🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 3

• 32 501
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 930
Синът ми е на 3 и не се сърди толкова като го критикувам Joy

# 931
Прав е Къци и на Мишето не и се получи,ама Фънки се метна по тумбак.На едни виждат едно,на други нищо.
Време е да си ходи това жури.

# 932
На мен пък ми хареса какво каза Къци. Наистина ще е по-добре да казват какво е хубаво, не само кое е зле. Вярно все едно се търсят дефекти и то избирателно.
Не че Къци е приказен, дори напротив, ама може малко по-позитивно да е..

# 933
  • Испания
Много харесвам пепит. Направила съм си пепитена маска. Кефят ме възглавничките, които показват.

# 934
  • through the wormhole
Чакам Фики с нетърпение. Рафи вече е имитирал Роби и още някой беше - май жена. Рафи беше феноменален.

# 935
Къци му дойде куража, заради присъствието на синът си. Усети, че те са по-меки с него, именно заради Асен, и реши да си го връща точно тази вечер.
  Уф, жал ме е. И той иска да даде пример, че има т@пки.

# 936
  • Велико Търново
А какво им каза Къци, много ми шумят тука и нищо не разбрах? 🙄
Че предаването му приличало на "Открий дефекта".
И аз мисля, че отчасти беше прав - най-малкото заради двойния аршин, с който се мери.

# 937
Къци все пак е актьор, чувствителна натура. С двоен аршин мери журито, а зрителите не са глухи и слепи кого побутват и кого режат.

# 938
Добро начало за Фики.

Показва и тЕло Grinning

# 939
  • София
Мерси, Дама Пика! 😊

# 940
Хахаха, много мускулест тоя Роби Joy
Фики е добре, малко му липсва енергията.

# 941
  • Испания
Пак браво на Фики! Кой би казал, че е чалгаджия!

# 942
Дори и за беше прав за "открий дефекта" , звучеше като разстроена лелка в критическата. Бива ли да мрънка така

# 943
Наваксвам, почти ви настигнах. Къци не ми хареса, но беше по-добре от Поли и Софи, че и Мише,пък, нали...аршин, не, ами...

# 944
Още малко не му достига на Фики. Рафи ми се струва да е победител, въпреки, че в анкетата казах Фики.

Общи условия

Активация на акаунт