💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 652
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Лично аз полагам усилия да уважавам чуждото мнение, което на моменти е доста трудно. Simple Smile Не се оплаквам, старая се, правете го и Вие. Ако дадено мнение не Ви допада или противоречи на мирогледа Ви, го подминете - просто е!

# 601
Скрит текст:
Понеже досега не бях чела правилата, а дискусията ме заинтригува, не се меся в нея, намерих това при правилата:

"Ние от BG-Mamma подкрепяме тон на общуване, който е уважителен и приятелски; толерантен към различията и другата гледна точка; строг, когато това е необходимо, но не осъдителен."

Вече как се интерпретира гореизложеното е друг въпрос. Grinning

Заради името на предаването се замислих от видяното досега коя двойка ми е най-един за друг и учудващо за мен реших, че това са Тина и Станимир. Дълга връзка, в която все още има любов и привличане, сходно интелектуално ниво, приемат се такива, каквито са, без да се опитват да се контролират и променят. Другите ми фаворити са Дени и Дани, но те са сравнително отскоро заедно. А следващите са Поли и Мишо, много еднакво ме дразнят.

Милена и докторът категорично не ги виждам заедно в дългосрочен план. Колкото и тя да се опитва да младее, угажда и нагажда, той ми се струва егоцентричен и лесно би ѝ бил шута. Бебо и дедо няма как да ги възприема като двойка, съжалявам, а като тръгнат да се целуват, ми става гадно. Тяна и Иво са ми драма и мъка, искам да плача, че той така ѝ е изневерил, но нямам маркови розови кърпички. Другата господарка Яница много грубо третира на моменти Момчил. За него може да е ок, на мен ми е странно. Връзката между Лейля и Иван също ми изглежда нестабилна, както самата Лейля. А Здравка и Мирослав са ми прекалено различни и неравностойни.

# 602
Щях да пиша наскоро, но забравих покрай други повдигнати теми... , че чакам анкета - В коя двойка според вас в най - голяма степен партньорите са един за друг?

# 603
Интересен ти е анализът, въпреки, че не бих се наела да кажа кой с кого е един за друг и кой не. Поне в живота около мен съм видяла какво ли не вече - супер стабилни и обичащи се семейства, които се разделят, както и такива, висящи на косъм, които цял живот са заедно. Включително и за себе си - не съм си представяла нещо повече от флирт с мъжа, с който съм цял живот. Пък и това е една игра. Това, което не одобрявам в темата е непрекъснатото насъскване за раздяла между Момчил и Яница

# 604
# 605
Момчил и Яница се губят на снимката.

# 606
Нови видеа от фейсбук-страницата на предаването, загрявка за следващия епизод
https://www.facebook.com/edinzadrugTVshow/videos/307143354152254
https://www.facebook.com/edinzadrugTVshow/videos/479567076417422

# 607
Кой са зад шуменлии?Не успявам да ги позная,а при увеличаване се размазва снимката.

# 608
Кой са зад шуменлии?Не успявам да ги позная,а при увеличаване се размазва снимката.
Здравчето?

# 609
Май не.Много са нахилени нещо,а и мъжа не прилича май на Миро.

# 610
  • До морето
Здровка и Миро са отзад.

А от останалите Полина и Мохамед и Яница и Момчил липсват.

# 611
Е и "любимото" ми Тинче го няма.

# 612
  • Испания

Здравка и Мирослав

Всички са:

Иван, Николай, Тяна, Здравка и Мирослав, Д 2

Лейля, Деница, Иво, Валентин и Зорница

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 22:37 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 613
  • Далечният изток
И докторът и Милена липсват. Както и Стефания и Анжело.

# 614
И първата заминала си двойка ги няма, вече им забравих имената.

Общи условия

Активация на акаунт