Засега ще й казвам Злодеида. Приляга й.
Много е хитра обаче, признавам й го. Само че премина всякакви граници. Това нейното граничи с мания. За психиатър е определено. По-зле е от Балджа. Мислех си, че няма накъде по-лошо да стане от това да натровиш умишлено мъжа, в когото си решила, че си влюбена... обаче Селин направо хвана, размята и тушира номерата и на бабнето, и на Балджището. Наистина се надявам да има възмездие, защото иначе зрителят ще остане с впечатлението, че на лошите им се разминава. А това не е хубаво послание. Не всеки в този живот заслужава прошка и изкупление. Някои си заслужават последствията, самотата и мъката, когато са сторили толкова вреди някому... 

В очакване на 38 епизод.
Бих искала да видим възмездие за подлите и коварни дела на Селин. Изплъзна се първия път , сега втория път се надявам да си получи заслуженото. Иначе се създава едно чувство на безнаказаност и несправедливост. В последния епизод тя успя да обърка и подведе всички с мрънкане, недомлъвки,двусмислие, на въпроса -отговаря с въпрос. Най-после на Серкан да му се изясни що за човек е неговата приятелка от детството, на която той гласува толкова голямо доверие.
Да видим Айдан и Кемал заедно, Ферит и Джерен, да се роди детето на Енгин и Пъръл. А Мело да бъде възнаградена с нова любов, за която тя мечтае. Липсва ми нахаканата и смела Фифи. Айфер е толкова чаровна,грижовна,нежна и внимателна и бих искала да я видим щастлива - в прегръдките на нов мъж до нея. 

Тази Селин е ужасна бе, хора, ужасна!!! Как може такова нещо, не знам?! Иде ми лично да си измисля роля в сериала, за да й го върна хубавичко... 
Тази Селин е ужасна бе, хора, ужасна!!! Как може такова нещо, не знам?! Иде ми лично да си измисля роля в сериала, за да й го върна хубавичко... 

pПрепоръчани теми