Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 42 973
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Mostly in my mind
Взех и аз смес памук лиосел,  но от Икеа. Хубава на допир материя, леко хлъзгава,  леко лъскавка.  Чудя се дали не държи студено зимата обаче. Такова чувство ми навява като я гледам. Някой с опит може да сподели, понеже още не съм я изпробвала

# 601
На този пише 2 бр. Да питам, 2 броя от кое за тази цена, че не е много ясно?

# 602
Лоли, то си пише и подразбира, че е за по-топли дни, аз и за тях го взех този комплект, за по-студените-чист памук , пран, уж за по-плътно и топло
ето за смес с лиосел си е написано , мисля, пролет късна и есен ранна да го ползвам, през лятото не търпя почти нищо в тези жеги, ние климатик нямаме((
"Сместа от лиосел и памук абсорбира влагата, като осигурява по-добър сън през нощта."

Азалия, 2 броя е плика и калъфката, че има 2 броя артикули в комплекта.

# 603
  • Mostly in my mind
Благодаря ти, Фани. Изобщо не се сетих да прочета описанието. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 604
Лоли, ами то...аз така си го превеждам))) Не знам дали е точно, ама щом влага абсорбира какво да е))

# 605
Азалия, 2 броя е плика и калъфката, че има 2 броя артикули в комплекта.
Мерси, Фани! Така е написано, че ми прозвуча двузначно, затова питам. Или ми се ще да са два комплекта за тая цена... Grinning

# 606
Е то и на мен ми се искаше да е така, ама.. пък чаках намаление, пък не знам какво си...покрай дрехите зимата се отнесох и не поглеждах спалното може и да е имало нещо на сметка или да ползвам намаление имаше някакви кодове, ама откъде толкова мозък у мен(( Сега на редовна цена взех и това от 34лв е най-евтиното възможно , ама четох за всякакви комплекти , поне да се не мина, от някои бяха недоволни в др. страни, тези са уж най-одобрени за цената си и очаквах нещо , ама то..и аз не знам , рядко купувам, даже от втора употреба бях взела преди хванах нови крепонени и супер ми бяха (хич ме не е  срам да си призная) Та сега... от Лидл съм взимала зимни, много плътни и удобни с еленчета и елхички и по-евтини бяха миналата година. Тези нещо очаквах за парите да падна от възторг, ама не.
Лоли, за колко ги взе от Икея тези с лиосел и памук единични (ако такива си купила де, аз двойни не взимам, не са ми такива завивките с размери)

# 607
Фани, наскоро в темата за Waikiki бяха пуснали линк за единичен комплект- горен, долен и калъфка за 15-16 лв, много хубав беше, а и турското спално бельо си е качествено .
Та, можеш да следиш и там.
Открих го, хубава цена са му лепнали:

https://www.lcw.com/bg-BG/p/kids-duvet-cover-set-0WBK06Z4-LT4

Аз купувам комплекти от ранфорс от една позната с малко магазинче, ама понеже обичам шаренко , много им падат боите и то неравномерно.
Във втората съм виждала нови немски комплекти също на смешни цени, не ми паснаха, иначе бих ги грабнала, без да се замислям.
Качествени са ми TAC и само някои от Белотекс- от тях имам и огромни разочарования, но пък едни тип бархетни са много здрави и топли за зимата.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 21:55 от Mateah

# 608
То аз и от ранфорс , манфорс или как е там не съм много доволна. Миналата седмица взех такова  за 16лв от Лидл комплект, нали евтинко, нали уж нещо си, ама тъничко, поне цветово си го харесвам с цветовете на дъгата е  и пасват на чаршафа долния  -бе то аз съм...малко май особена, на ластичния отгоре слагам чаршаф не знам вече как да го обясня и те така, 2 броя имам един вид долно спално бельо. Така съм свикнала, иначе все едно ми е голо. За сега съм приключила с тоз вид покупка, след 10 години живот и здраве пак. Ми...то трябва и по 1 комплект още да купя от НМ  от трите вида няма циганска къща да ставам, ама парите ме утрепаха направо. Не искам повече да мисля за това спално бельо, изнервих се наистина и сърце ме заболя. Иначе не съм специалист по технологии и текстил вид, ама смея да кажа, че имам усет на пипане добър и обикновено се оказвам права, без да гледам етикети и т.н.  Но и аз съм се занимавала с дрехи уж продажба , зареждане и някак имах само с поглед преди нюх си мисля. Вече не е същото, ама пак нещо помня, но за дрехи, това спалното ...ми е малко трудно и не знам.

# 609
  • Mostly in my mind
Фани, ето това е комплектът.  https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/bedding/duvet-covers/double/strandfrane-plik-za-zavivka-i-2-kalafki-220x240-sm/70449727  https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/bedding/duve … 0x240-sm/70449727
 много е хубав и беше на някаква промоция. Има и единичен от него. Само че лиоселът тук е 15%. Т.е. не е толкова хлъзгав.  Взех към комплекта чаршаф с ластик бежов https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/bedding/shee … 0x200-sm/30442737, той вече е по-лъскав. 40%  е там лиоселът. Мм ще е доволен значи. Все му е топло на него.

# 610
Ами по-хубави са май и по-евтини. Жалко, че не гледах и там, ама никога не съм пазарувала онлайн от Икея. Ми свършена работа моята, иначе видях там и още няколко просто от линка се показаха надолу , много хубави, поне на картинка, вероятно и качествени. Ми..друг път да не бързам. Супер ти се е получило с долния и изобщо...харесва ми много, честито)) По-свежи са ти и горните...еми..Фанка да е гледала))

# 611
Магазините приемат ли дрехи срещу код за отстъпка в момента?

# 612
Приемат. Но вече е 10%.
На моето талонче си пише 15, ще видя като го ползвам колко ще ми бъде отразено.

# 613
Аз да се оплача. Взех си един клин за бременни, изк. кожа преди два месеца някъде. Не е носен повече от 5 пъти, аз нося все още ХС, но си взех С, та ми е дори леко свободен, но отзад по ръба почти се е скъсал. Вижда му се края, пръснал си се е целият ръб. Изобщо мога ли да се оплача при такъв случай?

# 614
Направете рекламация. занесете го в магазина и обяснете, че не е качествен.

Общи условия

Активация на акаунт