В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 063
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,
с бебчо сме добре, нямам никакви болки вече, всичко е нормално.
Док ми каза,че след последната система за деня ще ме пусне да си спя вкъщи Blush и утре сутринта да бъда пак на линия в 7:00.

# 616
  • София
Момичета, здравейте!
И аз имам въпрос за микробиологията. Макар че се съмнявам, някой да е запознат, все пак ще питам.

Излезе ми микробиологията. Имам жълто течение и много държах да се изследвам. Резултатите - влагалището било чисто, но съм имала завишени левкоцити. Лекарката каза, че е от хормоните - да не се тревожа.

Същевременно чета (а не трябва, знам Wink), че завишените левкоцити са индикация за възпаление. При вас случвало ли се е - да няма изолирани бактерии, а завишени левкоцити.

Ако да - как са процедирали вашите АГ-Та?

Хубав следобед момичета и здрави бебчета на всички Simple Smile)

Здрасти.

Честно казано от години ми се случва да излизат завишени левкоцити, без да съм бременна. Сменила съм 5 гинеколози, преди да намеря моята сегашна. Предишните не се трогваха много от левкоцитите и твърдяха, че това е заради раничката, която имам. И че трябва просто да следим нея. Даже я горих 2017та, за да разкарам това течение най-сетне. Ами раничката се върна в рамките на година и половина след горенето, а заедно и с нея и течението.
Факт, от тогава поне не ми излизат левкоцити, но пък течение си има, нищо че микробиологиите ми са чисти.
Поне по време на бременност, мисля че може би е нормално.

Ако искаш, за лично успокоение, се консултирай и с друг гинеколог. Ще ми е интересно да споделиш после какво е казал. Може аз да съм карък и да съм попадала на не много добри лекари.

# 617
Благодаря ти! Simple Smile Да, по-скоро ще се консултирам отново.

Сега намерих и други материали по темата, които съвпадат с написаното от Hariomche преди време - че такова течение се появява заряди формирането на “тапата”. Описани са и повишените нива на левкоцитите.

Не знам за вас, но аз съм голям филмар - вглеждам се в най-малкия симптом.

Момичета, здравейте!
И аз имам въпрос за микробиологията. Макар че се съмнявам, някой да е запознат, все пак ще питам.

Излезе ми микробиологията. Имам жълто течение и много държах да се изследвам. Резултатите - влагалището било чисто, но съм имала завишени левкоцити. Лекарката каза, че е от хормоните - да не се тревожа.

Същевременно чета (а не трябва, знам Wink), че завишените левкоцити са индикация за възпаление. При вас случвало ли се е - да няма изолирани бактерии, а завишени левкоцити.

Здрасти.

Честно казано от години ми се случва да излизат завишени левкоцити, без да съм бременна. Сменила съм 5 гинеколози, преди да намеря моята сегашна. Предишните не се трогваха много от левкоцитите и твърдяха, че това е заради раничката, която имам. И че трябва просто да следим нея. Даже я горих 2017та, за да разкарам това течение най-сетне. Ами раничката се върна в рамките на година и половина след горенето, а заедно и с нея и течението.
Факт, от тогава поне не ми излизат левкоцити, но пък течение си има, нищо че микробиологиите ми са чисти.
Поне по време на бременност, мисля че може би е нормално.

Ако искаш, за лично успокоение, се консултирай и с друг гинеколог. Ще ми е интересно да споделиш после какво е казал. Може аз да съм карък и да съм попадала на не много добри лекари.

# 618
Здравейте, момичета. Аз ви оставям, тъй като реших да изтрия акаунта си. Минах през достатъчно неприятна комуникация с random потребители и се сблъсках с неписани правила и модериране на база препоръки и гадаене.

Пожелавам на всички лека и успешна бременност и страхотно лято Simple Smile благодаря ви за споделената информация тук - наистина ми беше страшно полезна в определени моменти, накара ме да осъзная колко много не знам и колко имам да наваксвам. И ме мотивира да се интересувам повече по някои теми, да чета и да се "образовам".
Последната от които - кога и как да избера детска количка сред този океан от марки и модели. Като резултат - днес запазих идеалната (за мен) количка! Тази статия ми помогна доста, препоръчвам я за хора, които идея си нямат от колички.

Хубав и усмихнат ден и кой знае - може да се засечем с някои от вас през октомври Grinning

# 619
И при мен е същото положение, появи ми се към 9 г. с., сега съм 12 г. с., АГ каза че ще изчезне след време, дано да е така.
Момичета, здравейте!

# 620
Момичета преди да изчета какво сте писали днес, бих искала да попитам някоя от вас дали има сърцебиене и как се успокоява, че нещо напоследък все съм с пулс над 100, в момента е 120 и леко съм притеснена ?

# 621
  • София
У моя пулс е доста учестен

# 622
Аз също съм с ускорен пулс, засега не пия нищо.Аг каза поне до 5ти месец да не пия . Момичета как сте с коремчетата? Аз съм 13г.с +4дни и вече съм така🙈

# 623
  • София/Севлиево
Ето го моето коремче в 11 г.с,бебо отговаря на 12-та.

# 624
За.сърцебиенето магнезий повече , а за коремчето и моето вече бая личи 😁

# 625
И аз съм със сърцебиене, не съм го споменавала на АГ.
Ето го и моето коремче отпреди 3 дни.

# 626
Моето не е пораснало, но съдя по дънките, с висока талия са и не ме стятат, ноо аз както казах по-рано почвам от доста кг и си имам корем. Интересно ми е да видя кога ще проличи, защото още не сме казали на никой. Тази седмица дето идва мислим да кажем на родителите и много се вълнувам. Има ли още някоя мама дето още не е споделила? Как реагираха роднините ви?

# 627
Емазче, като теб съм и аз, в 13+1 и с 8 кила отгоре вече🤐

# 628
  • Bарна, морето, сините вълни

Бая тумбак имам аз. Grinning 13+5г.с.

# 629
Shine on , аз не смятам че заради един човек трябва да напускаш групата.

Хора прави ми впечатление че във фейса е много слаба работата. Помня с баткото там се скъсвахме да пишем и беше супер лесно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт