Пловдив-7

• 31 546
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Супер, близо е до нас!!! Събрала съм една торба омалели дрешки.
Само - кое е това "близкото заведение"?

# 76
  • До хладилника, който обичам
Да кажа тук за който не знае - на площад Централен пред Пощата има базар на мед. Разкош!
Всякакви медени работи.
Взех си голям буркан с акациев мед за 6 лв. Казаха ми хората, че са сигурни, че пак ще ида и са прави - ще ида да си взема още, ужасно е вкусен. Ще видя и другите сергии този път обаче Simple Smile
Мед във восъчна пита, мммм!
Продължава до неделя.

# 77
  • Пловдив
Добо утро на всички Simple Smile
Аз пак имам едно въпросче ...
Моля, кажете къде в Пловдив мога да отида за ФЕТАЛНА МОРФОЛОГИЯ. До сега единствено разбрах, че 3Д ехограф има в Торакс. Обаче чух много лоши отзиви за там - не обръщали особено внимание (а и аз не съм записана там на ЖК).
Не държа да е 3Д ехографа.
Кажете къде в града разполагат с добра техника, за да се доверя на прегледа  Joy

# 78
  • Пловдив
Супер, близо е до нас!!! Събрала съм една торба омалели дрешки.
Само - кое е това "близкото заведение"?
Девилче - близкото заведение е "Брадърс". То вече не работи, но пък има отпред голям навес, където можем да се скрием ако вали Laughing

# 79
Бу,от медения базар и аз се възползвах-взех си мед от магарешки бодил...страхотен е...
benitta,в "Торакс" най-малко от отношението можеш да се притесняваш....но прегледай теемите в здравния-мисля че там вече имаше няколко запитвания за Пловдив и 3Д ..както и за фетална морфология/защото аз не съм правила,но май в ВМИ правят/

# 80
  • Пловдив
kambanska, на мен не ми трябва толкова за самото наименование "фетална морфология", то стана по скоро модерно, отколкото полезно. Просто ми трябва лекар с хубава апаратура, а и да е добър специалист - за втора кнсултация - за да съм спокойна. Не, че не си вярвам на лекаря, просто за сигурност:)

# 81
Ами в такъв случай по-добре иди в София/щом не искаш в "Торакс"/,иначе бих ти препоръчала добър ехографист с добър ехограф,но не е специалист точно по патологиите...Ако искаш пиши ми на ЛС

# 82
  • Plovdiv
Момичета тази събота ще има ли някъде срещичка, че аз в къщи нямам нет, и все не разбрала. Ако има някаква идея кажете, че да се впишем и ние с Анджи

# 83
  • До хладилника, който обичам
Момичета тази събота ще има ли някъде срещичка, че аз в къщи нямам нет, и все не разбрала. Ако има някаква идея кажете, че да се впишем и ние с Анджи
Ми дайте да се видим - в Градската, където обикновено. Дават го разкошно време, само за навън.
Консервите домати направих вече Mr. Green надявам се този път да мога повечко да постоя.

# 84
Здравейте момичета!
Редовно Ви чета, но досега не съм писала тук. Казвам се Мария и от 2г. и половина се числя към пловдивските мами/иначе родом съм от Стара Загора/. Обръщам се към Вас с една молба: от няколко месеца живеем в Кичук Париж- до Камела и записах малкия при една педиатърка до нас. Днес го водих на консултация и направо ме удиви методът й на работа- преглежда на отворена врата, говори уж с теб, но едновременно преглежда и други, всеки влиза и излиза направо цирк ShockedКогато се записахме при нея бях много доволна, че намерих това, което търся-да не е кабинет в Поликлиника, че там има много болни и при предишното Джи-пи все се заразявахме с нещо докато си чакахме реда, хвалиха ни я тази д-р Печилкова-въпросната лекарка, но на мен стила й на работа изобщо не ме устройва, дори и да е добър лекар.
Моля, препоръчайте ми някое Джи-пи в района, от което сте доволни, че живот и здраве догодина ще си имаме още едно малко бебче и често ще ни се налагат срещи с доктор, а е важно Джи-пито да е наблизо.
Благодаря Ви предварително   bouquet

# 85
Здравейте момичета,
здравей Марчела, относно питането ти за добър лекар в Кичука бих ти препоръчала ГП-то на сина ми. Казва се д-р Стоил Стоилов и не работи в поликлиника-както ти предпочиташ.
Това което ми харесва е, че за бебета има отделна стаичка ,която отоплява зимата. Вътре има детски легла като в родилните домове и кантар за теглене на бебета. Там е удобно и за пробни кърмения точно, защото не си в кабинета и може да останеш 20 мин насаме и да накърмиш бебчето си. Аз се възползвах от тази екстра с пробните кърмения до 6 или 7мия месец, за собствено успокоение.
Друго какво да ти кажа.Аз лично засега съм много доволна.
Естествено по вкус и по цвет тавариши нет.
Ти решаваш.
Потърси и други мнения.Успех

# 86
Здравейте момичета  newsm03 . И аз да се похваля вече  newsm47 . Имаме си бебче   newsm32 . Наталия се роди на 13.10. бая ме измъчи ,роди се 3,630 51см. 
Имам едно въпросче.Ние живеем до хотел Санкт Петербург  пепоръчайте ми някой добър педиатър около нас  и ако може ми дайте телефон или адрес. Казаха ми че трябва да си харесам педиатър да му се обадя и да дойде на посещение да я прегледа и да я запише. Много не съм на ясно как стоят нещата  newsm78 т.к аз родих в Торакс и смятам там да я вода на лекар но ми казаха че трябвало да има и лекар към здравната каса та сега се чудя кой да е.

# 87
  • Пловдив
Мимка, аз живея до Джоаната и децата ми са при д-р Мечкарова - нейния кабинет е   до нас  - в един блок на първия етаж. На мен също ми харесва това, че не е в поликлиника, а си имат кабинет с мъжа си двамата и няма чак толкова много болни. Аз лично съм доволна от нея, има хора, които не са, но аз нямам оплаквания,  дори съм доволна от това, че никога не ми е отказала талон за преглед и не се напъва сама да си поставя диагнози, за да си ги спести. В момента не съм в Пловдив, утре се връщам и ако искаш ще ти дам телефон.
Момичета и на среща няма да мога да дойда тази седмица, другата може би ще съм на линия, ако съм в движение, защото ми се очертава да ми махат отново   нокътя на крака и не знам колко време ще съм   инвалид  Sad

# 88
Здравейте мамчета!

Ако може и мен да ме включите в списъка. Аз съм в Кичука, ул.Кичево. Моето съкровище се роди на 01.09.2006. и сега си търсим компания за разходки. Ще се радвам да се запозная и с други мами в района и не само тук.
Относно питането за педиатър - Аз записах Тони при д-р Илиева , кабинета и е в транспортна болница. Много е разбрана и обяснява подробно. Има си отделен кабинет за детската консултация, която провежда съвместно с д-р Мендева от 2-ра градска болница.

# 89
Марчела, виждам, че Мария е написала за доктор Стоилов.
Да, той е ОК и аз го харесвам, но лично не мога да му изтърпявам нравоучителните речи как трябва да се маха памперса от седмия, осмия месец и тн т
Но докторът си е ОК
Аз съм при Николова, точно до него. Много съм доволна от нея и срещам съдействие при нужда от мнения на специалист, винаги ми дава направления, обажда се ако трябва, въобще много ми съдейства. Иначе базата нейната и на Стоилов е една и съща.
За захранването не можахме да се разберем с нея, но едва ли с някой в Кичук Париж щях да се разбера.
Ако искаш отиди виж ги и двамата и си прецени.

Общи условия

Активация на акаунт