Отговори
# 195
# 196
Добро утро , момичета Flowers HibiscusХанде е прекрасна! Не е ли ангел ? Innocent

Прогнозен вариант

Чувствам се ужасно след отказа на Еда. И то в присъствието на майка ми, приятели, колеги,познати. Как е възможно ? Та тя ми каза,че ме обича. Проблемът с "брака" с Дениз се разреши, всичко изглеждаше наред. А сега , защо стана така ? Нищо не разбирам....
-Мамо, моля те остави ме на мира. Имам нужда да остана сам...
- Серкан, сине това е недоразумение...Еда не може да постъпи така. Тя толкова те обича...
- Да, но ти сама видя всичко. Ще полудея, не я разбирам ....Защо ?
Майка ми ме  прегръща и казва:
- Серкан, успокой се . Трябва да има обяснение. Ще говоря с Айфер и Еда да разбера нещо. Но и леля и беше много изненадана.
-Мамо ,ще отида в планинската вила . Имам нужда да помисля, да си събера мислите...
Паля колата , стигам във вилата. Влизам вътре и си правя кафе. Но не ме свърта на едно място. Толкова спомени нахлуват в главата ми...Еда, как я прегръщам ,целувам, как ме гледа тя,как ми се усмихва...Ох,не издържам да стоя тук сам и да мисля за нея. Ще се върна обратно.
Да, ще мина покрай къщата на Еда. Може да се обадя на  Айфер, да видя Мело ... Спирам до къщата. Я,някой идва. Това е Мело...Имам късмет.
- Мело, какво става ? Защо постъпи така Еда с мен ?
-Ох, зетко.  Не знам...
-Моля те, Мело . Кажи ми знаеш ли нещо?
- Не , не зетко. Нищо не знам. Поговори с Еда нека тя ти обясни.
- Как да поговоря ? Звънях и толкова пъти. Телефонът и е изключен...Къде е тя , знаеш ли ?
- Не  знам. Сега се прибирам.
- Мело, ако разбереш къде е,моля те звънни ми .
- Добре, ще се опитам да разбера.
Прибирам се в къщата си. Влизам и сякаш имам чувството, че Еда е навсякъде с мен. Звъня на Енгин да дойде да пийнем , че ще се побъркам сам. Пихме до късно и май доста се понапих.  Събудих се на дивана. Енгин си е тръгнал. Вземам душ и отивам в офиса.
На работата ме посреща Лейля.  Питам я пристигна ли Еда , но тя отговори ,че я няма.Нещо си шушукат с Ердем и се смеят. Ох, не го понасям тоя идиот, защо е още тук ...
Звъня на Селин. Питам я извини ли се на Еда, но тя каза ,че не е и няма намерение да го прави.А сега била заета , имала работа.
Ставам и влизам в общото помещение. Всички ме гледат странно и сякаш се подсмихват.... Дали не си въобразявам ? Или се държат така заради отказа на Еда. Станах за смях...
Пристигат Мело и Джерен. Питам ги къде е Еда. Казаха ми  ,че ще дойде след малко.
Опитвам се да се съсредоточа в работата си. Чертежи, проекти, има толкова неща за вършене. Главата ми ще ми се пръсне..Не, трябва да си свърша работата.Обажда се г-н Атеш във връзка с новия проект и пита дали Ферит е готов,отговарям,че ще проверя. Отивам при Ферит и разговаряме за проекта,направил е необходимото. Той се чуди нещо и ми подава един плик,като ми казва,че отдавна искал да ми даде това. Отварям го и какво да видя ? Снимки- Селин и Дениз се целуват...Не разбирам, как може ,нали Селин се кълнеше,че ме обича много. А сега това ,какво е това ?  
Тръгвам към кабинета си и преминавам през общото помещение. Какво правят тези хора , не работят .... Не,това не е престижен офис за архитектура, това е безобразие... Идиотът Ердем ми се усмихва , приближава и пита :
--Момче или момиче искате?
Какво момче,какво момиче.... Глупак...
-Ердем, ти работа нямаш ли ? Или само с безсмислици се занимаваш?
И тръгвам към кабинета ми. Там ме чака майка ми. Изглежда много развълнувана.
-Серкан, как можа да се случи това ?
- Какво да се случи ? Да ми откаже Еда ли?
- Не , не това .
- А какво ?
- Ами  това ,че ще ставаш баща. Аз го научих преди малко.
- Как баща ? Еда ли е бременна ?
- Ох, Серкан. Не е Еда. Ако тя беше бременна нямаше да откаже да се ожените.
- Не разбирам...
- Е, как не разбираш. Всички в офиса вече знаят.
- Какво знаят мамо ?
- Ами ,че ще ставаш баща .
-Баща,баща...сигурно някой ден....
- А, не след няколко месеца ...
- И как така ? Какво каза ?
-Ами това казвам,че ще ставаш баща. Селин е бременна.
- Минутка,чакай малко. Правилно ли съм разбрал? Селин чака дете и се предполага,че аз съм бащата ли ?
Влиза Мело с папка документи.
-Мело , ти знаеш ли нещо за бременност на Селин ?
-Ахъ....
- Това ли е нещото ,което не искаше да ми кажеш вчера ?
- Ами ,виж зетко аз мисля,че трябва да поговориш насаме с Еда...
- Еда и тя знае така ли ? Затова ли ми отказа ?
- Да , затова.
- Не може да бъде...Не разбирам...Как всички решихте,че аз съм бащата ? Мен няма ли кой да ме попита ? Преди малко гледам снимки с целувка между Селин и Дениз, сега ми казвате ,че аз ще ставам баща ?
Влиза Айфер. Тя е разстроена и пита:
- Серкан , ти нали обичаш Еда? Как можа да причиниш такова нещо на Еда ?
- Какво съм направил на Еда?
- Как какво ? Тя беше много тъжна , беше с Мело и си говориха...Аз случайно чух и разбрах...
- И защо е разстроена  Еда ?  Аз и предлагам да се оженим - тя ми отказа...
- Серкан ,не разбираш ли ,че Селин е бременна и ще ставаш баща. А ти още питаш защо е съсипана Еда ?
- Вижте, мисля ,че разбирам. Но вие не ме разбирате. Невъзможно е аз да съм баща на това дете..Няма как..
- Виж,зетко. Докторът се обади по телефона в офиса на Селин и аз вдигнах. Той лично ми съобщи. А Еда отиде и поговори със Селин,която и показа изследванията и е помолила  да не ти съобщава . Приятелката ми много се разстрои....
- Не може да бъде, това е някаква шега... Някой знае ли къде е Селин сега ?
- Сине, аз ходих до Селин и звънях , но нея я нямаше.
- Зетко, тя е казала на Еда ,че си е взела билет и заминава да отгледа детето ви в чужбина.
- Слушайте, вие всички сте се побъркали. Казвам ви не може детето да е мое, невъзможно е ... И ако е бременна -не разбирам кой е бащата ?
- Ама , зетко ние си помислихме,че ти си бащата.
- Е, как ще съм аз бащата , като не знам как може да стане това, и таз добра ...Има някакво недоразумение тука...Отивам да търся Селин и да изясня това...
Влиза Джерен и носи документ.Селин ми е върнала акциите и се е обадила ,че заминава, полета е  следобед.
Тръгвам веднага към летището. Знъня на Еда да дойде и тя там.  Пристигам навреме и търся Селин. Намирам я.
- Селин ,заминаваш ли ?
- Да, Серкан. Върнах ти акциите.
- Защо ми причиняваш всичко това ? Та ние израснахме заедно,баща ти и моя баща основаха холдинга,семействата ни са близки...
- Виж, Серкан. Знаеш ,че те обичам и исках да се оженим с теб. Но ти предпочете Еда...
- Казвал съм ти го и пак ще го кажа - обичам Еда. С теб сме израснали, привързани сме , опитахме и не се получи вече 2 пъти. Защо излъга Еда ,като твърдиш че си бременна и се предполага,че аз съм бащата на детето ти ? И двамата знаем,че между нас не се получи и интимност не е имало дълго време ...
- Серкан, аз казах че съм бременна , но не съм казала,че ти си бащата на детето. Даже помолих Еда да не ти казва.
- Да, но Еда е останала с такова впечатление.
- Е, това си е нейн проблем.Вие не сте ли заедно вече ,не и ли предложи брак ?
- Да,предложих и , но Еда ми отказа,заради това.
- Съжалявам.
-Не,Селин. Ти не съжаляваш по-скоро си доволна от получилото се недоразумение, защото искаше да ни разделиш с Еда !
- Да,така е. Не можех да те загубя и да ви виждам щастливи с Еда. Не мога да го понеса и заминавам.
- Селин , постъпи много  грозно. Не осъзнаваш как нарани Еда и мен.
- А ти осъзнаваш ли аз колко съм наранена и колко ме боли. Никога не ме погледна така както гледаш Еда, никога не ме пожела с такава  страст ,въпреки че толкова се старах.
- Много съм ти благодарен за помощта в Словения за това колко се грижи за мен. Но по-късно ,когато си възстанових паметта разбрах,че ти искаше да ме измамиш и заблудиш ,да откраднеш живота ми.....
Еда пристига и ме целува нежно ,а аз я хващам за ръка. Тичайки,с голям куфар идва и Дениз.
- Здравейте! Имаше голямо задръстване и  едва  пристигнах.
Дениз прегръща Селин и я пита дали е добре. Тя го поглежда,усмихва се и казва :
- Да, добре сме и двамата. Трябва да побързаме за полета. Сбогом Серкан и Еда !
- Ех, ама и вие...така ме изненадахте. Сбогом  ! - почесвам се аз по тила.
Прегръщам здраво моето момиче и я притискам силно към себе си. Тръгваме заедно в една посока,с една цел, с една мечта - да бъдем най-после щастливи!  

Това е от мен,момичета . Надявам се да ви хареса ! Щастлив  ден ! Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 10:05 от akvamarin007

# 197
Ели, това за коня У Босфора не само за конкретната ситуация, за сценария като цяло напоследък. Чуждо изказване е, даже забравих във връзка с какво - изкефи ме и реших да го включа Stuck Out Tongue Winking Eye
[/quote]
Марги, знам. Ама аз на сценаристите коня отдавна го пуснах в открития океан. Joy

# 198

Страхотно си го измислила akvamarin007! Супер е!
И аз като Есенна магия не искам Серкан да е имал нещо общо със Селин. Не я понасям тази интригантка. Дано още в събота се разбере кой е бащата. Дано да не е Серкан.
Лек ден момичета!

# 199
Добро утро ! Sparkling Heart Flowers Tulip

Някаква изненада ще има от агенцията на Ханде ?

https://www.instagram.com/stories/idiletisim/2535597420974996955/

# 200
Flowers Hibiscus

Добро утро мили Момичета,
                                  Вчера не можах да участвам в дискусията ви , за мен беше много дълъг и уморителен
                                  ден, бяхте в предната тема, но изведнъж такава газ сте дали, че нямате настигане. Снощи
                                  късно тръгнах да ви чета и накрая на темата разбрах, че сте бързи като ракети, че сте изписа-
                                  ли де що можете, че чак и сте преместили къщичката. Много ви се радвам, защото вие сте
                                  един светъл лъч в тези времена. Седях по нощите да ви изчета, напълнихте ми душата за
                                  кой ли път, благодаря ви.Joy
                                  Успях в неделя вечер да изгледам последния епизод на руски, ами какво да кажа, но
                                 повече ми хареса от онлайна. Имам много забележки, но да не ви товаря сега с това.
                                  Отново благодарности за преводите на Алекс и Али, безценни сте момичета.Flowers Hibiscus
                                  Благодаря на Марги за новата къщичка и за помощта на Бро/дали мога да те наричам
                                  така/:hibiscus:
                                  Сега за фрага, мисля, че не е това което изглежда. Еда влиза в действие, защото тя много
                                  добре знае с кого си има работа. Вие добре знаете, че фраговете са подвеждащи.Гласувах с
                                  НЕ, защото за да се ядосам на Серкан ми трябват доказателства. Ще поживеем и ще видим.
                                  Селин лъже в 2 посоки: 1 Или не е бременна , 2.Или е бременна от друг. Вижте и физионо-
                                  мията говорейки с козльо. Последните реплики на Серкан , че Селин е бременна, за мен
                                  гласът на Серкан е ядосан, защото се страхува накъде ще завият отношенията му с Еда от
                                  една страна, а от друга представете си как се чувства след като след инцидента той имаше
                                  доверие само на Селин. Както и да се държеше с Кокошката никой мъж не би приел това,
                                  засегнато му е егото, а Серкан има его в изобилие, доверието му към нея, все  пак той я поз-
                                  нава от години и не е очаквал от нея подобна постъпка, докато той я направи своя годеница,
                                  ужким щеше да се жени за нея, а тя да забременее от друг. Залагам на такава сюжетна ли-
                                  ния. Крайно време е да поизбелят малко образа на Серкан, както споделих преди време , че
                                  СЦ го окепазиха. Къде остана умния, смелия, честния, стратега Серкан, който ние толкова
                                  обикнахме. който влезе в схемите на Кокоша, направи я последна инстанция, слушаше й
                                  лъжите и й вярваше. Според мен ще насочат сценария в тази посока. Не вярвам в това, че
                                  Серкан е мачкал чаршафите със Селин, или така ми се иска , не знам. Аз съм много позити-
                                  вен човек по природа и винаги оставям лошото за накрая. Ето сега вече Серкан трябва да
                                  полудее и измете офиса с Кокоша,а той какво прави, моли я да остане, оставя й 5% акции,
                                  само да се извинява на Еда. Засега за мен Серкан е пълен задник, дано след случая да се
                                  осефери.
                                  Защо мислите, че Селин не би могла да излъже дори да не е спала със Серкан, тя играе
                                   ва банк.Напълно е възможно да се опита да ги раздели преди още да са се изяснили.
                                   Ако имаше такова нещо щеше да съобщи на всички възможни журналисти, щеше да
                                   вдигне шум до бога, щеше с тази бременност да притиска Серкан и т.н. Не, не това е
                                   лъжа и манипулация, да се обади д-р в кабинета й, някой да чуе, да каже на Еда и понеже
                                   Еда е много гордо момиче да напусне Серкан без обяснения.
                                   Според мен Ферит ще извади снимките и тогава ще се разбере.Hug
                                   Аквамарина, страхотен сценарии, поздравления, нас много ни устройва, пък и другите фе-
                                   нове. Пиши момиче, можеш го.
                                   Желая ви един успешен, но мразовит пролетен ден.Heart

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 11:13 от Tanita53

# 201
https://twitter.com/i/status/1374283844669542400 - видео нещо обсъждат Ханде, Мурат1, Мурат 2 и Керем

# 202
Ново:

И хубавото ни Бамби Wink

# 203
Здравейте!
Нямам никакво време, но все пак да се отразя в темата.
Фрагмана въобще не ме впечатли, каквото токава,бебек вар, бебек ойк, ами аман от мен.
Относно Ханде и Керем, нека клюкарите да си чешат езиците и да си запълват с безмислици ефирното време, като има кой да им вярва и слуша.

това Керем ли е?

# 204
  • Пришълец
Леле, гледам в анкетата колко много дами вярват, че Серкан е останал верен на Еда, браво! Sweat Smile Ще вземете да излезете прави Stuck Out Tongue Winking Eye
От това, което видяхме във фрагмана струва ми се, че прогнозния вариант на Аквамарин звучи правдоподобно - Серкан и представа си няма защо го е зарязала Еда, всички знаят, че ще става баща, само той не.... И понеже Селин все се измъква безнаказано, сега няма да е по-различно, ще забегнат с Дениз. А Серкан вместо ядосан ще ѝ е благодарен и ще ѝ пожелае щастие.... Може да не са точили кори за баница, но няма да ѝ свие и сармите на изпроводяк Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 205
Това, което разбрах от публикуваното от Кукличка е:

Естествено, че това е моя екранен турски, не знам но се коментира "Новата любов на Ханде и Керем
                  и дали все още Мурат Далкълъч е приятел на Ханде. Разбира се не претендирам за голяма достовер-
                  ност, но Али и Алекс ще кажат.

# 206
в интернет се върти и още един линк - https://www.youtube.com/watch?v=v1cL-V0mooc - ŞOK! Arkadaşımın aşkısın kervanına Hande Erçel de katıldı! / Magazin Turu - от любимото предаване на Ханде и Керем Satisfied май някъде към 11-тата минута става дума за Керем и Ханде. Пак са ги обсъждали Rolling Eyes

Това, което разбрах от публикуваното от Кукличка е:

Естествено, че това е моя екранен турски, не знам но се коментира "Новата любов на Ханде и Керем
                  и дали все още Мурат Далкълъч е приятел на Ханде. Разбира се не претендирам за голяма достовер-
                  ност, но Али и Алекс ще кажат.

# 207
Здравейте, момичета! Имайте прекрасен ден, изпълнен с добро настроение! Hug

Да се допълня от снощи за интервюто на Ханде, излиза утре в 22 часа турско време в канала на предаването в ютуб.
Повечето предавания са над 1 час, което са си много интересни разговори и въпроси. Grinning

# 208
Поредните безмислици от страна на медиите. Дано утре поне, като качат интервюто, разберем кое как е, защото въпреки годеницата на въпросния Мурат 2, някои ,,журналисти" продължават да го свързват с Ханде. Да ги оставят вече намира, истината можем да разберем само от тях. Тези същите ,,журналисти" е редно, щом Керем и Ханде мълчат по въпроса, да уважат това им желание, без да им влизат постоянно в личното пространство.
Колкото до Селин: евентуално бременна, без брак и с двама възможни бащи на въпросното бебе. Турското СЕМ сигурно в момента се гърчи в ъгъла Joy

# 209
  • София
Купонът е пълен. Такъв майтап не бях виждала. Доказателството, че Ханде имала връзка с Мурат-2 е било това, че двамата Мурат- 1 и  Мурат-2 пътували заедно в един самолет и си конушвали сладко, сладко.
Това, че летят в един самолет, какво доказателство е. Точно обратното. Съвсем ясно показва, кой стои зад всичо това.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 13:07 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт