Преди да пускате кадри от пердетата и къдрава Ханде, помислете следното - нужен ли е на Налбантова байпас, добре ли е със сърцето, кръвното й наред ли е? Чак тогава пускайте такива неща 😆😆😆

Добро утро, прекрасни момичета! 

Знам, че Георги Константинов и Елин Рахнев имат такива стихотворения. Но в това клипче тя е цялото човешко изкуство.

Именно затова искам да пиша. За другите чувства на героите, в това число и на ГГ. Чувството за справедливост. Ние не сме злобни хора, които искат непременно Селин и Дениз да бъдат публично разобличени. Това е просто нашето чувство за справедливост. Серкан се държи вече 5-6 серии безразлично към неща, които дълбоко го вълнуваха. Например фактът, че майка му вече е преодоляла психичната травма с помощта на Еда и може да излиза. Няма значение , че причината затова е Еда, този проблем на майка му дълбоко го засягаше, а сега го прие с леко учудване. Гибелта на родителите на Еда. Мисля, че това е единственият случай, когато Серкан плака. Не само, че може да загуби Еда, а за човешката грешка, причинила загуба на два живота, но потулена от баща му. Сега дори не става въпрос. Аз съм една от тези, които искаха новото влюбване и връщането на паметта да станат едновременно. Но какво ще стане със старите чувства, ще ги заличим, ще ги забравим...Очаквам новото влюбване да ни покаже нови емоции, но героите ни да не загубят своята идентичност. Серкан си спомни. Трябва да си спомни всичко. С връщането на паметта заедно с връщането на спомените му, би трябвало дълбоко да го смути и споменът за неговото държание след връщането от Словения спрямо всички. А той първото, което направи след амнезията, бе да се извини на Селин. Не случайно това ни учуди, меко казано. Той дължи извинение за държанието си на всички. А за Еда...това беше равносилно на смърт чрез забрава. Помните ли какво каза необичаният от нас Дениз: За Еда беше много по-добре да живее с надеждата, отколкото да научи, че е забравена...Така е, господин Серкан Болат /господа сценаристи!/. Иначе би било твърде повърхностно за чувствата на всички в този сериал, в това число и...нашите.
Добро утро! Най-напред искам да благодаря на lady laura за страхотния клип . Песента към него сякаш е писана за Еда и Серкан и докосва най- тънките струни на душата. Върховна наслада! Благодаря още веднъж!:rose:
Хубав и успешен ден на всички!:hibiscus: 

има, има бая работа , градинката и тя чака някой да обере първо цветята, после да прекопае, да засади нещо ново
12 години , разбираш ли , може и повече да са , но поне от 12г аз си мисля , че La quinta estacion се превежда Петата станция (радиостанция) или Петата спирка (гара), а то било сезон
чувствам се малоумна

Дами, докато си пиете кафето и се наслаждавате на страхотното настроение в темата ни, ви черпя с един сексапилен Керем и поредна порция творчество от мен. 

Препоръчани теми