Отговори
# 225
  • София
Ибрахим хо дледва, но  Мурат - не.

Лично последвах Мурат, за да видя следва ли водещият, та ми излиза, че го следва. Satisfied
Докога е друг въпрос.

Edit : Ясно, Мурат го играе сърдитко. Satisfied
Ту го следва, ту не го следва, после се опомня, че е смешен и отново го следва.
Жалко човече. Чудно ми е, какво му е харесвала Ханде на този   

# 226
Играе го инфантилно. Joy

# 227
Това държание на Мурат е по-зле и от женската злоба. Ако има клуб на зарязаните жени, то той ще е събрал всичката им злоба, даже х2.
Някак щях да го разбера, ако беше жена, но той е мъж и се държи като такава. Ама така е, птичката каца един път на рамото.  Нашата кацна два пъти на неговото, но като си такъв пу..., няма как да очаква съжаление.
Абсолютно! Бие жените по всички показатели.
Ханде и Керем не само, че имат проблеми в сериала с едни обсебващи хора, като Селин и Дениз, но и в реала не ги оставят на мира.  Този смешник така ли мисли, че може евентуално да си върне изгората?  С интриги, клеветене, окалване и злоба. Думи нямам...   

Този Мурат Д. е вероятно прототип на Селин, героинята на Биге! Всички хрумки на нашите сценаристи са вдъхновени от неговото: Щом аз не съм щастлив и тя няма да е щастлива! Нека й!

# 228
Бърз въпрос от кой епизод е ?
Знам, че знаете.

Утре 20 ги е заковала. Smile

Бразилките са напред, ние кога ? Smile

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 13:04 от midnight__sun

# 229
  • Кърджали

# 230
Ей, много бих искала и ние да се организираме и да им изпратим нещо, ама как да стане...

# 231
Още днес сигурно ще ги закове 20 милиона Ханде Grinning
Много хубава изненада за тях ще е и радост за нас като видим такава снимка, ако се организира такова изпращане на нещо.

# 232
Казах по-горе "инфантилно", но ... се замислих как се възприема такова поведение в комшийско. Ханде напуснала "нашето момче" и е евентуално с "оня полуамериканец". Направо национално предателство. Joy Плюс пагубно влияние върху "свещения брак" и "моралния разпад" на изконните "семейни ценности" на "Почукай на вратата ми" (егати заглавието!) - това си е опит да унищожиш имиджа на човек с публична професия.
Интересно как се е представила Ханде в интервюто си.

# 233
  • София
Знам, че знаете.

Привет, момичета! Flowers Hibiscus

Бърз въпрос от кой епизод е ? Знам, че знаете. - не схващам напълно дали въпросът е поставен сериозно или като шега, но аз съм тук с отговора! Това е кадър от един от любимите ми епизоди, епизод 4! С много красиви сцени, с много динамика, прекрасни диалози, чудесна музика като фон и влюбени, но все още непризнали пред себе си и партньора чувства Еда и Серкан!

# 234
  • Пришълец
Знам, че знаете.

Слънце, от 4-ти нали Stuck Out Tongue Winking Eye

П.П. nrgmama, ние да си кажем, пък и дори въпроса да е поставен на шега Smile

# 235
Ханде направи 19,992,147 Flushed Определено още днес ще станат 20 милиона. Заслужава го нашето Бамби Heart

# 236
  • Плевен / София
Е, този Далкълъч е абсолютната drama queen Joy Как трие човека, като още не е излъчено интервюто, съответно изобщо не е ясно какво и как е казала Ханде Kissing Face Обаче продължава да следва Гамзе и Джанер Satisfied
Това е за да може да слухти около Ханде...Такива мъже са божия напаст....

# 237
  • София
Знам, че знаете.

Слънце, от 4-ти нали Stuck Out Tongue Winking Eye

П.П. nrgmama, ние да си кажем, пък и дори въпроса да е поставен на шега Smile

Така де, може пък някой да ни оцени! Sunglasses Grinning Blush

# 238
  • Плевен / София
"Колкото и да ме огорчават критиците, няма да ме сломят. Колкото и да ме хвалят, няма да им повярвам. По-страшно е да те премълчават." Татяна Лолова
Отиде си една велика актриса...
И в този ред на мисли колкото и грозно да постъпват в момента с Ханде...Важното е, че я коментират и е на гребена на вълната в момента...А всеки прочел "новините" може сам да прецени дали да им вярва....
Аз ще и пожелая само да намери правилният човек за себе си....

винаги ни помнете по този начин

# 239
Hande Erçel BÜRSIN? - нарочно ли е пропуснато името Керем - за да се спести място? Който качва сторита да каже има ли лимит на знаците или е нарочно пропуснато - аз не разбирам турски - само за Ханде ли е коментара или за Ханде и Керем.
Народът полудя - женени били Flushed
А може да е нарочно от списанието , което е публикувало - провокация?

Общи условия

Активация на акаунт