Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 106
  • 795
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, искам за попитам някой с успех при направена  терапия инжектиране на  стволови клетки в яйчниците в Истанбул?
Искам да попитам и за някоя от вас която е имала проблем с висок креатинин и това дали е оказало влияние на стимулацията и?

# 601
Здравейте! Включвам се с молба за помощ, ако на някой му е останал прогестан или кринон от Турция и не му е необходим вече, моля да ми пише.

# 602
Puppii, аз имам останал Progynex 4 ампули по 50 мг, които изтичат края на септември. Искам да ги подаря, защото няма да мога да ги използвам до тогава. Пиши ми ЛС, ако ги искаш.

# 603
Здравейте на всички.
Аз също съм пациентка на Мемориал.
Има ли двойки, които плануват процедура края на юли?
Ще се радвам да се запознаем Simple Smile

Ние на 14  юни сме там
Ако е вс наред трябва началото на юли да почнем

# 604
Здравейте, момичета. Предстои ми да си запазя час за преглед в Мемориал в инвитро клиниката и доктор Башар. Най-вероятно ще искат да си направя ЦС, като до сега не ми е правена такава. Ще имаме възможност да отидем първата седмица на юли месец 5-9, като тогава ще съм преди цикъл (би трябвало да ми дойде към 10-11). Проблем ли ще е ЦС да се направи преди цикъл?

# 605
Проверка за проходимост на тръбите или така наречената цветна снимка се прави в първите чисти дни след цикъл( до 9ти, 10ти ден) преди овулация.

# 606
Здравейте, момичета. Предстои ми да си запазя час за преглед в Мемориал в инвитро клиниката и доктор Башар. Най-вероятно ще искат да си направя ЦС, като до сега не ми е правена такава. Ще имаме възможност да отидем първата седмица на юли месец 5-9, като тогава ще съм преди цикъл (би трябвало да ми дойде към 10-11). Проблем ли ще е ЦС да се направи преди цикъл?
Аз също бях чела, че ЦС се прави преди овулация, но на мен д-р Берил по време на онлайн консултацията ми каза 5 дни преди цикъл. Подаше се 12-13 май да сме там. В крайна сметка на 11-ти ни записаха час и ми направиха изследването. Цикълът ми дойда 2 дни след това почти седмица по-рано от очакваното..... предполагам заради стреса и смяната на климата, защото ние не живеем в Бг.

# 607
до колкото знам предпочитат снимката да се прави след цикъл за да се изключи възможността да сте бременна по време на манипулацията. Ако такава възможност няма, тогава не пречи. Моята примерно беше в деня след пункцията.

# 608
до колкото знам предпочитат снимката да се прави след цикъл за да се изключи възможността да сте бременна по време на манипулацията. Ако такава възможност няма, тогава не пречи. Моята примерно беше в деня след пункцията.

Така e Redberry. Пропуснах да напиша, че ме предупреди да използваме презерватив.

# 609
Благодаря ви за отговорите. В такъв случай ще се пазим.

# 610
  • София
Здравейте.
На мен миналия месец ми предстоеше цветна снимка, само че в България. Препоръката на лекаря беше 8-10 ден от началото на цикъла. Понеже имах кървене в деня на снимката, ми я отказаха под предтекст, че щяло да повлияе на резултата. Доколкото разбрах я правят в началото на месеца не само за да изключат евентуална бременност, но и за да не се влияе на овулацията в конкретния месец.  Най-добре уточнете предварително с клиниката.
Желая ви успех и всичко добро. Дано нещата се наредят по-бързо Simple Smile

# 611
Благодаря на всички за препоръките и информацията. Сега съм с друг въпрос. Някой от вас знае ли какво в плазмотерапия на тестисите?

# 612
Тази щуротия трябва да е в Аджибадем Маслак... Плазмотерапия на тестисите и на нас след несупешен опит ни я препоръчаха... Не знаем какво е точно... Ами, сигурно, като женската плазмотерапия на яйчници... Обработена кръв - плазма, се инжектира в тестисите... Като подмладяване...

# 613
Върнах няколко страници назад, но не видях инфо ( извинявам се, ако е коментирано )
Може ли да се влезе през М.Търново с бърз антигенен тест ?
Моля за сигурна информация, защото  в същият ден ми свършват лекарствата и ще е фатално да пропусна ден за да правим ПСР на ново.
Благодаря !

# 614
Тази щуротия трябва да е в Аджибадем Маслак... Плазмотерапия на тестисите и на нас след несупешен опит ни я препоръчаха... Не знаем какво е точно... Ами, сигурно, като женската плазмотерапия на яйчници... Обработена кръв - плазма, се инжектира в тестисите... Като подмладяване...
Да, от Аджибадем Маслак, ни я предложиха и по-конкретно проф.Тираш, след като е разгледал изследванията на съпруга ми. Той е с Азооспермия и без открити сперматозоиди след ТЕСЕ в България. Обясниха ни, че се взема кръв от вената, преработва се, и се инжектира в тестисите (хормон на растежа).  Изчаква се два месеца, пият се добавки и витамини и след това ще решат как да процедират. На Вас правиха ли Ви тази интервенция?

Общи условия

Активация на акаунт