Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 28 021
  • 715
  •   1
Отговори
# 375
Ели, стискам палци! Всичко ще е наред!

Jo di, много съжалявам, бързо възстановяване и ти желая съвсем скоро да си отново в отчетните темички и този път до финал! И аз минах през същото преди 3 месеца, забременях веднага след първия цикъл и дано всичко е наред този път.

Бързо възстановяване на болните момичета!

Аз обмислям да направя пренатален тест задължително, за момента сякаш се насочвам към Nifty в Геника, но тепърва ще събирам мнения.

# 376
Записвам се и аз да чета. Днес чух сърцето на бебето, пак още съм с недоверие, но дано всичко е ок. На мен ми е второ, още кърмя първото, лятото ще правим ремонт и пренасяне есента, а сме сами, няма баби и т.н. Досега не сме оставяли детето никога на никой. Ама ще се оправим, само да сме здрави. Записах се днес на БХС Април. Аз съм доволна от лекарите си - проследяващ и ФМ от предната бременност и сега директно чак при тях си отидох.

# 377
Абе момичета на мен никакви витамини не са ми изписали за бременни само фолиева и иногинол вчера питах и пак ми каза само това и биозин мама

# 378
Аз днес звънях в CELL Genetics, и ми обявиха за Тест MaterniT 21 PLUS (Разширен) цена от 1250лв, а в сайта им е 1850лв. Някой друг интересувал ли се е за тях, сега ми стана странно, защото разминаването си е голямо.

# 379
  • София/Севлиево
Хариом,на мен само мета фолиева и витамин Д ми каза Станулов...

# 380
Аз си пия фолиевата и сега от един месец почнат пак и билкова кръв. Предната бременност си я пиб тази билкова кръв до последно.

# 381
Здравейте,
Днес ми излезе микробиологията и излязоха гъбички 😔 Имала съм няколко пъти, но ми е притеснено сега как и дали ще се лекуват..
Прекалих отново със сладкото и въглехидратите и мисля, че оказаха влияние върху гадните гъбички.

# 382
  • София
Здравейте!
Във връзка с хапчетата: на мен освен фолиева киселина, нищо друго не ми каза лекаря да пия.
Нямам заболявания, но никакви други витамини и добавки не ми каза, дали е нормално?

# 383
Аз също пия само фолиева киселина . Момичута как сте с главоболието ? Не съм спала нормално от няколко дни че малкия зъби го мъчат снощи поспахме повече но много ме боля правих цява вечер компрес с студена вода .

# 384
  • София
В 7 г. С. Съм вчера разбрах и много се зарадвахме... За протокола на 33 съм с момче на 4г четвърта бременност от който един спонтанен и един желан аборт
Чувствам се като парцал в момента, нервно ми е
Чудя се към кой гинеколог да се ориентирам в района на Орландовци

# 385
Мен ме боля зверски преди няколко дни, позволих си да пия един парацетамол. Просто при мен няма начин да ми мине от само себе си, компреси и тн. Парацетамол знам, че е разрешен да се пие.
Още съм на фолиева киселина само, останаха ми няколко таблетки, лекаря ми изписа витамини за след това, които пак съдържат фолиева киселина

# 386
Моето главоболие изчезна вече май, но ме е страх да кажа. Пия само 1 кафе сутрин и после поне 1,5 вода на ден. На мен ми изписа Елевит и сега тъй като свършва я питах, тя държи да го пия поне до 12/13 гс. Те са по 30 таблетки, с други думи ще изпия общо 2 опаковки и приключвам.

# 387
Ели, всичко ще е наред! Мисли позитивно🤗

# 388
Jo Di много съжалявам за това, което се е случило,но бъди силна и гледай положително напред! Вярвам, че следващия път всичко ще е наред !

Да се включа и аз за съжаление съм положителна за ковид,но вече съм на антибиотик,тъй като лекарката не иска да рискуваме да се влоша. Надявам се всичко да е наред и това да не навреди на бебчо:)

Здравейте, какъв антибиотик ви изписаха? Какви са симтомите ви ..

# 389
  • София
Може ли да се пие г! Чай от годжи бери?

Общи условия

Активация на акаунт