от вчера. Тъй като е от дира,набързо съм запаметила заглавието,но не съм се задълбочавала в съдържанието.
https://m.dir.bg/dnes/sofia/fandakova-nyama-da-vavezhdame-novi-merki-v-sofiya

Оставя в мен една категоричност,че каквито са мерките сега-такива. И много се чудих как може да са толкова категорични.

# 143
Голдева, идеята е всичко да се затвори - напълно. Вчера от Фандъковица се чу: "Към момента не се налага въвеждането на нови мерки в София, обяви кметът на Столична община Йорданка Фандъкова днес."
Днес вече се говори за пълен локдаун... Казва се, че не се предвиждат КПП-та. Дали им вярвам?
Но аз седя и си се чудя на себе си защо се възмущавам. Направиха деца, родители и всички хора на пумпали!
Аз вече си знам - чуя ли - НЕ СЕ предвижда засега затваряне на еди-кво си, значи до ден-два, макс седмица му хлопват ключа. Няма грешка.

# 144
  • София
Дано поне да ни отворят нощните заведения както обещаха и да ги оставят отворени, че иначе... Joy

# 145
  • София
Едва ли. Затварят ресторантите и спират културните мероприятия, което означава, че и циркът отпада. Joy Поне официалният де, другият си остава.  Сал едните катерици по Витоша ни оставиха. Laughing

# 146
  • София
Аз тъкмо мислех да пусна малкото на ДО за известно време, че случайно разбрах, че пак в училището им се е нагнетила обстановката.  Всеки път като се замисля за такова действие и до седмица или две ги спират централно.  Общо взето откакто миналата година стана ясно, че "управлението на епидемията" у нас е...да не казвам какво, съм предприела "локален" подход (тоест, по-купешкото име на "всеки се спасява по единично" Joy ).

То циркът не е спирал Joy

# 147
Да ви кажа при тези ужасно много нови случаи аз съм за пълен локдаун. В сегашната ситуация наистина трябва да затворят всичко.
Аз, дето по принцип винаги съм за ПО, съм оставил детето от днес да е онлайн, макар че малките сме присъствено. Не само училищата, а разбира се и кръчмите, моловете и всичко трябва да се затвори. Аз да не би да съм мазохист, много ясно, че ще ми е гадно от такива мерки, но считам, че са наложителни.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 14:22 от Татко Мецан

# 148
  • В офиса
Моята голямата имаше теория, че когато тя къса с гадже, до 2 дни обявяват lock down. Хм, не е късала тези дни.

# 149
Сега кандидатстудентски изпити има, в момента не й трябват гаджета, така й кажи.

Общи условия

Активация на акаунт