Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 25 898
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Кърджали
[ После ще преведа и сцената където се научава за бременността нанСелин. Малко развалих последователността

Скрит текст:
Лейля: Г-н Серкан, тези документи..
Серкан:Не, Лейля, не сега!
Серкан :Вдигни този телефон! Вдигни този телефон! Вдигни, вдигни, вдигни, вдигни.. Вдигни, вдигни, вдигни.... Вдигни, вдигни, вдигни...
Енгин :Аааа, Серкан...
Серкан:Кажи, Енгин!Какво?
Енгин: Какво става, братле? Какви са тези нерви? Отвън Лейля не смее да влезе, трепери от страх... Какво става?
Пъръл : Добре ли си?
Серкан:Не съм. Опитваш се да се обадя на Еда, не мога да се свържа, не знам къде е, затова не съм добре. Ясно ли е?
Енгин:Разбрахме, че не си добре. И защо не можеш да се свържеш с Еда? Скарахте ли се? Какво стана?
Серкан :Какво стана ли?
Енгин:Какво толкова може да се е случило?
Серкан :Бременна е. Бременна.
Енгин :Еда?
Серкан :Не! Селин е бременна. И Еда е научила и снощи минго каза пред всички и ме напусна.
Енгин :Братле, добре, добре. Първо да се успокоим. Да се успокоим ли? Какво правиш?
Серкан : Ще звънна. Ще звънна! Ще звънна!
Енгин : На кого звъниш?
Серкан :Как така на кого на звъня! На Еда!
Наистина, наистина...
Енгин :Това остава в мен за по-сигурно
Пъръл :Наистина трябва да се успокоим. Всички сме объркани, затова става така. Имаме нужда от време .
Серкан :Не искам време. Аз... Вижте.. Еда ме напусна, ясно ли е!Не искам да се разделяме, не искам това да се случва !
Енгин :Братле! Аз нещо не мога да разбера. Еда защо го знае това? Не си ли ти бащата, не трябваше ли първо на теб да дойде да каже?
Серкан: Не знам. Не знам. Не знам. Наистина не знам. Не мога да стоя тук. Тръгвам. Ще намеря Еда. Тръгвам.
Енгин :Първо трябва да дойдеш и да кажеш на бащата "бременна съм" Мила... Ела, ела..
Пъръл :Не добре съм
Енгин :Добре, седни, седни..

# 601
  • Пришълец
Тя тази сцена е толкова красива и емоционално наситена, Бърборанке. И като шапка, и гифчета под и над текста няма да е лошо да има от нея на заглавната страница. Нарежда се сред любимите ми моменти Heart

Честит рожден ден, Мики! Да си здрава, щастлива, обичана и все така слънчева!

# 602
Честит рожден ден, Мики да си здрава, щастлива, обичана

# 603
Докато съм в почивка ви нося част от тази сцена отново, защото на всички ни ни харесва 💙

# 604
Пъръл и Енгин снимат в болницата

# 605
  • София
Колкото повече пъти гледам сцените със Селин и разговора й със Серкан, толкова повече се убеждавам, че нищо не се е случило между тях. Селин се възползва от това, че Серкан не помни първите дни след катастрофата, за да развива теории за близост между тях. Но нормално ли е човек след толкова тежка травма, да мисли за с*кс, че и да го практикува в това си състояние, питам аз?! На Селин тази бременност добре й дойде. Съмнявам се да е била планирана. Но е поредната щастлива случайност, добре дошла за нея, с която отново да се настани трайно между Серкан и Еда. Надявам се скоро игричките й да излязат наяве, защото търпението ми към тази героиня е на изчерпване. Rage

# 606
Споделям още веднъж едно от гифчетата на Магия, обожавам тази сцена и предлагам това да бъде шапката на новата ни тема. Какво ще кажете по въпроса?

Още повече, че поставяйки чашата Серкан я завъртя специално, че да се вижда надписа "Любов"

Да, тук чашата я бяха избрали, но щеше да е още по-хубаво, ако й беше дал променящата се чаша Stuck Out Tongue Winking Eye само отбелязвам , забелязах го още в епизода. Кога Серкан Болат ще си купи чаша love...Joy
Благодаря за пожеланията , да ви се връщат двойно Kissing Heart

# 607
Mikipoli, да си жива, здрава и много обичана! Нека всеки ден да ти е така слънчев като днешния и лек ветрец да роши косата ти! Хубав празник!

Тази вода с лимон от сценариста да не е за нас? Че като кажат бомба обикновено ние искаме да сложим бомба в офиса на Фокс след епизода.

Сакън, никаква сватба на Серкан и Селин! И на мен ми допада идеята на тайна сватба с Еда Heart Eyes

# 608
# 609
Оптимист съм за новите "стари" сценаристи. Ако не се лъжа те са създателите на едни от многото радващи ни сцени, като тази в грънчарското ателие, целувката в асансьора, както и тази умопомрачителна сцена във ваната и под душа. Така, че нищо чудно да има наистина бомба.

# 610
  • Плевен / София

Да, тук чашата я бяха избрали, но щеше да е още по-хубаво, ако й беше дал променящата се чаша Stuck Out Tongue Winking Eye само отбелязвам , забелязах го още в епизода. Кога Серкан Болат ще си купи чаша love...Joy
Благодаря за пожеланията , да ви се връщат двойно Kissing Heart
Тя чашата, за да е червена трябва да се държи....как да гушка Еда....

# 611
  • София
Идеална си беше чашата с надпис “love”, много тематична, специално за Еда. Сигурно Серкан я е купувал с мисъл за нея или му е подарък... от Еда. Wink И да си припомним в каква чаша сервира чая / кафето на Селин. Не беше специална. Simple Smile И на мен ми направи впечатление, когато Серкан я завъртя, докато я поставяше на облегалката на дивана, защото си беше кадър от 2-3 секунди, няма как да не му обърнеш внимание. Но не мисля, че беше, за да се вижда надписът, а за да не падне чашата по-скоро. Защото дръжката иначе се опираше във възглавницата. Поне с такова впечатление останах аз. Стори ми се много естествено. Щом не са го изрязали при монтажа, явно и на режисьора му е харесало. Wink

# 612
  • Плевен / София
Идеална си беше чашата с надпис “love”, много тематична, специално за Еда. Сигурно Серкан я е купувал с мисъл за нея или му е подарък... от Еда. Wink И да си припомним в каква чаша сервира чая / кафето на Селин. Не беше специална. Simple Smile И на мен ми направи впечатление, когато Серкан я завъртя, докато я поставяше на облегалката на дивана, защото си беше кадър от 2-3 секунди, няма как да не му обърнеш внимание. Но не мисля, че беше, за да се вижда надписът, а за да не падне чашата по-скоро. Защото дръжката иначе се опираше във възглавницата. Поне с такова впечатление останах аз. Стори ми се много естествено. Щом не са го изрязали при монтажа, явно и на режисьора му е харесало. Wink
Това твоето е професионално изкривяване....Въобще не съм видяла къде опира дръжката...Приех го като жест към феновете

# 613
Прекрасен епизод,прекрасна игра и прекрасни сценаристи/не мислех ,че ще го кажа,а даже го и написах/.
Толкова добре сте анализирали всичко,че няма какво да се допълни.
Разбира се ,че Еда трябваще да каже причината за отказа си,разбира се , че не трябваще сляпо да се довери на Селин,разбира се ,че трябва да се научи да не действа първосигнално в повечето случаи,но пък нали каза на Серкан за бременността.
Също така си мисля,че появятя на бебе не е причина родителите задължително да се оженят и да са нещастни.Мотивите на Еда са пределно ясни,тя така ги чувства нещата.
Друго ме занимава сега-нямам търпение да видя физиономията на Селин,когато разбере ,че Еда не е заминала и че са си дали дума със Серкан.Толкова грехове има да изкъпва Селин.
А разкритията около Селин мисля,че ще са с гръм и трясък,както в епизод20,когато тя връхлетя в дома на Серкан с новината за родителите на Еда.На Дениз не му вярвам.Дано Ферит да покаже снимките на когото трябва,макар че от целувка бебета не се получават,но пък дава повот за размисли.Дали пък Кемал бей няма да удари едно рамо?
Но най-вече стискам палци СЦ да продължат да творят в духа на последната серия.

# 614
Идвам с поредната клюка.
Мурат 1 вече не следва сестрата и зетя на Ханде.
След като Керем и зетя вече се сприятелиха и си харесват постовете ония е полудял😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт